Zonder goede gezondheid heb je niets…

Ik wil wat persoonlijks met je delen. Vooral omdat er nu mensen in mijn directe omgeving zijn die in onzekerheid leven. Ik weet hoe het voelt. En ik weet ook hoe het anders kan.

Het voelt soms zo dubbel om te schrijven dat ik genezen ben van een nare ziekte terwijl er zoveel mensen onder lijden, gebukt gaan door het leven, moeten leven met onzekerheid. Door die onzekerheid kwam ik in 6 jaar 20 kilo aan. Ik werd gek dat m’n lichaam me zo kon laten lijden. En zo zijn er nog veel meer mensen met een burn-out, overspannenheid en depressie. Maar ook moeheid, twijfel, migraine, lichamelijke klachten zoals rugpijn of iets met de organen. Je houdt emotie vast en ondertussen raak je de weg kwijt in het doolhof in de bovenste kamer.

In 5 jaar tijd wist ik het te behalen: gezondheid. Deze manier van leven, zijn 3 fases die ik doorliep en eigenlijk was het niets meer dan een keuze om er anders over te denken en ermee om te gaan. Mijn perceptie veranderde. De kijk op mijn leven was 180 graden gedraaid.

En deze levensstijl bied ik aan middels een traject. Een van m’n cliëntes die het “Traject: Maak de power in je wakker” volgt en de eerste fase heeft doorbroken, zei “Ik voel me werkelijk al een beetje beter. Mijn handen werden heel krachtig tintelend. Dat was een fijn gevoel!” Yes! Fase 1 is geslaagd!! De energie stroomt weer door. De volgende 2 fases zorgen voor het omgaan met en het inzetten van deze kracht.

Want moeilijk is het niet. Alleen veel mensen weten niet hoe het (anders) te doen. Als je dit niet geleerd hebt, dan doe je wat je hebt geleerd. Dan doe je wat je ouders dachten dat het beste was voor jou. Maar is dit ook het beste voor jou? Het plaatje wat je ouders van je hadden, matcht dat wel met wie jij werkelijk bent? Is er genoeg ondersteuning en stimulans geweest om dit te ontwikkelen?

Gezondheid is niet het enige dat in de knel komt. Je potentieel wordt ook minder ontwikkeld. Doordat je in overleving ging, je lichaam werd afgesloten van de energietoevoer, de creativiteit ver te zoeken was en je alleen nog maar eindeloos kon nadenken, vormde je niet jouw vermogen. Dit zit namelijk in je energie. Je hebt het meegekregen van je ouders. In je genen. Het is een keuze om het er te laten zijn, maar ik kan je vertellen dat je beter de keuze kunt maken als je weet en voelt wat het is.

Mijn wens was gezondheid. En met die transformatie haalde ik iets veel mooiers naar de oppervlakte, namelijk mijn talent om mensen en dingen te doorzien. En nu zet ik dit in om volwassenen te helpen bij het behalen van hun wensen.

Liefs Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *