Zonder goede gezondheid heb je niets…

Goedemiddag,

ik wil wat persoonlijks met je delen. Vooral omdat er nu mensen in mijn directe omgeving zijn die in onzekerheid leven. Ik weet hoe het voelt. En ik weet ook hoe het anders kan.

Inzichtsmailing: zonder goede gezondheid heb je niets…
Het voelt soms zo dubbel om te schrijven dat ik genezen ben van een nare ziekte terwijl er zoveel mensen onder lijden, gebukt gaan door het leven, moeten leven met onzekerheid. Door die onzekerheid kwam ik in 6 jaar 20 kilo aan. Ik werd gek dat m’n lichaam me zo kon laten lijden. En zo zijn er nog veel meer mensen met een burn-out, overspannenheid en depressie. Maar ook moeheid, twijfel, migraine, lichamelijke klachten zoals rugpijn of iets met de organen.. Je houdt emotie vast en ondertussen raak je de weg kwijt in het doolhof in de bovenste kamer.

In 5 jaar tijd wist ik het te behalen: gezondheid. Deze manier van leven heb ik in een methode gegoten genaamd: D.I.A.-methode. Het zijn 3 fases die ik doorliep en eigenlijk was het niets meer dan een keuze om er anders over te denken en ermee om te gaan. Mijn perceptie veranderde. De kijk om mijn leven was 180 graden gedraaid.

En deze levensstijl bied ik aan middels een traject. Het heet “Stap in het licht” omdat het me letterlijk de verlichting gaf waar ik jaren naar op zoek was. Niet alleen op de weegschaal maar ook in mijn gevoel. Het licht ging aan waardoor mijn leven beter, fijner en mooier voelde.

Een van m’n cliëntes die het “Traject: Stap in het licht” volgt en de eerste fase heeft doorbroken, zei “Ik voel me werkelijk al een beetje beter. Mijn handen werden heel krachtig tintelend. Dat was een fijn gevoel!” Yes! Fase 1 is geslaagd!! De energie stroomt weer door. De volgende 2 fases zorgen voor het omgaan met en het inzetten van deze kracht.

Want moeilijk is het niet. Alleen veel mensen weten niet hoe het (anders) te doen. Als je dit niet geleerd hebt, dan doe je wat je hebt geleerd. Dan doe je wat je ouders dachten dat het beste was voor jou. Maar is dit ook het beste voor jou? Het plaatje wat je ouders van je hadden, matcht dat wel met wie jij werkelijk bent? Is er genoeg ondersteuning en stimulans geweest om dit te ontwikkelen?

Gezondheid is niet het enige dat in de knel komt. Potentie wordt ook minder ontwikkeld. Doordat je in overleving ging, je lichaam werd afgesloten van de energietoevoer, de creativiteit ver te zoeken was en je alleen nog maar eindeloos kon nadenken, vormde je niet jouw vermogen. De potentie zit namelijk in je energie. Je hebt het meegekregen van je ouders. In je genen. Het is een keuze om het er te laten zijn, maar ik kan je vertellen dat je beter de keuze kunt maken als je weet en voelt wat het is.

Mijn wens was gezondheid. En met die transformatie haalde ik iets veel mooiers naar de oppervlakte, namelijk mijn potentie om mensen en dingen te doorzien. En nu zet ik dit in om volwassenen te helpen bij het behalen van hun wensen.


Tijdelijke actie

Om een fijnere zomer tegemoet te gaan, heb ik een tijdelijke actie opgezet. Met code 40OFFTOTRANSFORM kun je 40 euro korting krijgen op het Traject: Stap in het licht. Deze code kun je gebruiken op mijn website.


Volledig online werken

Ik werk volledig online en dit doe ik door het aanbod beschikbaar te maken middels een download. De vragen die ik dan voor je heb, kun je downloaden na aankoop. Ik plan dan de sessie in en verstuur het verslag na die tijd per email terug. Via Messenger op mijn zakelijke Facebook pagina ben ik bereikbaar voor vragen en opmerkingen. 


Binnenkort live (1 mei)

Yes! Iets minder dan een maand gaat het gebeuren. Z O O M I N | Haalt het beste uit jou! Altijd rake inzichten. Altijd een stap vooruit. Je perceptie maakt een shift dat je kijk op het leven voorgoed zal veranderen. “Life as you know it, ends.”​

Het zijn 12 levensvragen – voortgekomen uit de 3 fases – die je per stuk of per 12 kunt kopen. Elke vraag bevat een onderwerp. Elke vraag is universeel voor welke situatie dan ook en heeft mijn inzichten die ik specifiek voor dat onderwerp heb verzameld uit 6 jaar ervaring. Het gaat er namelijk niet om wat het probleem is, maar hoe je ermee om gaat. Die manier van kijken, denken en doen leer ik je via mijn inzichten die een gedragsverandering in gang zetten.

En het mooie is, na aankoop krijg je de link naar de informatie en kan je direct ermee aan de slag. Je hoeft dus niet te wachten op mijn inbreng. Jij bepaalt wanneer je er mee begint. En de informatie is tot 2 keer toe te downloaden. Je hebt mij niet nodig, tenzij je vragen hebt natuurlijk.

En de stap verder is – want die zet ik ook graag in mijn leven – dat ik met dit mooie aanbod wereldwijd ga. Ik gun namelijk iedereen een fijner leven. Zo kan ik deze magische shift op de kaart zetten!

LET OP:
Vanwege die nieuwe regelgeving mag ik jouw emailadres niet meer toevoegen aan mijn mailingslijst wanneer je hier niet expleciet toestemming voor hebt gegeven. Mijn klanten ontvangen wel automatisch de inzichtsmailing.

Wil jij ook na 25 mei deze inzichtsmailing blijven ontvangen, meld je dan hier aan.

 

Liefs Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *