Zakelijke ontwikkeling

De nieuwe methode voor groei

Wanneer er een proces geoptimaliseerd gaat worden, gebruiken we vaak de bekende termen zoals LEAN en Six Sigma. Maar wat als ik je vertel dat er een tool is die niet alleen de logische kant zichtbaar maakt, maar ook de energetische kant? Als je nu denkt, dat laatste doet er niet toe, lees dan vooral verder. Het doet er wel degelijk toe. Ik kan juist aantonen dat dit het verschil maakt. Je kan het als tool inzetten om de groei te realiseren en het resultaat te behalen wat je wilt. 

Wat breng ik:
* 12 jaar kennis van supply chain en proces veranderingen, optimalisaties en implementaties.
* Helderheid, eerlijkheid en openheid.
* Communicatie en uitleg op elk niveau.
* Can-do mindset

Wat bied ik:
+ Een plan, tips en high tec tools.
+ Ontmaskering van blinde vlekken.
+ Innovatieve ideeën en mogelijkheden.
+ Sparringspartner voor het leven. 

Resultaat:
Een bedrijf met een stabiel (intern) proces, juiste afstemming en een stromende supply chain wat garant staat voor enorme groei. 

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan hieronder bij de 2 mogelijkheden. 

Vanuit Flow (beginnen met) ondernemen

Groot, klein, in een moeilijke situatie of net begonnen, alles is mogelijk. Ik help graag mee met de (weder)opbouw. Of het nou 1 week is of 6 maanden, dat maakt mij niet uit. Ik stel mijn kennis, ervaring & tools beschikbaar voor iedereen die persoonlijk en zakelijk wil groeien en deze periode te gebruiken als stabiele basis. 

We hebben nu 5G en bewegen richting 5D, maar niemand weet precies wat de impact is. Bewustwording hierin is de sleutel. Beiden zijn prachtige tools om in te zetten alleen je moet weten HOE deze te gebruiken. Daar ga ik je mee helpen.

Ik werk volgens plan – afstemming – implementatie – evaluatie. Daarnaast geef ik je tips en leer ik je mijn tools zodat je me verder ook niet meer nodig hebt. Wel mag je altijd met me blijven sparren. 

De tools die ik met je zal delen, leer je niet op school maar bieden je zoveel meer dan alleen in flow ondernemen. Je zult ze altijd willen gebruiken. Ik zal je zelfs laten ervaren hoe het is om je leven te beïnvloeden en om dingen die je heel graag wilt te manifesteren. 

Ook als je al een bedrijf hebt, maar wilt leren hoe het is om vanuit flow te werken, dan is dit zeker ook voor jou!

Mijn bedrijf heeft optimalisatie & groei nodig

Elk bedrijf wil groeien en wat ik vaak zie is dat er een systeem wordt aangetrokken om structuur te brengen. Vreemd vind ik want dan werk je achterstevoren wat wellicht even werkt, maar niet voor lange tijd. Dit komt omdat we het zo gewend zijn om te doen. Het bedrijf groeit en hopen dat met een systeem het nog beter gaat. Dit leidt tot geld en tijd verlies. 

De meeste bedrijven hebben het nu moeilijk omdat we zo gewend zijn om een bedrijf op te zetten vanuit kunde zonder daadwerkelijk goed na te denken over afstemming van de verschillende onderdelen. We beginnen gewoon ergens en hopen dat het goed gaat. Zelfs met alleen een bedrijfsplan redt je het niet. Je hebt dan wel de fundatie maar geen constructie, muren en een dak. Bij een overstroming zoals nu Corona wordt alles weggevaagd.

Ik kan je vertellen dat als je sky high wilt groeien dat deze 4 aspecten goed en op elkaar afgestemt moeten zijn. Je zult bewust moeten worden van wat er nodig is en keuzes maken. Alleen dan kan een systeem taken uit handen nemen en het bedrijf naar het volgende niveau helpen. 

Ik ben gespecialiseerd in proces analyses, planning, optimalisatie en implementatie. 

Neem contact op om te kijken wat ik kan betekenen.