Zo werkt het vraag-ontvangstsysteem

Of je nu een simpele vraag kiest of een geweldige magische life changing vraag, ZOOMIN helpt je hoe dan ook vooruit. Dé manier om snel een verandering te kunnen bewerkstelligen en je zelfredzaamheid te verhogen zonder een bezoek aan de psycholoog of een coach.
Altijd en overal beschikbaar wanneer jij dat wilt.

1

Kies je vraag om onvermoede wijsheid op te diepen

2

Bepaal je plan hoe je ermee aan de slag wilt

3

Laat je verassen door de rake inzichten en mooie mogelijkheden

1. Kies je vraag om onvermoede wijsheid op te diepen

Er zijn 12 vragen om uit te kiezen. Beginnen bij vraag 1 mag maar je kan ook kiezen voor vraag 5 wanneer je daar meer behoefte aan hebt. Het gaat om jouw ontwikkeling. Jouw stap vooruit. Laat je leiden door waar jij aan toe bent.

2. Bepaal je plan hoe je ermee aan de slag wilt

Jij bepaalt het hoe en wat. Je kan 1 vraag bestellen voor inzicht en nieuwe mogelijkheden, maar je kan ook direct alle 12 bestellen. Dat is niet alleen voordeliger maar je gaat ook voor die magische shift. Ik leg je precies uit hoe en wanneer dat in werking treedt. Na betaling krijg je van mij de details en kun je er meteen mee aan de slag. Later mag natuurlijk ook. Aan jou de keuze.

3. Laat je verassen door de rake inzichten en mooie mogelijkheden

Vragen maken je wijzer en ik help je daar graag een handje bij. Door de gekozen vragen en de door mij verstrekte inzichten worden je hersenen aan het werk gezet en zullen ze je onvermoede wijsheid opdiepen. Of je nou vast zit in iets en zoekt naar een uitweg of dat je toe bent aan de volgende stap in je leven of bedrijf, elke vraag helpt je te veranderen, versterken en verdiepen. Zo zul je mogelijkheden zien die je eerder nog niet zag. Je leert op een andere manier te denken en te doen. Je perceptie maakt een shift dat je kijk op het leven voorgoed zal veranderen. "Life as you know it, ends."

It's time to take that step forward

Mijn expertise

Doorbreken van patronen, het verbeteren van processen en het aanvoelen van energie is hoe ik mijn klanten help. Dat doe ik middels het aanbod dat ik gemaakt heb zodat iedereen zelf kan bepalen welke stap ze zetten. 

Door mijn levenservaring maar ook werkervaring weet ik waar het om draait als het gaat om een goede basis voor meer uit het leven te halen en dit te behouden. Het gaat niet meer alleen om fir zijn en gezond eten. Er zit iets onder het tapijt dat niemand ziet maar wel degelijk een grote vinger in de pap heeft. Dit is jouw energie. In de eerste 7 jaar was dit vrije gevoel nog aanwezig, maar later ging jij gedrag baseren op wat je verzorgers jou mee wilden geven. Een plaatje dat bestaat uit 3 fases die jou vormen, maar niet perse overeenkomt met wie je werkelijk bent. 

Vaak jaren later lopen mensen vast, krijgen te maken met gebeurtenissen en signalen die ze niet kunnen begrijpen. Dit betekent dat het plaatje niet meer past en zelfs tegen gaat werken. Je krijgt dan de kans het anders te doen; het plaatje los te laten en jouw leven te gaan vormen naar wat jij belangrijk vindt. Energie is de oorzaak en dat is dan ook de oplossing! 

Levensenergie houdt je in leven. En daarnaast versterkt het de helende kracht van het lichaam. Natuurlijk heeft fitheid wel invloed op je energie namelijk dat het meer kracht kan geven, maar het belangrijkste punt van energie is leven. Wanneer je energie blokkeert of wordt onderbroken doordat ratio het gevoel overheerst, riskeer je vermindering van de helende kracht en een minder ontwikkelde potentie. Wanneer dit een lange tijd aanhoudt, zal het overlevingsmechanisme van het lichaam intreden. Veel mensen houden hier jarenlang klachten van of overlijden aan de gevolgen. In plaats van gevolgen te bestrijden zoals burn-out, darmklachten, ziektes en migraine pak ik de oorzaak aan: geblokkeerde energie.

Liever de inzichten ontvangen middels een sessie

Ik help je een handje door jou inzichten te geven vanuit vraag en antwoord. Dit is anders dan de bestelling per vraag omdat ik via deze manier specifieke inzichten kan geven en je krijgt van mij een stappenplan. Zo krijg je extra informatie èn hoef je het niet zelf uit te zoeken.

Er zijn 4 mogelijkheden:

 • Deep Dive
  Sluit vrede met het verhaal van je verleden
 • Inside Out
  Start met je nieuwe leven
 • Authentic Power
  Word je beste versie
 • Traject (van 3 de sessies)
  Stap in het licht