Soulful working | Fast Track

Next level coaching voor maximale focus & groei

Steeds meer mensen komen bij mij terug met de vraag of ik nogmaals hun energie wil lezen om te kijken of er nog bijsturing nodig is. Een soort van next step vanuit Soulful living & working. 

Ze willen dan inzicht in wat er nog meer kan worden gedaan om maximaal focus te behouden en te groeien. 

Dus dat zette me aan het denken. 

Daarom heb ik hier iets voor ontwikkelt waarbij ik je gericht kan helpen.

Ook als je voelt dat je nog niet volledig tot de kern komt of nog last hebt van terugkerende patronen wat je werk niet ten goede komt, kun je bij mij terecht.  

Dit is voor jou als je onderneemt of met mensen werkt en de volgende stap wilt zetten en maximaal wilt groeien.

Next Level ondernemerschap

Er alles aan doen om je leven zinvol te maken, is helemaal geen rotklus. Nee, het is zelfs ontzettend lekker en bevrijdend om te doen waar jij gelukkig van wordt.

Jij kunt ten alle tijden je frequentie hoog houden. Dit heeft niets te maken met een gespannen boog, maar met de juiste balans en of alle blokkades zijn verwerkt en energetisch zijn gezuiverd.

Er ligt een ontzettend dik oordeel op hulp zoeken wanneer je al als coach of therapeut werkt en van tijd tot tijd vast loopt. “Oh, doe je dan wel het juiste werk? Dan past het niet bij je.” is dan vaak wat ik hoor. 

Bullshit! Het is juist een kracht om uit te reiken en maximaal te willen groeien. Zo zijn we allemaal op reis. De één wat verder dan de ander.

Dit heeft niets te maken met je werk, maar met de innerlijke balans tussen hoofd en hart. We leven met het Ego om ons te redden uit benarde situaties dus uitzetten kan niet. Mee leren leven wel en dit blijft een levenslange oefening. 

Hoe fijn is het dan dat je naar iemand toe kunt die je weer ‘on track’ helpt met het leven en werken vanuit je ziel?

Laat mij die persoon voor jou zijn.

SOULFUL WORKING | FAST TRACK

1 op 1 coaching om jouw uitvoering bij te sturen of versnelt te ontwikkelen.

Dit bevat: