Soulful living & working

In verbinding met jezelf In je kracht staan en dit uitdragen in de wereld

Energie spreekt met mij via beelden, geluid en gevoelens. De zielenwereld helpt me hierbij. Ik vertaal dit in elke sessie naar stappen die je mag gaan zetten.

Het was mijn proces om te beseffen dat ik deze gave niet zomaar heb gekregen en dat ik mensen hiermee kan helpen ipv het vanuit het bedrijfsleven in te zetten wat ik 12 jaar heb gedaan.

Ik realiseerde me dat ik het meest enthousiast ben als het gaat over ‘in verbinding met jezelf zijn‘ zonder blokkades en energetische verstrikkingen uit de familielijnen en vorige levens, ‘in je kracht staan‘ wetende dat wanneer je hoofd, hart en ziel samenwerken je ontzettend krachtig bent en ‘dit uitdragen de wereld in‘ de bedoeling is van waarom je nu hier bent.

Ik heb de gave te zien wat er in jouw energie blijft hangen en aan welke generatie of vorig leven dit toe behoort en hoe dit te zuiveren.

Ben jij er klaar voor te werken aan je mindset, lichaam en ziel dat je leven zal veranderen en je inversteren in jouw geluk?

Dan is dit voor jou! Soulful living & working.

Soulful living & working. Klinkt het te mooi om waar te zijn?

Leven hoe jij dat wilt, vanuit je lichaam, hart en ziel. Een leven in balans met rust en avontuur. Dat is juist heel goed haalbaar voor jou als je van betekenis wilt zijn of gewoon je het mooiste leven wilt leven waar jij je goed bij voelt. 

Als dit verlangen er is, dan is dat niet zomaar. 

En als je een partner hebt en/ of kinderen, ook dan is het mogelijk.

Ik help je uit deze vicieuze cirkel die we door hebben gekregen en leer je een nieuw perspectief aan waar jij en je geliefden gelukkiger van worden.

Leven vanuit de ziel

We hebben mens te zijn om de energie uit te dragen die er in ons zit. Alleen vaak zijn de ervaringen zo heftig dat we vast komen te zitten in het hoofd, lichaam of energetische verstrikkingen vanuit de familielijn of vorige levens.

Om jouw licht in dit leven uit te stralen, heb je dus los te komen van alles wat je nog vast houdt. Je hoofd, Ego, geestelijke en lichamelijke ziektes, verhalen, geheimen, onderdrukte emoties, familie, mensen om je heen.. alles wat je maar weg houdt bij wat je werkelijk te doen hebt en dus.. wie je hebt te zijn.

Er zijn maar weinig mensen die dit alleen kunnen en ik was er daar ook geen van. Ik heb dit proces ook doorlopen, doorleeft en doorvoelt met hulp. Daarom weet ik de do’s en dont’s en hoe je maximaal alles uit het leven haalt wat je zielsgraag wilt en werkelijk vervult.

SOULFUL LIVING & WORKING | MENTORSHIP + TRANSFORMATIE COACHING

Je voelt dat het tijd is voor het inzetten van jouw kracht en deze uit te dragen in de wereld in de vorm van jouw bedrijf.

Dit bevat:

Jij

bent iemand die voelt dat het tijd is om dingen anders te gaan doen en dit wilt uitdragen in jouw leven.

Je weet dat jij het potentieel hebt om je droomleven waar te maken en de stappen te zetten hebt om dat te bereiken.

Je wilt op jouw plek in de wereld gaan staan en leven vanuit een vrij gevoel.

Je wilt worden begeleid door iemand die eerlijk is, transparant, die je een duwtje in de rug geeft, maar ook een schop onder de kont wanneer dit nodig is.

 • Je wilt vrijheid ervaren in je leven en werk.
 • Je weet dat je de innerlijke kracht hebt en bent er klaar voor dit uit te gaan dragen.
 • Je hebt geen zin weer een opleiding of training te volgen.
 • Je wilt tot de kern komen en jezelf machtigen hiermee in verbinding te komen. 
 • Je bent er klaar voor de volgende stap te nemen en next level te gaan.
 • Je bent klaar voor actie.
 • Je wilt jezelf binnenstebuiten keren.
 • Je bent bereid te investeren in jouw geluk en het leven van jouw dromen.

Ervaring van Anderen

Vandaag mijn bezoeken aan Stephanie afgerond. Meerdere weken is Stephanie met mij bezig geweest. In de afgelopen weken zijn er stap voor stap veranderingen begonnen in mijn leven. Zij wist duidelijk waar mijn problemen lagen. Met haar hulp heb ik stappen gezet om die aan te pakken. Je voelt je zo vertrouwd bij haar. Voor mij is ze een lot uit de loterij. Zo veel mensen zouden baat hebben met haar kennis en hulp die ze je kan bieden. Ik weet waar ik moet zijn als ik ergens tegen aan loop. Bedankt Stephanie voor deze afgelopen weken ❤​

Corine Schreuder

Wat begon met een kaartlegging ging over in een reis waarin ik het echt even niet meer wist. Ik zat zo in mijn hoofd, wat me weghield bij mijn hart, gevoel en intuïtie. En dat was juist wat ik op dit moment in mijn leven (en eigenlijk altijd) zo hard nodig heb. Doordat Stephanie intunede op mijn energie kon ze mij spiegelen. Wat echt niet altijd even fijn was, maar zo helpend naar de ware essentie van mij. Ik ben meerdere psychologen in mijn leven tegen gekomen, maar niemand legde juist deze stukken bloot. Ik ben mijn vrouwelijke, kwetsbare en zachte kant weer gaan zien en gestopt met alleen maar keuzes te maken uit mijn hoofd. Het heeft vrijheid in denken gegeven, maar nog meer vrijheid in "gewoon" zijn. Mijn levensenergie stroomt weer! No holding back anymore!

Eva Hoff

Stephanie opent deuren, is to the point, liefdevol en ‘echt’. Heel mooi en bijzonder hoe ze intuned en geeft wat op het moment nodig is. Ze heeft mijn innerlijk proces inzichtelijk gemaakt en praktische tools gegeven om van m’n hoofd naar m’n hart te gaan leven. Ik voel nu rust, ruimte en een liefdevol mandje waarin ik mezelf mag ontvangen met alles wat is. Dank je wel lieve Stephanie. Dankbaar voor wat je me gegeven hebt ❤️​

Krista Zwetsloot

Coaching & Healing

Het proces van persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontdekking en uiteindelijk de sprong in het fultime ondernemersschap, ken ik als geen ander. Alles heb ik ervaren waardoor ik weet wat werkt en wat niet werkt, wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt om wèl die stap vooruit te zetten.  

Ik deel één van de meest belangrijke lessen in persoonlijke ontwikkeling dat de meeste coaches niet aangaan.  

Als dat niet eerst aangekeken wordt, dan wordt alleen het gevolg bestreden en niet de oorzaak. Been there done that. Zo’n vreselijke verspilling, gezien ik na 20.000 euro in opleidingen en trainingen had verwacht dat iemand we wel kon wijzen hierop. Alleen mijn laatste coach kon me in die richting wijzen. Wat dat is deel ik tijdens mijn 1 op 1 trajecten. 

Alles wat je nodig hebt, zit namelijk van binnen. Je kunt heel veel leren, maar in dit geval gaat het juist om iets NIET te doen. Dat is de reden waarom mijn coachees in het diepe durven te springen. 

Voel jij die nieuwsgierigheid en brandend verlangen om te starten of wil je meer informatie? Boek dan een vrijblijvend gesprek. 

Hoe zou het voor je zijn als..

Is dit voor jou?

Dit is voor jou als je..

 • de droom hebt om een vrij leven te hebben
 • zelf wilt bepalen hoe je dag eruit ziet en met wie je werkt
 • niet weet hoe je je eigen licht de wereld in kunt schijnen
 • zelfredzaam wilt zijn en hierbij de do’s en dont’s te kennen
 • een brandend verlangen hebt om de wereld te verbeteren
 • hoofd en hart in balans wilt brengen 
 • vanuit rust en avontuur het leven wilt aangaan
 • een gelukkig leven wilt leiden met mogelijkheden
 • als je wilt veranderen en dit niet alleen wilt doen
 • alles uit het leven wilt halen

Dit is niet voor jou als je..

 • niet bered bent te investeren in jouw geluk
 • jezelf niet in de spiegel wilt aankijken en je gedrag onder de loep wilt nemen
 • niet bereid bent een pad te bewandelen dat je niet kent
 • niet het werk wilt doen wat nodig is voor verandering

Jij zet de stappen, maar hoeft dit niet alleen te doen

Ervaring van Anderen

2020 was een jaar waarin ik heel veel keuzes heb mogen maken. En een jaar met 3 "opleidingen", daarin werd ik heel erg in getriggerd om naar mezelf te gaan kijken, echt kijken en voelen... Stephanie heb ik ontmoet in een 3 maanden traject, zij triggerde mij op een of andere manier, mijn hoofd vond haar een "betweter" maar mijn ziel voelde haar... ik heb Stephanie een poosje gevolgd en toen heb ik gewoon contact met haar opgenomen en ook verteld wat mijn hoofd van haar vond.. de schaduwkant die er bij mij boven kwam heb ik omarmt en zo kon ik bij haar een 6 tal mooie gesprekken hebben over mijn leven, mijn doel, mijn keuzes... dat waren geen gemakkelijke gesprekken, dat kan ik je wel vertellen 😔 de eerste paar gesprekken hebben we met familieopstellingen gewerkt. Wat het zo bijzonder maakt, is dat Stephanie, in het moment, de richting bepaald van het gesprek/opdrachten enzo.. waardoor ik steeds meer en meer bij mijzelf uitkwam. Stephanie is positief doordringend, ze geeft graag liefdevolle schopjes onder de kont (die had ik echt nodig 😉) en samen kwamen tot zeer mooie inzichten. Kortom ik ben haar heel dankbaar en ik raad ook iedereen aan om een gesprek met haar te voeren, zodat je hoofd weer samen met je lichaam komt, want dat is uiteindelijk wat jouw ziel wilt 🥰

Ria Waelen

Ik heb het coach traject gedaan met Stephanie. Zij voelt feilloos aan waar energieblokkades zitten en wat er nodig is om de energie weer te laten stromen. Verder heb ik inzicht gekregen in de patronen die ik heb en waar die vandaan komen. Het was voor mij een eyeopener dat een heleboel patronen niet van mij zijn. Ook herken ik het nu als het ego aan het woord is, zodat ik ervoor kan kiezen te handelen vanuit het hart. Dat is een leerproces en door de oefeningen en opdrachten heb ik daar mooie eerste stappen in gezet. Stephanie is een toegankelijke, oprechte en liefdevolle coach die je tegelijkertijd de waarheid zegt. Dat kan soms wat confronterend zijn, maar weet dat als je door de weerstand heen gaat daar groei te behalen is!

Monique Knoop

Dit is wat je leert:

Waarom Coaching Met Stephanie?

 • Stephanie opent deuren, is ‘to the point’, liefdevol en echt. Duidelijk en eerlijk in wat ze deelt met jou.
 • Stephanie maakt moeilijke onderwerpen praktisch.
 • Stephanie straalt rust uit, ze heeft een relaxte energy en omdat ze direct is, geeft ze jou haar volledige aandacht. Ze ziet je, hoort je en voelt je.
 • Stephanie moedigt je aan reikt uit naar je wanneer het even niet zo lekker gaat door middel van een duwtje in de rug of een liefdevolle schop onder de kont. Ze blijft je stimuleren om in beweging te komen. 
 • Via channeling ontvangt ze zo ontzettend mooie en heldere informatie dat ze niet kan weten, maar wel deelt omdat er dan nog meer verwerkt kan worden.
 • Stephanie spiegelt je, legt de vinger op de zere plek en geeft het aan zodat je niet meer kunt wegrennen maar het wel onder ogen hebt te komen. Ze raadt je aan om te doen ipv te denken en helpt je waar nodig.
 • Stephanie heeft de kracht om diep te gaan en alles logisch en praktisch uit te leggen wat ze ziet, hoort en voelt. Ze legt dingen bloot die menig psycholoog niet aan kan raken.

Dit zijn reacties, reviews en beoordelingen die ik ontvangen heb tijdens coaching en op Facebook.

Myn Verhaal

Waarom ik deze informatie zo belangrijk vind om door te geven? 

Het is mijn eigen proces geweest waarbij ik meer dan 20.000 euro heb besteed om inzicht te krijgen in waarom ik zo werd tegen gewerkt in mijn leven. 

Het wel bekende elastiek zat ook om mij heen en elke keer werd ik weer afgeschoten; zeg maar 1 stap vooruit en 10 terug. 

Mijn leven was niet gemakkelijk. Ik was zo vaak ziek dat ik niet eens meer weet hoeveel keer dit was. Elke keer was het een kuurtje zus en een zalfje zo. Ik heb met psychologen, dokters, huisartsen en gesproken en niemand wist me in de goede richting te wijzen. “We weten het niet, maar misschien werkt dit.” 

Elke keer werd er weer een gevolg bestreden. En dat realiseerde ik me toen ik in gevecht kwam met kanker. Jeetje, wat moest ik toch doen?

Ook werd ik ziek van werk, de druk, mijn eigen behoefte voor bevestiging en mezelf bewijzen terwijl ik geen idee had wat me nou werkelijk een goed gevoel zou geven. Mijn behoefte? Kon ik niet verwoorden.

Met de kennis van Lifecoaching en Begeleider Familieopstellingen weet ik dat familielijnen en de relatie met jezelf al prenataal begint. Maar ik wist niet dat een overlevingsmechanisme zo aanhoudend kon zijn. 

Alleen mijn laatste coach kon me in de juiste richting wijzen, waardoor ik direct begreep dat veel meer mensen hier mee zitten. 

Deze informatie wordt zeer weinig gedeeld. Alsof we met z’n allen de zorg in stand houden in plaats van op te willen lossen. Ook 9 van de 10 coaches weet dit niet en daarom voelde ik de noodzaak en het brandende verlangen om deze informatie voor jou beschikbaar te maken. 

Vooral nu gezondheid in gevaar is. 

Omdat ik eindelijk begreep waarom mijn overlevingsmechanisme zo aanhoudend was, kon ik het veranderen. 

Dit resulteerde in novemer 2020 dat ik mijn nieuwe baan op gaf en met een aanloop in het fulltime ondernemersschap sprong na 8 jaar dit parttime gedaan te hebben. 

Ik maak nu andere keuzes, voel me vrij en kan mijn eigen dagen in delen. Ik werk vanuit flow, mogelijkheden en geld stroomt naar me toe en dat gun ik jou ook. 

Wacht niet langer maar creëer een leven vol vrijheid en overvloed.

Heel veel liefde
Stephanie

Als er nog vragen zijn

Dan beantwoord ik deze graag.

Vul het formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk.