Werk met mij

Wat ik voor jou kan betekenen

Stel je eens voor hoe het zou voelen als je je blinde vlekken kunt ombuigen en inzetten. Hoe zou dat voor jou zijn?

Ik hou er van om mensen te motiveren om hun eigen kracht te belichamen, ze te helen. Helen in de zin dat ze weer in verbinding komen met hun essentie en dit weer door kunnen geven in hun leven en werk.

We hebben het nodig mens te zijn, voordat we onze essentie kunnen belichamen. Dit bewustzijnsniveau, hoger bewustzijn, is niet overvloedig aanwezig in het leven alleen wanneer we besluiten om persoonlijke ontwikkeling te gaan doen. 

Ik ken de marteling om ervaringen los te laten, zeker wanneer het gaat om mensen in de omgeving die je als het ware willen vasthouden in het oude.  Daarom weet ik hoe je dit het beste kunt doen en ook wat je beter niet kunt doen. 

Door mijn ervaring in dit proces is mijn perspectief veranderd. Niet alleen maar kijken naar het oplossen van het probleem, maar ook een fundering leggen om op te bouwen. 

Waarom heb je deze ervaringen en hoe kunnen ze bijdragen aan jouw toekomst?

Het mooiste wat ik geleerd heb is dat alles van binnen zit. Je moet alleen even weten HOE je dit bereikt. 

Ik werk met jou aan:
innerlijke kind | intuïtie | zielsexpressie | trauma | angst | passie | emoties | verlangen | vrouwelijke en mannelijke energie | familie gebeurtenissen | vorige levens | balans tussen hoofd en hart 

Ervaring van Anderen

Ik heb het coach traject gedaan met Stephanie. Zij voelt feilloos aan waar energieblokkades zitten en wat er nodig is om de energie weer te laten stromen. Verder heb ik inzicht gekregen in de patronen die ik heb en waar die vandaan komen. Het was voor mij een eyeopener dat een heleboel patronen niet van mij zijn. Ook herken ik het nu als het ego aan het woord is, zodat ik ervoor kan kiezen te handelen vanuit het hart. Dat is een leerproces en door de oefeningen en opdrachten heb ik daar mooie eerste stappen in gezet. Stephanie is een toegankelijke, oprechte en liefdevolle coach die je tegelijkertijd de waarheid zegt. Dat kan soms wat confronterend zijn, maar weet dat als je door de weerstand heen gaat daar groei te behalen is!

Monique Knoop

Ik realiseer me dat ik na 3 sessies met Stephanie verder ben in mijn proces dan waar ik anders had gestaan. En of ik überhaupt wel zover zou zijn gekomen en/ of dat ik zeker langere tijd daarvoor nodig had gehad en wellicht nog in meer valkuilen zou zijn getrapt. En we zijn nog niet eens halverwege! Dankjewel daarvoor 😀

Esther Roelofsen

Ik ga zo diep als jouw ziel me toelaat
Hoe meer je verwerkt hebt in je leven, des te dieper ik kan gaan om bij jouw prachtige ziel uit te komen. Hier huist het potentieel en wat de ziel wil uitdragen. Daarvoor is stromende energie nodig en hierin help ik jou om deze te zuiveren zodat jij dit kan gebruiken voor een gezonder, liefdevoller, maar zeker ook succesvoller leven.

Ik heb een Soul reading ontvangen waarbij volledig op mijn energie werd ingevoeld. Wauw!.. dat is het woord wat in mij opkomt. Vanuit deze reading heel veel inzichten, bevestiging en duidelijkheid gekregen over mijn "zijn", mijn "proces" en potentieel. Vanuit hier kan de start worden gemaakt aan datgene wat losgelaten mag worden.

Olga Albers

Jou aanvoelen en jouw ziel zien is mijn gave
Of ik nou een reading geef of gewoon met je in gesprek ben via de telefoon, ongeacht wat je doet of waar je bent, ik voel jou aan, zie jouw energie en weet dan of het pure liefde is of dat er blokkades zijn. Vaak zijn de blokkades een overlevingsmechanisme en patronen die we op hebben gedaan in ons leven of door hebben gekregen vanuit de familielijn of mee hebben genomen uit vorige levens.

Spring!

Ben je bereid om het werk te doen en te investeren in jouw geluk? 

Alleen dan kan de energie terug stromen wat je liefde (zelfde energie als kracht en geld), vreugde en geluk brengt. 

De investering komt altijd bij je terug

Myn methodes

Intuïtieve
Coaching

Met mijn gave om alles zo diep te voelen ver de familielijn in, welke energieën er zijn en vorige levens, geef ik je altijd het meest zuivere en pure antwoord uit jouw eigen energie. 

Familie & element opstelling

Een opstelling geeft inzicht in de energie lijnen tussen familieleden. Door een opstelling te doen, wordt de energie naar de oppervlakte gehaald om te worden gevoeld, begrepen en hersteld (wat ook overledenen bevrijd). 

Emotionele bewustwording

Alle ziektes, geestelijke en lichamelijke klachten zijn een onderdrukte emotie. Ik heb een boek waarin meer dan 1200 ziektebeeld staan uitgelegd om mensen te motiveren bewust te worden en de oude emoties te gaan verwerken.

meerdere
dimensies

Door mijn eigen ervaring als Animia Mundi kan ik kennis en wijsheid downloaden om jou verder te helpen, problemen op te lossen, jouw energie te zuiveren en je verbinding te herstellen met je innerlijke kracht. 

Plan niet voor de toekomst, maar haal alles uit je leven op dit moment

Stephanie Tuinte

Laten we kennismaken

Als jij uitreikt voor hulp met een vraag of thema, dan is dat al de eerste stap naar een fijner leven.

Vul het formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk.