Werk met mij

Wat het betekent om door mij te worden begeleid

Stel je eens voor hoe het zou voelen als je je blinde vlekken kunt ombuigen en inzetten. Hoe zou dat voor jou zijn?

Ik hou er van om mensen te motiveren om hun eigen kracht te belichamen, ze te helen. Helen in de zin dat ze toegang krijgen tot het de essentie en dit weer door kunnen geven in hun leven en werk.

We hebben het nodig mens te zijn, voordat we onze essentie kunnen belichamen. Dit bewustzijnsniveau, hoger bewustzijn, is niet overvloedig aanwezig in het leven alleen wanneer we besluiten om persoonlijke ontwikkeling te gaan doen. 

Ik ken de marteling om ervaringen los te laten, zeker wanneer het gaat om mensen in de omgeving die je als het ware willen vasthouden in het oude.  Daarom weet ik hoe je dit het beste kunt doen en ook wat je beter niet kunt doen. 

Door mijn ervaring in dit proces is mijn perspectief veranderd. Niet alleen maar kijken naar het oplossen van het probleem, maar ook een fundering leggen om op te bouwen. 

Waarom heb je deze ervaringen en hoe kunnen ze bijdragen aan jouw toekomst?

Het mooiste wat ik geleerd heb is dat alles van binnen zit. Je moet alleen even weten HOE je dit bereikt. 

Ik werk met jou aan:
innerlijke kind | intuïtie | zielsexpressie | trauma | angst | passie | emoties | verlangen | vrouwelijke en mannelijke energie | familie gebeurtenissen | vorige levens | balans tussen hoofd en hart 

Release the past, enjoy the present and have faith in the future

Belichaam Jouw Essentie

Ik ben een ziel met een menselijke ervaring en ik ben hier om liefde te delen en de frequentie te verhogen.

Ik ben niet gereïncarneerd op aarde en heb Maria Magdalena energie door mij heen stromen; de roze golven van liefde die ver reiken.

Met mijn tweelingbroer, die niet geboren is, heb ik een pact gesloten om een directe lijn te hebben met de Akasha kronieken. 

Door astraal te reizen door de verschillende dimensies verzamel ik kennis en wijsheid waar ik niet voor gestudeerd heb en ook niet kan weten. Het is pure liefde dat door me heen stroomt en beschikbaar wordt gemaakt voor jou. 

Gebruik mij als jouw kanaal, een ontvanger van antwoorden om een lichtje te schijnen op jouw pad en liefde te ontvangen om je te motiveren actie te ondernemen.

Door alle ervaringen die ik op heb gedaan, heb ik mijn perceptie ontwikkelt waardoor ik empatisch ben, me gemakkelijk kan verplaatsen in jou en vanuit verschillende invalshoeken een situatie kan bekijken. Hierdoor weet ik welke blinde vlekken er nog kunnen zijn en hoe hardnekkig dit vaak is om te veranderen. 

Spring!

Ben je bereid om het werk te doen en te investeren in jouw geluk? 

Alleen dan kan de energie terug stromen wat je liefde (zelfde energie als kracht en geld), vreugde en geluk brengt. 

De investering komt altijd bij je terug

Myn methodes

Intuïtieve 
Coaching

Met mijn gave om alles zo diep te voelen ver de familielijn in, welke energieën er zijn en vorige levens, geef ik je altijd het meest zuivere en pure antwoord uit jouw eigen energie. 

Familie & element opstelling

Een opstelling geeft inzicht in de energie lijnen tussen familieleden. Door een opstelling te doen, wordt de energie naar de oppervlakte gehaald om te worden gevoeld, begrepen en hersteld (wat ook overledenen bevrijd). 

Emotionele bewustwording

Alle ziektes, geestelijke en lichamelijke klachten zijn een onderdrukte emotie. Ik heb een boek waarin meer dan 1200 ziektebeeld staan uitgelegd om mensen te motiveren bewust te worden en de oude emoties te gaan verwerken.

meerdere
dimensies

Door mijn eigen ervaring als Animia Mundi kan ik kennis en wijsheid downloaden om jou verder te helpen, problemen op te lossen, jouw energie te zuiveren en je verbinding te herstellen met je innerlijke kracht. 

Plan het in mijn agenda

Als een Anima Mundi, een wereld ziel, werk ik met meerdere dimensies. Ik reis astraal wat mij kennis meegeeft. Het komt tot me via woorden, visioenen en gevoel. In de mensen zie ik meestal oude wonden, patronen en de blokkades die ze tegen houden. Ook zie ik het potentieel, hoe het leven kan zijn. Als een soort van waarzegster help ik je voort. 

Als je je energie wilt laten lezen, kies dan voor een Soul Reading.
Heb je vragen of wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen, kies dan voor een vrijblijvend gesprek.