Welkom bij WIJS

Lieve mensen, hierbij het mooie nieuws dat ik mijn onderneming aan je voor kan stellen: WIJS Coaching & Consultatieopstellingen. WIJS dus.

Vanaf juni 2012, inmiddels al 7 jaar, help en begeleid ik mensen om vanuit gevoel innerlijke wijsheid op te diepen zodat hun buitenwereld 180 graden kan draaien en nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden. In die 7 jaar hielp ik Hoogsensitieve kinderen & ouders, leerde tieners hun grenzen stellen, coachte mensen die niet of moeilijke met hun emoties overweg konden en begeleidde mensen in het kunnen veranderen door het aanpassen van hun mindset en levensstijl.

In juni 2017 ontwikkelde ik mijn eigen methode “reset & connect” omdat ik weet hoe belangrijk maar ook hoe handig vragen stellen is in coaching. Mensen worden hierdoor bewust(er) van informatie die ze wel hadden, maar niet gebruikten. 

Nu, juni 2019, voeg ik de nieuwe methode Consultatieopstellingen toe voor inzicht in je systeem van herkomst (familie) en organisaties. Consultatie is namelijk advies. Alleen de manier waarop ik deze geef, is niet in woorden, maar het zichtbaar maken van verhalen, verstrikkingen en onduidelijkheden. 

Ook helpt een Consultatieopstelling bij het maken van snellere en vooral betere keuzes die – je raadt het waarschijnlijk al – in lijn zijn met jouw gevoel. Die dus goed bij jou aansluiten.
Daarmee kom je verder.
Daarmee voel jij je fijn.
Daarmee ben je vrij!

Een mens weet zoveel meer dan die denkt omdat de wijsheid in gevoel zit en door mijn methodiek kan dit worden aangesproken. Ik help je graag verder in jouw leven.

VERDERE UPDATES
Ik ben zo ontzettend dankbaar voor mijn netwerk en mijn coach die mij bekend heeft gemaakt met opstellingen. 4 jaar geleden was ik voor het eerst vrijwillig representant en ben er niet meer mee gestopt.

Als representant representeer je iemand van een systeem: familie of organisatie. Je spreekt uit wat je voelt of denkt vanuit die rol. Niet alleen help je de vraagsteller – die de opstelling heeft aangevraagd – maar ook breng je altijd jezelf mee in de rol als representant waardoor je ook weer inzichten in je eigen systeem krijgt.

Vanaf 1 september ga ik van start met het begeleiden van opstellingen. 21 september is de eerste mogelijkheid waarvoor er al 2 mensen zich hebben gemeld. Dit zal op een zaterdag plaatsvinden in Zwolle één keer per maand.
6 mensen hebben zich al aangemeld dus ik ga kijken of ik nog een dag in de maand opstellingen kan begeleiden.

Elke week op vrijdagmiddag ben ik te boeken voor coaching. Ook is het mogelijk dat ik voor een familieopstelling en er na nog met je kom praten. Het aanbod en de pakketten staan op mijn website: http://stephanietuinte.nl/aanbod.

OPROEP
Ik zou graag meer mensen willen laten proeven van opstellingen dus bij deze de vraag of je zelf en/ of mensen die je kent, wilt aanmelden als representant. Het is vrijwillig, dus je krijgt hiermee de kans op gratis kennis & wijsheid! 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen over coaching, opstellingen of om representant te zijn, dan geef ik dit je graag wanneer je mailt naar: info@stephanietuinte.nl

Liefs Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *