FutureNet 

— De weg naar overvloed —

1. Start met het registreren met de link van jouw sponsor

Meestal is dat diegene die je in aanraking brengt met het Futurenetwerk: je sponsor of degene die voor jou het beste voelt. Als je mij als sponsor wilt, klik dan op deze link om je te registreren.  Met mij als sponsor heb je iemand die je kan helpen met het bouwen van je online business en ik coach je in het veranderen van je mindset wat helpt bij het manifesteren van je fijnste leven. 

Krijg je deze onderstaande melding check dan of mijn naam genoemd word als sponsor. Zo niet: ANNULEER dan! Anders kom je in een vreemd team ergens in de wereld! Begin opnieuw met een ander emailadres en gebruikersnaam en doorloop de stappen nog een keer. Kom je niet verder neem even contact met me op.  

 

Foto

 

NB. Zodra je je hebt geregistreerd met de link van je sponsor, kun je dit niet meer wijzigen. Nadat je de bevestigingsmail van Futurenet ontvangen en bevestigd hebt, kun je verder. Dit kan soms even duren. Van teamleden hoorde ik dat een ziggo of upc mailadressen vaak de bevestiging niet ontvangen. Maak eventueel speciaal een emailadres aan dat je voor Futurenet gebruikt.

2. Download de app FutureNet Cloud op je telefoon

Log 1x in want deze app heb je nodig om te kunnen klikken op de advertenties.

NB: de app heb je alleen maar nodig om te kunnen STARTEN met klikken. Niet om IN te klikken.
Na de download,  log je in via https://adpro.futurenet.club om te starten met klikken om je te kwalificeren voor 24 uur.
Belangrijk: de tijd wanneer je dit doet registreert die als de tijd waarvoor je de volgende dag weer 10 advertenties hebt moeten klikken.

 

Foto

3. Log in op je computer bij www.futurenet.club

Klik rechtsboven op $.

4. Klik dan op "$ Back Office"

5. Kies voor de middelste afbeelding "Future Adpro"

6. Log in met je emailadres en wachtwoord

Foto
 

7. Nu kom je in het dashboard van je Adpro account en klik op het 1e plaatje "mijn adpacks"

Foto
 

Foto

 
 

8. Klik rechtsboven op "koop nieuwe adpacks"

Je hebt nog geen geld in je online account, dus ga naar “koop meer adpacks”.

9. Vul hier het aantal adpacks in dat je wilt kopen (a $50)

Je kunt al starten vanaf 1 adpack a $50 maar voor de ultieme kickstart adviseer ik je te starten met 10 adpacks. Dan schiet het lekker op.

10. Kies nu je betaalwijze

Kies voor Sofort. Dat werkt het snelste wanneer je geen bitcoins hebt. Sofort is de Duitse Ideal. En via de bank overschrijven duurt een week (met meer bankkosten). 

11. Scroll dan helemaal naar beneden en klik op de knop met het winkelwagentje en het woord "koop"

Onderstaande betaalprocedure gebruik je wanneer Sofort je Adpacks betaald. 

12. Doorloop de stappen van je betaling via de door jou gekozen betaalwijze

Zodra dit verwerkt is, verschijnt de hoeveelheid adpacks die je gekocht hebt in je dashboard bij het plaatje “mijn adpacks”. 

13. Nu start je met 10 keer advertentie klikken om je te kwalificeren

Rechts bovenin zie je “Bekijk ads” staan. Klik hierop en ga de tien advertenties bekijken. Er loopt een groene balk mee in de bovenkant van je scherm. Als die is uitgelopen, ga je naar de volgende ad.

Nadat je op 10 advertenties geklikt hebt (5 minuten werk), verschijnt de datum van morgen met een nieuwe tijd. Vóór deze tijd moet je weer 10 advertenties bekeken hebben. 

De link om je adpacks ook op je telefoon te klikken is https://adpro.futurenet.club

14. Hoe dan verder..

Heb jij je aangemeld en je hebt nog vragen? Meld je dan aan bij de VIPcommunity – oppertunity FB groep. VIP als in Very Inspiring People. Je kunt hier presentaties en FB lives volgen waar de meeste vragen beantwoorden worden. Je sponsor kan je vaak ook helpen. 

Wil je ook andere mensen deze mogelijkheid bieden om op deze manier geld te manifesteren? Nadat je je adpacks hebt gekocht, kun jij je aanmelden voor de gesloten FB groep TEAM the VIP Community

Als je meer vragen hebt, stel ze dan gerust aan mij of in de gesloten FB groep. Je kunt hier ook je successen delen. Daarnaast kun je ook via “Help” een ticket indienen bij Futurenet zelf (in het Engels). Zij antwoorden binnen 48 uur.

NB.
Het kan zijn dat je een melding in het rood krijgt, waarin men je zegt dat je account niet veilig is. Zij willen dat je OTP installeert.
Dit is een dubbele beveiliging via je mobiele telefoon. Elke keer dat je inlogt dien je dan via je telefoon een gegenereerde code in te voeren.
Helaas werkt dit systeem nog niet vlekkeloos.
Het is in het team voorgekomen dat mensen 3 dagen niet konden inloggen en dus niet konden klikken doordat de OTP niet naar behoren werkte. Dus dan leveren je adpacks geen geld op! Zolang jouw account geen hele hoge bedragen bevat is het advies om de OTP nog niet in te stellen.
De melding blijft dan wel steeds zichtbaar in het rood.

Foto

Tot slot:
Vraag ook alvast een Neteller aan. De neteller is een online betaalrekening die werkt als een veilige brug tussen te bankrekening en je online FutureAdpro account. Dit doe je via een simpele procedure op www.neteller.com en met behulp van deze extra handleiding: hoe vraag ik een neteller aan? Je neteller gebruik je straks ook voor je uitbetalingen. 

Heel veel plezier en overvloed gewenst met jouw adpacks!