Toekomstige plannen

Vandaag is niet zomaar een dag in mijn leven. Vandaag is de eerste dag dat ik niet meer werk in loondienst, maar als ondernemer. Vorig jaar kwam de realisatie dat dit niet bij me past. Elke keer werd ik ziek en ik bleef maar door proberen. Nu was het zover: ik besloot om niet meer voor 1 baas te gaan werken, maar meerdere en zo dingen te doen die ik leuk vind. Dat zijn er een aantal geworden en ook met wat toekomstmuziek dus daarom wil ik je meenemen in mijn plannen.

Vorig jaar
Vorig jaar juli ben ik gestart met het ondernemerschap in coaching met familieopstellingen. Ik heb prachtige opstellingen mogen begeleiden en dit is dan ook een tool dat me aan het hart gaat. Alleen door de drukte in loondienst, moest ik tijdelijk mijn werk stilleggen. 

Daarom besloot ik om niet meer in de Logistiek te werken maar omscholing te doen. Ik koos voor de opleiding rij-instructeur omdat dit me al 4 jaar intrigeerde. Daar begon ik mee in december 2019 en ik zou in april 2020 stage lopen en voor de helft van de week aan het werk gaan bij de ANWB. Helaas was door Corona alles uitgeschoven.

Ook door Corona had ik de keuze gemaakt om mijn huis te verkopen gezien ik nog een contract had. Het was een gouden kans omdat Zwolle mij niets meer gaf dat ik verlangde en graag dichterbij familie wilde wonen. 

Inmiddels is alles weer opgestart en ben ik geslaagd voor alle theoretische examens en de demonstratie praktijk, dus mag ik stage gaan lopen. Hier heb ik heel veel zin in!

Het ondernemersschap heb ik ook weer opgepakt. Door het thuiswerken in de Corona tijd kwam het idee tot me om mijn werk online aan te gaan bieden.  Dat programma is gemaakt in alle overige uren naast het werken in loondienst en is vandaag, op de eerste dag dat ik niet meer in loondienst ben, live gegaan.

Vandaag
Vandaag ben ik live gegaan met mijn online programma: bewustzijnsreis, om mensen te leren in hun reis van hoofd naar hart om van onbewust naar bezield leven te gaan. Het is een online programma waarbij we een week in Spanje gaan werken. Echt te gek als je het mij vraagt. Hier staat er meer informatie over. 

Ook is er vandaag een pakketje binnengekomen met daarin een apparaatje dat ik binnenstebuiten ga keren. Dit wordt namelijk mijn 2e tool om mee te gaan werken. Niemand minder dan Roy Martina en z’n team gaan mij hiermee bekend maken zodat ik hen kan helpen in het uitrollen van deze manier van werken voor alternatieve genezers.

En deze 3 mogelijkheden bieden een mooie toekomst.

Toekomst
Ik werk namelijk aan een toekomstplan dat ik heb gemaakt aan het begin van dit jaar gezien ik toen niet lekker in m’n vel zat. Wat zit er in het verschiet dat ik nu al weet:

  • In mijn nieuwe woonplaats Nijverdal zal ik een kring op zetten om van elkaar te leren en samen te werken. Daar gaat een andere coach mij mee helpen die al in Nijverdal woont. We delen er snel meer over. 
  • Rij-instructeur: In augustus mag ik stage lopen bij de ANWB en hopelijk kan ik per 1 september aan de slag. 
  • Online programma: Per 18 september vlieg ik naar Spanje om op 20 september de deelnemers in ontvangst te nemen wat tevens de start is van mijn online programma. 
  • Mijn 2e tool lanceren als mogelijkheid om zelf mensen te behandelen in het terug vinden van (energetische) balans op celniveau. 
  • Gezondheidshuis: Een huis in Spanje huren/ kopen met minimaal 4 kamers om als gezondheidshuis in te zetten waarbij ik mensen ga begeleiden naar een zuiverder leven. 
  • Emigreren: Uiteindelijk is het mijn plan om te emigreren naar Spanje. Hoe, wat, waar en wanneer weet ik nog niet. 
Zo, nu zijn jullie ook een beetje meer op de hoogte van wat er allemaal gebeurd daar in huize Tuinte en welke variatie aan kennis, ervaring en wijsheid ik jullie door wil geven. 

Voor mij voelt het dat ik hier ben met deze missie: om jou te begeleiden in het ontvouwen van je opgedane lagen zoals patronen, gewoontes, overtuigingen en identificatie met van alles en opnieuw de verbinding te maken met wie je werkelijk bent. 


Veel liefs
Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *