Mijn missie

missie

Ik help HSPers & ondernemers bewust te worden van hun proces waardoor ze de last ombuigen tot een kracht maken en deze in gaan zetten als gave voor zichzelf en anderen. Dit doe ik door blokkades op te lossen op energetisch niveau, tot de kern te komen en het licht naar de oppervlakte te brengen. Door ze te leren verbinding te leggen met hun authentieke kracht ontwikkelen ze hun potentie. Ik verhoog het bewustzijnsniveau waardoor er meer mogelijkheden zichtbaar zullen komen en positieve energie er zal zijn. Niet vanuit krampachtigheid en hard zijn, maar vanuit liefde en vertrouwen.

visie

Het vergroten van het wereldwijde bewustzijn door verbinding met energie en balans tussen hoofd, hart & lichaam te stimuleren waardoor er minder mensen met een trauma of label zullen opgroeien en meer mensen vanuit liefde en vertrouwen leven met en door elkaar. Ego zal dan minder heersen waardoor de verdeling in de wereld minder wordt en mensen meer vanuit het hart leven.

doel

Op te staan voor een betere wereld en mezelf open te stellen als kanaal voor energie door alles wat ik leer en ervaar, met mijn passie & gave, te delen wat zal leiden tot een ripple effect in meer liefde, vrede, zuiverheid, wijsheid en geluk.