Mijn missie

missie

Ik help mensen bewust te worden van hun proces en potentie. Door ze te leren verbinding te leggen met de kern en van daaruit te werken en leven, verhoogt het bewustzijnsniveau waardoor er meer mogelijkheden zichtbaar zullen komen en meer succes zal zijn. Niet vanuit krampachtigheid en hard zijn, maar vanuit authenticiteit en vertrouwen.

visie

Het vergroten van het wereldwijde bewustzijn en mogelijkheden door authenticiteit en balans tussen hoofd, hart & lichaam te stimuleren waardoor er minder mensen met een trauma of label zullen opgroeien en meer mensen vanuit liefde en vertrouwen leven met en door elkaar. Ego zal dan minder heersen waardoor de verdeling in de wereld minder wordt en mensen meer vanuit het hart leven en werken. Meer mensen zullen ondernemer zijn en meer bedrijven zullen bijdragen aan het welzijn van de wereld. 

doel

Op te staan voor een betere wereld en mezelf in te zetten als ervaringsdeskundige en mijn inzichten en wijsheid te delen wat zal leiden tot een ripple effect van meer geluk en succes.