"Mijn leven draaide 180 graden door een andere mindset."

"Ik was altijd het meisje dat leren leuk vond, maar had niet geleerd om te voelen."

Ik was altijd het kleine meisje dat "waarom" vroeg. Ik vond het zo fascinerend al die ontwikkelingen. Mijn vader is electro technicus, dus van hem heb ik dit inzicht gekregen. Duidelijk heb ik mijn moeder haar karakter in moed en zorgzaamheid.

Doordat ik jarenlang werd gepest, het risico van anders zijn, sloot ik mijn gevoeligheid af van de buitenwereld. Door mijn creativiteit volgde ik de opleidingen op het gebied van Marketing & Communicatie, maar door mijn inzicht kwam ik in de Logistiek te werken. Hier kon ik mezelf in kwijt.

En toch raakte ik ziek. Ik kwam erachter dat ik mijn leven had aangepast op de omgeving en vanuit ratio leefde, zonder gevoel, zonder lichaam. Het werkte me tegen in gezondheid, relaties en werk wat zicht uitte in aankomen in gewicht, relaties dat ik afkapte en ziektes zoals voorstadium baarmoederhalskanker, allergieën en CMV. Ik had letterlijk wat op mijn lever en het was tijd om het anders te gaan doen.

Ik besloot om het jaarprogramma van 365 dagen succesvol te volgen om oude patronen te doorbreken en diep zelfonderzoek te doen. Ik had blijkbaar het oude verhaal wat anderen over mij zeiden nog steeds als script, ik geloofde het nog steeds, terwijl ik elke dag de mogelijkheid had het anders te doen.

Met behulp van kernwaarden en een missie kwam ik vernieuwd in het leven te staan. Was het zo gemakkelijk? Ja, ik moest alleen volledig bereid zijn om in overgave te gaan en te ervaren wat de emoties met me deden. Het gaf me de vrijheid waar ik zo naar verlangd had.

Mijn kracht

Hoogsensitiviteit is mijn potentieel. Intuïtie is mijn kracht. Ik weet wat werkt en niet werkt. Bij mensen prik ik door maskers heen, voel ik wanneer ze vast zitten in oude patronen en overlevingsmechanismen en wat ze nodig hebben om te stralen. 

Vroeger was ik altijd het meisje dat “waarom” vroeg. Zo heb ik ontzettend veel geleerd. En nog zie ik dat er meer achter zit wanneer ik doorvraag. Daarom heb ik een methode ontwikkeld (het “hoe”) dat bestaat uit vragen en inzichten: reset & connect. Ook observeer en luister ik tussen de regels door en voel ik of het klopt. 

Ik paste niet langer in een hokje, zag veel meer dan managers konden begrijpen en was vaak al 10 stappen vooruit op mijn collega’s. Dit heb ik vooral gemerkt met de technische projecten en innovatieve ideeën. Ik wist het precies uit te leggen en zodoende is al menig idee ten uitvoere gebracht. 

Nu leef ik mijn mooiste leven; ik werk Logistiek manager bij een bedrijf dat een medische toepassing maakt om kanker te genezen, coach ik mensen om zichzelf te bevrijden van oude emoties en weer gelukkig te zijn, ga ik graag vakantie, dingen ondernemen met vrienden en geniet ik van het leven in alles wat het me te bieden heeft.

Dichten & schrijven

Naast de inzichtsmailing schrijf ik ook blogs en dicht ik wanneer er inspiratie is. Al vanaf kleins af aan schrijf ik verhalen over een inspirerende film of over wat ik had gezien. Ook dichten over gevoel deed ik veel. Ik tekende, schilderde en maakte van alles. Crea bea dus.

Tijdens mijn studie Marketing & Communicatie had ik mijn eigen website in Frontpage gebouwd en daar postte ik al mijn schrijfsels. Nu deel ik het voornamelijk op Facebook en via mijn eigen Blogpagina.

Hoe werk ik?

Waarom ik met vragen werk? Vragen maken je wijzer. Weet je waarom? 

Omdat je vragen moet beantwoorden! Je kunt niet niet over vragen nadenken. Zo wordt je bewust(er) van jezelf. Van wat je allemaal denkt. Van wat er allemaal gebeurt. Vragen zetten je hersens aan het werk en kunnen zo onvermoede wijsheid opdiepen.

Daarom coach ik via mijn eigen ontwikkelde coach strategie: reset & connect. Het zijn vragen die je helpen, die diep gaan en zo onbewuste informatie naar de oppervlakte halen. De informatie helpt je om bewust te worden van wat het nog met je doet. Deze wijsheid komt vaak nadat er iets (naars) gebeurd is. Maar ik help je graag om dat elk moment in je leven beschikbaar te maken zodat je nieuwe perspectieven krijgt en mogelijkheden leert zien om je leven anders in te kleuren.

Mijn missie

Dé partner zijn, de leukste aanvulling om samen mee te zijn in liefde, verandering en groei.

Ik partner graag met bedrijven die strijden voor gezondheid.
Ik partner graag met mensen die een positieve verandering willen in hun leven.
Ik partner graag met iedereen die voelt dat er meer in zichzelf zit en de beste versie van henzelf willen ontwikkelen.


Meer weten?