Over Stephanie

Authenticiteit als talent

I designed my succesful way of life

Scherp inzicht hebben in dingen & mensen is jarenlang een probleem geweest, totdat ik leerde om het op mezelf toe te passen en hiermee mijn gezondheid te versterken. Ook werd ik bewust van mijn potentie, ging ik het inzetten en kon zo mijn weg vervolgen naar mijn dromen: ZZPer in what I do best! 

Wie ben ik?

Over Stephanie

Hoogsensitiviteit is mijn potentie. Intuïtie is mijn kracht. Ik weet wat werkt en niet werkt. Bij mensen prik ik door maskers heen, voel ik wanneer ze vast zitten in oude patronen en overlevingsmechanismen. Bij bedrijven merk ik wanneer processen knellen, werknemers of managers niet de rol pakken die het bedrijf nodig heeft en welke communicatie mist om iedereen met dezelfde focus te laten werken. 

Vroeger was ik altijd het meisje dat “waarom” vroeg. Zo heb ik ontzettend veel geleerd. En nog zie ik dat er meer achter zit wanneer ik doorvraag. Daarom heb ik een methode ontwikkelt dat bestaat uit vragen en inzichten: reset & connect. Ook observeer en luister ik tussen de regels door en voel ik of het klopt. Mijn missie is dan ook erg groot! (onderaan de pagina).

Ik paste niet langer in een hokje, zag veel meer dan managers konden begrijpen en was vaak al 10 stappen vooruit op mijn collega’s. Dit heb ik vooral gemerkt met de technische projecten en innovatieve ideeën. Ik wist het precies uit te leggen en zodoende is al menig idee ten uitvoere gebracht. 

Daarom besloot ik om de sprong in het diepe te wagen. Ik werk als ZZP in coaching en advies. Ik werk online maar neem ook tijdelijke opdrachten/projecten aan als interim professional.

Mijn ontwikkelde coachstrategie

Reset & connect

Waarom ik met vragen werk? Vragen maken je wijzer.
Weet je waarom? 

Omdat je vragen moet beantwoorden! Je kunt niet niet over vragen nadenken. Zo wordt je bewust(er) van jezelf. Van wat je allemaal denkt. Van wat er allemaal gebeurt. Vragen zetten je hersens aan het werk en kunnen zo onvermoede wijsheid opdiepen.

Daarom coach ik via mijn eigen ontwikkelde coach strategie: reset & connect. Het zijn vragen die je helpen, die diep gaan en zo onbewuste informatie naar de oppervlakte halen. Deze informatie helpt je  om bewust te worden van wat het nog met je doet. Dit verwerk je middels het stappenplan dat tot gedragsverandering leidt zodat je het een plek kunt geven, nieuwe perspectieven krijgt en mogelijkheden leert zien om je leven anders in te kleuren.

Wat doe ik?

Een nieuwe manier

Ik geloof dat succesvol zijn van binnenuit komt. Hiervoor is een stabiele basis, een andere mindset en een heldere structuur nodig dat een nieuwe manier van werken en leven creëert. Dit zorgt gegarandeerd voor succes in welk levensgebied dan ook.

Met mijn ervaring, 8 jaar proces en verandermanagement, 6 jaar lifecoaching en mijn sensitiviteit leer ik mensen hoe ze hun potentie (verder) kunnen ontwikkelen en inzetten. Dit doe ik door hun proces te vertalen. Hierdoor worden blokkades zichtbaar waar ik oplossingen voor geef en het stappenplan helpt als ondersteuning en begeleiding om de nieuwe manier in goede banen te leiden.

Een mogelijkheid voor iedereen wat een nieuwe toekomst zal geven. Daarom heet mijn bedrijf ook: Future of Life.

Waarom doe ik wat ik doe?

Staan, ervoor gaan en verhalen delen

Inzichtsmailing

Door je aan te melden geef je mij toestemming jouw gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Interessante inzichten en verhalen

coach trajecten
sessies
familie- en organisatieopstellingen

Mijn missie

Zonder weerstand je pad bewandelen en te doen wat je hier te doen hebt

Het vergroten van het wereldwijde bewustzijn en mogelijkheden door authenticiteit en balans tussen hoofd, hart & lichaam te stimuleren waardoor er minder mensen met een trauma of label zullen opgroeien en meer mensen vanuit liefde en vertrouwen leven met en door elkaar. Ego zal dan minder heersen waardoor de verdeling in de wereld minder wordt en mensen meer vanuit het hart leven en werken. Meer mensen zullen ondernemer zijn en meer bedrijven zullen bijdragen aan het welzijn van de wereld. 

Dat is mijn missie. Ik leer jou dus hoe jij in volledige alignment met jezelf bent, authentiek leeft, om zonder weerstand in je energie je pad te kunnen vervolgen waarvoor jij nu hier bent. 

Ik begreep zelf jaren niets van mijn gevoeligheid. Totdat ik ziek werd. Zodoende leerde ik dat mijn lichaam mij vertelde dat ik iets tegen zat te werken. Ik was mijn eigen blokkade. Het kwam door het verhaal wat ik had aangenomen als die van mij.. maar blijkbaar was dat niet zo. Vergelijkbaar met het verhaal van Doornroosje waarbij ik wakker werd geschud uit de vervloeking door een dikke pakkerd van de astroloog die mij een lezing gaf van mijn astrologische blauwdruk. Eindelijk leerde ik mijn authentieke kracht kennen en hoe het in te zetten en zette ik koers naar mijn dromen.