Over Stephanie

#vanklachtnaarkracht

Ontwikkel je potentie en kom in verbinding met je authentieke kracht

Scherp inzicht hebben in dingen & mensen is jarenlang een probleem geweest. Nu is het mijn specialiteit waarbij ik als Transformatie coach voor hoogbegaafde of hoogsensitieve mensen dit inzet om ze te helpen ook hun frequentie te verhogen wat leid tot meer succes in gezondheid, relaties, werk en financiën. Persoonlijke en zakelijke coaching.

Wie ben ik

Ik begreep er jaren lang niets van. Die gevoeligheid. Als kind moest ik me al aanpassen omdat ik me niet geaccepteerd voelde. Mensen liepen over me heen als een deurmat. Na 10 jaar te zijn gepest ontmoette ik een meisje die me leerde om “nee” te zeggen. Hierdoor kroop ik uit m’n schulp en deed ik meer wat IK wilde doen. Zo ontmoette ik mensen die mogelijkheden in me zagen en me stimuleerden om meer uit mezelf te halen.

Vanuit mijn creativiteit ging ik meer met communicatie doen. Het ontwerpen van flyers, het maken van visitekaartjes, schrijven en dichten. Ik was er nog goed in ook. Dat kreeg ik te horen tijdens mijn stage als Junior Product Manager. Tot het moment dat mijn lichaam op de rem trapte. Ik raakte ziek en realiseerde dat ik al die tijd op de buitenwereld was afgesteld. Het was nu tijd om mezelf te ontwikkelen en het leven te vormen dat ik graag wilde.

Inzicht & bewustwording

Na al jaren in de Logistiek te werken, besloot ik om naar Zwolle te verhuizen zodat ik op de fiets naar werk kon. Ik leerde iemand kennen die mij kon helpen de gevoeligheid eigen te maken. Tegelijkertijd leerde ik enorm veel van het “ziek” zijn en hoe dat raakvlak had met mijn jeugd. Ik ontmoette mensen die ik wat kon leren en besloot om een coach opleiding te volgen. Ondertussen ontwikkelde ik mezelf als specialist in proces- en verandermanagement bij zowel mensen als in het bedrijfsleven.

Ik kreeg nog meer lichamelijke klachten en realiseerde me dat ik keuzes moest maken. Ik was de verbinding kwijt met wie ik was en wat ik wilde. Ik kon niet langer vanuit overlevingstand leven dus koos ik erover mezelf over te leveren aan mijn gevoel. Pijn van jaren geleden kwam eruit en het bevrijdde me letterlijk. 

Zodoende weet ik dat ik zelf heel veel in de hand had alleen me niet realiseerde wat ik eraan kon doen. De mate van bewustzijn bepaalde in hoeverre ik onbewust iets toeliet. Ik besloot om mezelf er in te verdiepen en zodoende een andere draai aan mijn leven te geven. 

Later hoorde ik dat ik vroeger al vaak ziek was geweest. Nu weet ik dat het een signaal was van het lichaam dat er energetisch iets vast zat. En later ook de keuze die ik niet maakte, het niet weten van mijn gevoeligheid en hoe ermee om te gaan. Ik liet het aan mijn lichaam over om het aan te kunnen. Dat is zeer risicovol omdat dit tot serieuze ziektes kan leiden, zoals bij mij ook het geval was. Ik wist niet dat levensenergie veel meer beheersd dan alleen fitheid, dus leerde ik het op de harde manier.

Een nieuw leven

De jaren erop ging ik van verward, ongelukkig, ongezond en onzeker naar levensgenieter, gezond, zelfverzekerd en ultiem gelukkig. Mijn verhaal gebruik ik als voorbeeld en leidraad om je het vertrouwen te geven dat er ook voor jou licht is aan het einde van de tunnel, zelfs als je er niet in gelooft. Je hoeft je niet bezig te houden met de buitenwereld, alles wat je nodig hebt zit in jezelf.

“We zijn veel meer dan we denken en we denken veel meer dan nodig is.”

Want wanneer je in staat bent, bewust (wakker) bent, om te zien dat je zelf heel veel in de hand hebt en niet volgens de verwachting van de ander hoeft te leven, kun je elk moment kiezen anders in het leven te staan. Niet door hard & afstandelijk te zijn, maar te gaan staan voor jouw eigenwaarde vanuit liefde en vertrouwen. Zo heb je niets meer van een ander nodig en kun je de ander alles onvoorwaardelijk geven vanuit jezelf.

Zodoende ben ik in vrij snel tempo gegroeid naar manager & coach waarin ik elke dag mensen help naar een hoger bewustzijn en ze meer uit het leven laat halen dan ze ooit dachten dat er in zat.

Met behulp van mijn methode, die ik zelf ontwikkeld heb op basis van levens- en werkervaring, leer ik mensen om 100% in hun energie te komen en deze in te zetten voor een mooier leven, een fijner gevoel en een rijker bestaan.. of dit nou in geld is, liefde, vrijheid of wat dan ook.

In verbinding met je energie

Wat de oorzaak is, is vaak ook de oplossing

Ik geloof 100% in mijn diensten doordat ik kanker heb weten te voorkomen, mijn kracht heb ontdekt en nu inzet in mijn bedrijf. Ik weet dat energie alles is en bepaalt. Niet iedereen is ziek, maar wel veel mensen zitten vast, hebben weinig energie, twijfelen, willen graag veranderen maar weten niet hoe. Je energie is de oorzaak dus dat is dan ook de oplossing. Psychologie, therapie, maar ook veel ondernemers helpen je met middelen – het omgaan met – maar deze gaan pas werken als jij 100% in je energie staat. Dat is de oplossing (oorzaak) en de rest is een bestrijding (gevolg).

Denk niet langer, maar ga doen. Meld je aan voor het traject en geef jezelf de verlichting, richting en kracht om je leven anders in te kleuren.