"M'n leven draaide 180 graden door gevoel toe te laten."

"Wie niet 'horen' wil die moet voelen.

Ik was altijd het kleine meisje dat "waarom" vroeg. Ik vond het zo fascinerend al die ontwikkelingen. Mijn vader is electro technicus, dus van hem heb ik dit inzicht gekregen. Duidelijk heb ik mijn moeder haar karakter in moed en zorgzaamheid.

Doordat ik jarenlang werd gepest, het risico van anders zijn, sloot ik mijn gevoeligheid af van de buitenwereld. Het heeft me ver gebracht maar uiteindelijke werkte het tegen. Het uitte zich in ongelukkigheid op werk, vastlopende relaties, vreemde lichamelijke klachten en toen als genadeslag voorstadium baarmoederhalskanker. Ik was op m'n 4e al doodziek geweest (longontsteking = verdriet) alleen werd ik me maar niet bewust van deze signalen. Tot het strijden werd om en dood.

Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en dook in de wereld van voelen. Bewust wist ik veel, maar onbewust moest er nog het een en ander zichtbaar en gevoeld worden. Met behulp van een familieopstelling kreeg ik dit inzicht en wist ook gelijk hoe waardevol het was voor mij en de mensen in mijn systeem. Dit wilde ik vaker doen.

Ik deed een coachopleiding, coachte ouders & kinderen in het leren begrijpen van intens voelen en besloot om representant te blijven bij m'n coach die opstellingen begeleid. Mooie beslissingen, maar ik miste nog wat. Ik kreeg last van voedingsallergie èn CMV (zusje van pfeiffer). Ik had letterlijk wat op mijn lever en het was tijd om mijn leven te gaan leiden hoe dat voor mij goed was/is.

Het bleek dat ik al heel veel wist, maar het niet in pratijk bracht en ik mijn kracht - intuïtie - niet vertrouwde. Ik had blijkbaar het oude verhaal wat anderen over mij zeiden nog steeds als script, ik geloofde het nog steeds, vertrouwde daarmee niet op mijn eigen gevoel terwijl het zo sterk aanwezig was.

Ik zei m'n baan op, volgde mijn interesse in astrologie, begon mensen te coachen in het leren kennen van hun potentieel en ontdekte daarmee ook mijn eigen pad. Ik startte mijn eigen bedrijf in proces & verandermanagement bij mens en bedrijf. Wat een verademing.
En de volgende stap werd gezet door zelf de opleiding tot begeleider van familie- en organisatieopstelling te doen. Ik volgde modules waardoor alles zichtbaar werd, alle struggles, de onbegrepenheid. Ik blijk een alleengeboren tweeling te zijn, waar ik prenataal al een trauma heb opgelopen. Wat een inzicht. Wat een pijn, maar ook wauw, wat een vrijheid! Ein-de-lijk duidelijkheid. En dat gun ik iedereen.

Mijn kracht

Hoogsensitiviteit is mijn potentieel. Intuïtie is mijn kracht. Ik weet wat werkt en niet werkt. Bij mensen prik ik door maskers heen, voel ik wanneer ze vast zitten in oude patronen en overlevingsmechanismen en wat ze nodig hebben om te stralen. 

Vroeger was ik altijd het meisje dat “waarom” vroeg. Zo heb ik ontzettend veel geleerd. En nog zie ik dat er meer achter zit wanneer ik doorvraag. Daarom heb ik een methode ontwikkeld (het “hoe”) dat bestaat uit vragen en inzichten: reset & connect. Ook neem ik waar, luister ik tussen de regels door en voel ik of het klopt. 

Ik paste niet langer in een hokje, zag veel meer dan managers konden begrijpen en was vaak al 10 stappen vooruit op mijn collega’s. Dit heb ik vooral gemerkt met de technische projecten en innovatieve ideeën. Ik wist het precies uit te leggen en zodoende is al menig idee ten uitvoere gebracht. 

Nu leef ik mijn mooiste leven; ik werk Logistiek manager bij een bedrijf dat een medische toepassing maakt om kanker te genezen, coach ik mensen om zichzelf te bevrijden van oude emoties en weer gelukkig te zijn, ga ik graag wandelen, dingen ondernemen met vrienden en geniet ik van het leven in alles wat het me te bieden heeft.

Dichten & schrijven

Naast de inzichtsmailing schrijf ik ook blogs en dicht ik wanneer er inspiratie is. Al vanaf kleins af aan schrijf ik verhalen over een inspirerende film of over wat ik had gezien. Ook dichten over gevoel deed ik veel. Ik tekende, schilderde en maakte van alles. Crea bea dus.

Tijdens mijn studie Marketing & Communicatie had ik mijn eigen website in Frontpage gebouwd en daar postte ik al mijn schrijfsels. Nu deel ik het voornamelijk op Facebook en via mijn eigen Blogpagina.

Hoe werk ik?

Waarom ik met vragen werk? Vragen maken je wijzer. Weet je waarom? 

Omdat je vragen moet beantwoorden! Je kunt niet niet over vragen nadenken. Zo wordt je bewust(er) van jezelf. Van wat je allemaal denkt. Van wat er allemaal gebeurt. Vragen zetten je hersens aan het werk en kunnen zo onvermoede wijsheid opdiepen.

Daarom coach ik via mijn eigen ontwikkelde coach strategie: reset & connect. Het zijn vragen die je helpen, die diep gaan en zo onbewuste informatie naar de oppervlakte halen. De informatie helpt je om bewust te worden van wat het nog met je doet. Deze wijsheid komt vaak nadat er iets (naars) gebeurd is. Maar ik help je graag om dat elk moment in je leven beschikbaar te maken zodat je nieuwe perspectieven krijgt en mogelijkheden leert zien om je leven anders in te kleuren.

Mijn missie

Mensen helpen de sleutel te vinden dat hen doet bevrijden uit hun (eigen gecreërde) gevangenis.

De steutel moet zelf gevonden worden, gevoeld worden, omdat anders de oplossing wordt aangereikt en men de volgende keer weer in de gevangenis belandt.
Door te voelen, zullen mensen anders gaan handelen.

Dit geldt ook voor teams en organisaties alleen is de gevangenis niet persoonlijk maar zitten de teamleden met elkaar vast aan de ketting.

De tools die ik gebruik zijn vragen, astrologie, familieopsteling, organisatieopstellingen en consultatieopstellingen.


Meer weten?