Mijn kracht helpt jou te leren luisteren naar en reageren op jouw energie

Scherp inzicht hebben in dingen & mensen is jarenlang een probleem geweest en nu zet ik het in als specialiteit


#vanklachtnaarkracht

Mijn verhaal

Wie ben ik

Ik begreep er jaren lang niets van. Die gevoeligheid. Als kind moest ik me al aanpassen omdat ik me niet geaccepteerd voelde. Mensen liepen over me heen als een deurmat. Na 10 jaar te zijn gepest ontmoette ik een meisje die me leerde om “nee” te zeggen. Hierdoor kroop ik uit m’n schulp en deed ik meer wat IK wilde doen. Zo ontmoette ik mensen die mogelijkheden in me zagen en me stimuleerden om meer uit mezelf te halen.

Vanuit mijn creativiteit ging ik meer met communicatie doen. Het ontwerpen van flyers, het maken van visitekaartjes, schrijven en dichten. Ik was er nog goed in ook. Dat kreeg ik te horen tijdens mijn stage als Junior Product Manager. Ik werd gemotiveerd om meer mijn best te doen en zodoende leerde ik door. Tot het moment dat mijn lichaam op de rem trapte. Ik raakte ziek en realiseerde dat ik al die tijd op de buitenwereld was afgesteld. Het was nu tijd om mezelf te ontwikkelen.

Inzicht & bewustwording

Na al jaren in de Logistiek te werken, besloot ik om naar Zwolle te verhuizen zodat ik op de fiets naar werk kon. Ik leerde iemand kennen die mij kon helpen de gevoeligheid eigen te maken. Tegelijkertijd leerde ik enorm veel van het “ziek” zijn en hoe dat raakvlak had met mijn jeugd. Ik ontmoette mensen die ik wat kon leren en besloot zo om een coach opleiding te volgen. Ondertussen ontwikkelde ik mezelf als specialist in proces- en verandermanagement bij zowel mensen als in het bedrijfsleven.

Doordat alles tegelijk kwam, moest ik keuzes maken. Ik kon niet langer vanuit overlevingstand leven. Ik stond zo afgesteld op de buitenwereld dat ziekte een logisch gevolg was. Ik was de verbinding kwijt met wie ik was en wat ik wilde.

Zodoende weet ik dat ik zelf heel veel in de hand had alleen me niet realiseerde wat ik eraan kon doen. De mate van bewustzijn bepaalde in hoeverre ik onbewust iets toeliet. Ik besloot om mezelf er in te verdiepen en zodoende een andere draai aan mijn leven te geven. 

Later hoorde ik dat ik vroeger al vaak ziek was geweest. Nu weet ik dat het een signaal was van het lichaam dat er iets niet goed ging. De keuze die ik niet maakte, het niet weten van mijn gevoeligheid en hoe ermee om te gaan. Ik liet het aan mijn lichaam over om het aan te kunnen. Dat is zeer risicovol omdat dit tot serieuze ziektes kan leiden, zoals bij mij ook het geval was. Als je dan niet weet dat je levensenergie veel beheersd dan alleen je fitheid, dan leer je het op de harde manier.

Een nieuw leven

De jaren erop ging ik van verward, ongelukkig, ongezond en onzeker naar levensgenieter, gezond, zelfverzekerd en ultiem gelukkig. Mijn verhaal gebruik ik als voorbeeld en leidraad om je het vertrouwen te geven dat ook voor jou er licht is aan het einde van de tunnel, zelfs als je er niet in gelooft. Je hoeft je niet bezig te houden met de buitenwereld, alles wat je nodig hebt zit in jezelf.

“We zijn veel meer dan we denken en we denken veel meer dan nodig is.”

Want wanneer je in staat bent, bewust (wakker) bent, om te zien dat je zelf heel veel in de hand hebt en niet volgens de verwachting van de ander hoeft te leven, kun je elk moment kiezen anders is het leven te staan. Niet door hard & afstandelijk te zijn, maar te gaan staan voor jouw eigenwaarde vanuit liefde en vertrouwen. Zo heb je niets meer van een ander nodig en kun je de ander alles onvoorwaardelijk geven vanuit jezelf.

Zodoende ben ik in vrij snel tempo gegroeid naar manager & coach waarin ik elke dag mensen help naar een hoger bewustzijn en ze meer uit het leven halen dan ze ooit dachten dat er in zat.

Met behulp van mijn methode, die zelf ontwikkeld heb op basis van levens- en werkervaring, leer ik mensen om hun zelfredzaamheid aka een fijn leven binnen handbereik te krijgen.

Intuïtie brengt je verder in je leven

En wat me het meest bij is gebleven in die jaren is dat het onderbuikgevoel meer zegt dan de geest. Als je de laatste leert gebruiken als raadgever en voor de rest zeilt op intuïtie, brengt dit je veel verder in je leven dan je ooit had kunnen denken. We weten echt heel veel, maar laten ons vaak afleiden door dingen uit het verleden, negatieve gedachtes en gebeurtenissen en oordelen dat ons krampachtig vasthoudt in het oude.

En omdat ik zelf deze ervaring heb, wil ik jou leren hoe het anders kan. Zodat jij je waarde beleeft zonder dat het gek is of arrogant. En je dit zonder schaamte uitdraagt waardoor je positief in het leven, in je bedrijf, gezin, en financiën komt te staan.

Mag jij deze stap nemen van jezelf? Of heb je een duwtje in de rug nodig?

Ik ben er voor jou!