Everything happens for a reason

Over Stephanie

Mijn zielsmissie voor mezelf, jou en de wereld

Door een beetje van mijn verhaal te vertellen, kun je je denk ik het beste voorstellen hoe ik aan mijn geloof kom. 

In mijn dagelijkse leven waar ik ook ben, ben ik altijd bezig met het doorzien van mensen en situaties. In een gesprek, in een bedrijfsproces, in het stilzwijgend observeren van mensen vanaf het terras. Gaat dit goed? Kan het beter? Waar zitten de blinde vlekken en waar zijn de mogelijkheden?

Als alleengeboren tweeling heb ik een ander pad bewandeld dan de baby die ‘normaal’ ter wereld komt. Ik was direct al ‘verpest’ en besloot mezelf geheel af te sluiten van de wereld. Maar ik was me niet bewust hiervan.

Dat vervolgde in vele ziektes en lichamelijke klachten, zelfs 2 keer de dood in de ogen gekeken. Maar ik bleef leven op aarde. Waarom?

Het antwoord van mijn prenetale trauma en deze ervaringen kwam pas op m’n 34e en zelf toen wist ik nog niet, ondanks 7 jaar persoonlijke ontwikkeling, dat ik mijn omgeving onbewust in stand hield. Ik voelde niets, dus veranderde er niets. 

Wist ik veel?! Hoe weet je dit als je dit niet leert op school..

Pas toen ik begon met voelen, kwam ik weer tot leven.

“Ik geloof dat een betere wereld bij jezelf begint.” Dit komt omdat alleen jij de creator van jouw wereld bent, niemand anders. En alleen jij kan hier achter komen. 

Iedereen heeft zijn eigen verhaal, maar we hebben allemaal maar 1 ziekte waarvoor slechts 1 medicijn bestaat. De ziekte is dat je verwijderd bent geraakt van lichaam, hart, gevoel, intuïtie, ziel en het grotere geheel. Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent.

Van vervreemding naar verbinding.

 

Over Stephanie Tuinte

Stephanie is Lifecoach sinds 2016 en Begeleider Familieopstellingen sinds 2019. Ze werkt als HSP coach, energetisch healer en opsteller bij The Essence Of Change. Ze heeft Feel to Heal opgezet om anderen te inspireren. Daarnaast is ze ook rijinstructeur voor mensen met angsten en trauma.

Ze heeft een Bachelor in Commerce behaald met zowel de studierichting in Organisatiekunde als Communicatie, haar eerste werkervaring opgedaan als Data Analyst bij Menzis om vervolgens in de logistieke wereld uit te komen als International Process & Change Specialist en van daaruit op te werken naar Logistiek Manager. Tot zo ver het normale leven. 

Dat veranderde waarbij spiritualiteit haar AED was. Mede door boeken zoals “De Nieuwe Wereld” van Eckhart Tolle en “Voluit Leven Met Hooggevoeligheid” van Susan Marletta-Hart en het ontmoeten van een spritiueel persoon in het bedrijfsleven, wist ze dat er meer was dan alleen maar ‘what the eye can see’.

In 2012 zette ze haar eerste stap door met een paragnost te gaan praten. Pas jaren later daalde al haar kennis in en mede door het ontdekken van haar prenetale trauma en haar Human Design waarin ze bevestiging vond dat de berg met daad- en creatiekracht voortkomt uit de directe verbinding met haar sacrale centrum, wist ze dat haar ‘life’s work’ begonnen was. 

Op aarde gezet omdat de oude ziel NU van betekenis kan zijn in de switch van tijdperken. Ze wilde niet, kreeg iemand mee maar in plaats van de missie op te slaan, werd deze overschreven door de menselijke ervaringen. Ze is uit een diep dal geklommen om toch door te zetten en de wereld te helpen in de transformatie van onbewust naar bewust leven en van angst naar liefde te voelen. “Mensen te helpen terug te gaan naar hun gevoel en dat in te zetten als kracht.” 

Voelen is leven.
Feel to heal.


Trainingen & workshops

  • Transformatiecoach – Mathijs Bos 2020
  • Begeleider Familieopstellingen – Lattitude Trainingen en Advies 2019
  • Basis Begeleider Familieopstellingen – Lattitude Trainingen en Advies 2019
  • Jaarprogramma – 365 Dagen Succesvol 2018
  • Astrologie cursus Kick Start Your Chart – Stargazer Next Level Development
  • Spirit Junkie Masterclass – Gabby Bernstein 2017
  • NLP – Sytse Tjallingii 2016 
  • Lifecoach – Civas 2016
  • Life Navigation – Camilla Kring 2015
  • Communication Accross Cultures – 2014

Intuïtieve healing

Agenda & contact

Online programma

Blog

Over Stephanie

Volg mij @ Facebook