Over mij

In mijn dagelijkse leven waar ik ook ben, ben ik altijd bezig met het doorzien van mensen en situaties. In een gesprek, in een bedrijfsproces, in het stilzwijgend observeren van mensen vanaf het terras. Gaat dit goed? Kan het beter? Waar zitten de blinde vlekken en waar zijn de mogelijkheden?

Deze ‘laserogen’ heb ik opgedaan doordat ik in mijn jeugd mensen ging observeren omdat wat ze zeiden niet overeenkwam met wat ik voelde. Er werd heel weinig uitgelegd. Hoezo was communiceren zo moeilijk?
Dat is vast de reden waarom ik mbo Marketing & Communicatie ben gaan doen, daarna mbo+ en vervolgens nog HBO Commerciële Economie, specialisatie Organisatiekunde en daarna nog specialisatie Communicatie. Dat mensen zo waren, heeft mij de drive gegeven om dingen logisch te maken en uit te leggen. 

Ik ben veel gepest geweest en uiteindelijk raakte ik ziek. Niet praten over gevoel was zo normaal in mijn leven dat het me letterlijk ziek maakte. In 2012 kreeg ik voor het eerst goed nieuws. Ik besloot om elk jaar een opleiding te doen in persoonlijke ontwikkeling en mijn kennis door te geven aan anderen. In 2014 kwam ik in aanraking met het opstellingenwerk. In 2015 besloot ik alleen naar Amerika te gaan en o.a. de Grand Canyon te bezoeken. in 2016 besloot ik mijn hart te volgen in werk. Ik kreeg steeds meer inzicht in waarom ik zo bang was, welke effecten emoties op mijn lichaam hadden gehad, hoe mindfulness werkt en wat je gezin van herkomst voor een stempel druk op je leven. Ik genas in 2016.

0
Sessies
0
Coaching
0
Opstellingen

Heel veel inzichten had ik al gekregen en zoals een ui pelde ik mezelf af van de patronen, overtuigingen en verhalen dat ik mezelf had gegeven in mijn jongere jaren. Middels een opstelling tijdens mijn studie tot begeleider Familieopstellingen werd het zichtbaar dat ik een alleengeboren tweeling ben dat zelfs mijn ouders niet wisten. Alles viel op de plek waardoor ik ein-de-lijk kon begrijpen waarom dingen waren gebeurd. Dát inzicht gun ik iedereen. En de klanten die ik tot op heden heb mogen begeleiden, gaven aan dat ze een 2e kans van leven kregen. Dit is wat helderheid kan doen!

Ik startte in 2012 in de vorm van sessies. In 2014 kwam ik in aanraking met het opstellingenwerk en ben elke maand als representant als vrijwilliger het blijven doen. In 2016 behaalde ik de titel Lifecoach en in 2019 Begeleider Familieopstellingen. Nu werk ik volledig zelfstandig om processen te laten stromen en groei mogelijk te maken met toepassing van al mijn kennis en ervaringen voor zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling.  

Daarom is het dan ook mijn missie om mensen bekend te maken met deze unieke doch simpele manier van problemen oplossen. Maar ook zonder problemen kan een opstelling het inzicht bieden voor bijvoorbeeld een keuze die gemaakt moet worden of een vraag, bijvoorbeeld: in welke markt ligt de meeste kans? Dus ook bedrijven kunnen hier veel voordelen uit halen

Ik hoop dat ik veel mensen mag helpen, deze tool mag doorgeven aan anderen en dat deze methode nog lang mag bestaan.