OVER STEPHANIE

......................................................................................................................................

Ik vormde het leven dat het beste bij mij past

Je kunt meer dan je denkt!

....................

Ik was altijd het kleine meisje dat "waarom" vroeg. Ik vond het zo fascinerend al die ontwikkelingen. Mijn vader is electro technicus, dus van hem heb ik dit inzicht gekregen. Duidelijk heb ik mijn moeder haar karakter in moed en zorgzaamheid. Doordat ik jarenlang werd gepest, het risico van anders zijn, sloot ik mijn gevoeligheid af van de buitenwereld. Door mijn creativiteit volgde ik de opleidingen op het gebied van Marketing & Communicatie, maar door mijn inzicht kwam ik in de Logistiek te werken. Hier kon ik mezelf in kwijt. En toch raakte ik ziek. Ik kwam erachter dat ik mijn leven had aangepast op de omgeving en vanuit ratio leefde, zonder gevoel, zonder lichaam. Na 6 jaar ploeteren ontmoette ik iemand die me wakker schudde, zoals doornroosje alleen dan anders. Hij leerde me dat ik mijn anders-zijn als roeping mag volgen. Daarom besloot ik om mensen te coachen in what I do best: processen en verandermanagement voor een gezonde basis.

Wie ben ik?

Hoogsensitiviteit is mijn potentieel. Intuïtie is mijn kracht. Ik weet wat werkt en niet werkt. Bij mensen prik ik door maskers heen, voel ik wanneer ze vast zitten in oude patronen en overlevingsmechanismen en wat ze nodig hebben om te stralen. 

Vroeger was ik altijd het meisje dat “waarom” vroeg. Zo heb ik ontzettend veel geleerd. En nog zie ik dat er meer achter zit wanneer ik doorvraag. Daarom heb ik een methode ontwikkelt dat bestaat uit vragen en inzichten: reset & connect. Ook observeer en luister ik tussen de regels door en voel ik of het klopt. Mijn missie is dan ook erg groot! (onderaan de pagina).

Ik paste niet langer in een hokje, zag veel meer dan managers konden begrijpen en was vaak al 10 stappen vooruit op mijn collega’s. Dit heb ik vooral gemerkt met de technische projecten en innovatieve ideeën. Ik wist het precies uit te leggen en zodoende is al menig idee ten uitvoere gebracht. 

Nu werk ik als process & verandermanagement specialist bij verschillende bedrijven èn als coach om mensen een gezonde basis te geven vanuit hun eigen kern. 

Wat doe ik?

Ik geloof dat succesvol zijn van binnenuit komt. Hiervoor is een nieuwe mindset nodig om een andere levensstijl aan te kunnen nemen. Ook mensen die niet ziek zijn (geweest), hebben een stabiele basis nodig om gelukkig te zijn. Mijn code-woord is balans. Dit zorgt gegarandeerd voor succes in welk levensgebied dan ook.

Met mijn ervaring, 8 jaar proces en verandermanagement, 6 jaar lifecoaching en mijn sensitiviteit leer ik mensen hoe ze met een nieuwe mindset een andere levensstijl aan kunnen nemen, in verbinding komen met hun kern en van hieruit te leven. 

Een mogelijkheid voor iedereen wat een nieuwe toekomst zal geven. Daarom heet mijn bedrijf ook: Future of Life.

Hoe werk ik?

Waarom ik met vragen werk? Vragen maken je wijzer.
Weet je waarom? 

Omdat je vragen moet beantwoorden! Je kunt niet niet over vragen nadenken. Zo wordt je bewust(er) van jezelf. Van wat je allemaal denkt. Van wat er allemaal gebeurt. Vragen zetten je hersens aan het werk en kunnen zo onvermoede wijsheid opdiepen.

Daarom coach ik via mijn eigen ontwikkelde coach strategie: reset & connect. Het zijn vragen die je helpen, die diep gaan en zo onbewuste informatie naar de oppervlakte halen. Deze informatie helpt je om bewust te worden van wat het nog met je doet. Deze wijsheid komt vaak nadat er iets (naars) gebeurd is. Maar ik help je graag om dat elk moment in je leven beschikbaar te maken zodat je nieuwe perspectieven krijgt en mogelijkheden leert zien om je leven anders in te kleuren.

Verder nog: schrijven & dichten

Naast de inzichtsmailing schrijf ik ook blogs en dicht ik wanneer er inspiratie is. Al vanaf klein meisje schrijf ik verhalen over een inspirerende film of over wat ik had gezien. Ook dichten over gevoel deed ik veel. Ik tekende, schilderde en maakte van alles. Crea bea dus.

Tijdens mijn studie Marketing & Communicatie had ik mijn eigen website in Frontpage gebouwd en daar postte ik al mijn schrijfsels. Nu deel ik het voornamelijk op Facebook en via mijn eigen Blogpagina.

Mijn missie

Wereldwijd kanker genezen & voorkomen door mensen die kanker hebben (gehad/ onder behandeling zijn) te begeleiden naar een gezonder leven. Dit doe ik middels mensen bewust te maken van en inzicht te geven in hun eigen psycho-energetische systeem zodat ze de kans krijgen de gezondheid positief te beïnvloeden en de ziekte te overwinnen.

Bewustwording is namelijk erg belangrijk in de ontwikkeling van jezelf en jouw innerlijke kracht. Door authenticiteit en balans tussen hoofd, hart & ziel leven mensen vanuit liefde en vertrouwen, de positieve energie, die gezondheid versterkt.

Ik begreep zelf jaren niets van mijn gevoeligheid. Totdat ik ziek werd. Zodoende leerde ik dat mijn lichaam mij vertelde dat ik iets tegen zat te werken. Ik was mijn eigen blokkade. Het kwam door het verhaal wat ik had aangenomen als overlevingsmechanisme. Ik dacht dat anders zijn niet paste in de huidige maatschappij. Ik sliep, vergelijkbaar met het verhaal van Doornroosje, waarbij ik door liefde (voor het leven) wakker werd geschud uit de vervloeking. Middels coaching en vele cursussen leerde ik mijn authenticiteit te begrijpen. Eindelijk kwam ik bij mijn verhaal, wist ik waarom mijn leven zo moeilijk was geweest en wat ik kon doen om nu de weg van de minste weerstand te volgen en mijn kennis hierin door te geven.