Over mij

Van dieptepunt naar hoogtepunt

Mijn naam is Stephanie Tuinte, geboren in 1983 en ik ben een wereldziel met toegang tot de Akasha kronieken

Mijn zielsmissie is dan ook om het bewustzijn van lichtwerkers en andere mensen met een missie te verhogen en energie te zuiveren voor de pure en liefdevolle kracht die ze uitdragen en daarmee de frequentie in de wereld verhogen.

Dat was een lange weg om mijn missie weer te voelen en ermee verder te gaan. Ik moest alle menselijke trauma’s, patronen, overtuigingen en emoties verwerken om uiteindelijk mijn energie vrij te maken vanuit de familielijnen en vorige levens. 

Tot op celniveau ben ik mezelf aan het helen. Elke stap die ik zet, geef ik weer door zodat niemand het wiel weer uit hoeft te vinden. Er zijn zoveel tools beschikbaar, dat ik besloten heb een online platform op te zetten en daar mijn kennis, ervaringen en tools te delen.

Mijn ongewone levenspad begon als foetus toen mijn tweelingbroer overleed (dat wisten m’n ouders niet). Ik lag in de stuit, werd een maand eerder gehaald middels keizersnede en lag daarna nog weken in de couveuse. Niet bepaald een lekker begin waardoor ik besloot dat de wereld niet veilig was en ik mijn gevoel afsloot. Ik stapte van mijn plek en voelde dat ik me groot moest houden. Dat werd m’n overlevingsmechanisme. 

Toen mijn enigszins veilige haven in Hengelo werd verruild voor Wierden, werd mijn leven een stuk moeilijker. Ik was een dromer overdag, maar naar bed gaan en slapen was een drama. Ik had enge dromen, huilde, schreeuwde, ging slaapwandelen en voelde vreemde energie in huis. 

Elke dag werd ik gepest. Ik wist maar niet wat er mis was met mij. In mijn jeugd was ziekte geen uitzondering. Op meerdere momenten was het kandjeboord. Mijn Ego was zo sterk dat ik geen idee had wat er gebeurde in mijn lichaam. Op m’n 23e werd het menens toen ik werd gediagnostiseerd met voorstadium baarmoederhalskanker. Hoe kon dit nou gebeuren?

Doordat ik het overlevingsmechanisme had om me groot en sterk te houden, volgde ik later in mijn leven verschillende opleidingen en trainingen om mezelf beter te leren kennen en waar ik goed in zou zijn. Ik leerde verschillende technieken zoals presentatie en onderhandelingsvaardigheden, welk karakter ik heb en hoe ik het beste effectief kan werken. Ik wilde er toe doen, mezelf redden. Mijn hoofd was een goed geoliede machine en met mijn eindeloze creativiteit en nieuwsgierigheid groeide ik door in elke positie. Ik had een oplossing voor van alles, won er zelfs prijzen voor. Dit werd mijn werk. 

10 jaar later was ik genezen verklaard, op eigen kracht, geen chemo en pillen, maar mijn lichaam liefdevol toespreken dat ik er alles aan zou doen om te blijven leven! Ik rolde de coachwereld in door mijn eigen ervaringen te delen. Ik leerde over hoog sensitiveit en new age. Toch kwamen ook lichamelijke klachten regelmatig om de hoek kijken. Wat ging er nog steeds mis?

Ik realiseerde me dat ik in een vicieuze cirkel zat en besloot om een familieopstelling te doen. Dat was zo’n eye-opener dat ik besloot de opleiding te doen tot Begeleider Familieopstellingen. Daar ontdekte ik het missende puzzelstukje: ik ben een alleengeboren tweeling. De weg die ik aflegde was bezaaid met spiegels naar dat ene moment in de buik en wat er gebeurde na mijn geboorte. Ik had m’n hart afgesloten en dat kon niet langer zo blijven.

Bewustwording volgde en de realisatie dat de zielsmissie er nog steeds was. Stukje bij beetje ging mijn hart meer en meer open. Alle ervaringen maken mij de persoon die ik vandaag ben. Ik heb moed, kracht, zelfverzekerdheid, zelfvertrouwen, eerlijkheid, duidelijkheid, vergeving en compassie gevonden en hoe ik trouw blijf aan mezelf. Om mijn eigen beste partner te zijn zonder dat ik een ander nodig heb. De belichaming van mijn essentie en het voelen van mijn hoogte- en dieptepunten, is de reden waarom ik mijn bedrijf “Stephanie Tuinte | embody your essence” heb genoemd.

Schijnbaar Onmogelijke Combinatie Van Elementen

Mijn essentie is een constante staat van verandering alsof ik 10 levens in 1 leef. Het is een magisch proces van transformatie wat van binnen gebeurd als een phoenix die opstijgt uit het as en de stof achter zich laat. (Dit staat letterlijk in mijn astrologische blauwdruk).

Met mijn tweelingbroer Luc sloot ik een pact om direct in verbinding te staan met de aller hoogste kennis en wijsheid (Akasha Kronieken). Ik hier en hij daar.

Ook moest ik geboren worden op mijn vader’s verjaardag in 1983. Het oude met het nieuwe verbinden. Een kanaal voor de liefde. Dat staat ook in mijn Human Design (gene key 29). We zijn allemaal liefde en dat is wat ik hier kom verspreiden: om jou te helpen her-inneren wie jij bent, los te breken uit menselijke ervaringen, je zielsmissie heractiveren zodat je kunt doen wat je hier te doen hebt.

Stephanie staat voor “tot stilte manen” en “bekroonde”.
Tuinte staat voor “dichtbij de natuur” en “samen werken”.

Beter dan dit wordt het niet 😉

Volgens de sjamanen is er maar één ziekte waarvoor slechts één medicijn bestaat. De ziekte is dat je verwijderd bent geraakt van je lichaam, hart, gevoel, intuïtie, ziel en het grotere geheel. Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent. 

Opleidingen & Training

 • LevelUp Mentor Traject – Danny Matthijs (2021)
 • Embodiment – Tantric Courtesan (2021)
 • Inner kind heling – Jacqueline Lammers (2020)
 • Next level coaching – Mathijs Bos (2020)
 • Transformatie coach – Mathijs Bos (2020)
 • Begeleider Familieopstellingen – Lattitude Trainingen en Advies (2019)
 • Basis Begeleider Familieopstellingen – Lattitude Trainingen en Advies (2019)
 • Jaar programma – 365 Dagen Succesvol (2018)
 • Astrologie training Kick Start Your Chart – Stargazer Next Level Development (2018)
 • Spirit Junkie Masterclass – Gabby Bernstein (2017)
 • NLP – Sytse Tjallingii (2016) 
 • Lifecoach – Civas (2016)
 • HBO Bachelor of Commerce – Leisure Management maar geswitcht naar Communication (02-07)
 • MBO Marketing & Communication (99-02)

Ik ben een gepassioneerde ziel (zonneteken en ascendant in vuur), authentiek (lucht) en kalm (aarde). Mijn passie is om mensen uit hun ervaringen te breken met humor en bewustwording (water) wat maakt dat ik van nature een alchemist ben.

Mijn Leven In foto’s

Als er nog vragen zijn

Of als je het gewoon leuk vindt om iets van je te laten horen, dan ben je welkom.

Laat hieronder je naam en email achter en dan neem ik contact met je op.