Online programma

De langste reis wat we afleggen is die van hoofd naar hart 

Leven is voelen. Toch leeft het overgrote gedeelte van de bevolking vanuit het hoofd. Dit komt mede door de manier van leren; het onderwijssysteem. Deze is erop ingesteld om mensen zoveel mogelijk te leren. Het leren om een studie te doen, een baan te vinden, een gezin te stichten en oud te worden. Waar komt dit vandaan? Van de mensen die eerder in het leven waren dan wij zoals je ouders en mensen in je omgeving. Zij leren jou wat zij belangrijk vinden waaruit je patronen en overtuigingen ontstaan. Dit is niet altijd in lijn met wie jij werkelijk bent. Wanneer hierover niet wordt gepraat thuis – zoals voornamelijk na de oorlog het geval was – kun je als kind denken dat het aan jou lag. Kinderen zullen altijd hun ouders gelukkig willen maken wat ten koste gaat van henzelf. Daar kun je niets aan veranderen, anders dan open en eerlijk te communiceren. Maar praten over een trauma zoals de oorlog is te pijnlijk dus werd gevoel afgesloten en alleen gehandeld vanuit veiligheid (overlevingsmechanisme). De landen waar er geen oorlog was, is structuur, eenheid, zekerheid en controle altijd op de voorgrond geweest waar ook niet al teveel ruimte was voor gevoel.

In het hoofd leven en het lichaam vergeten, komt vaak voor bij de hoofdstudies en banen. Veel mensen zijn ziek geraakt omdat ze vergeten waren dat ze een lichaam hadden. Continu doorgaan, over grenzen heen die je op den duur niet eens meer voelt. Dan is de verbinding verbroken van hart naar hoofd. Je hebt dan een wake-up call nodig, zoals ik ziektes noem, om bewust te worden wat er mis is gegaan, en belangrijker nog, wat je er aan kan doen om het niet weer te laten gebeuren. Dit leer je niet op school, maar 

Dat mensen vanuit het hoofd leven en veelal hun lichaam vergeten, heeft een reden. Net zoals dat veel mensen het gevoel hebben ‘niet goed genoeg’ te zijn. Dat is een trauma, iets wat onverwerkt wordt doorgegeven net zolang totdat iemand de emoties voelt en kan verwerken. Dit is een pijnlijke doch bijzondere manier om de hele familielijn te bevrijden.  

Soorten problemen en gevolgen

Overschreden grenzen, niet luisteren naar gevoeligheid

Burn-out, bore-out, depressie, autisme, schizofrenie, borderline, narcisisme.

energie stroomt niet, emoties vast in het lichaam

Kanker, chronische ziekten, langdurige lichamelijke klachten,  het aantrekken van negatieve situaties.

continue overleving, schuld, overheersend onbewuste 

Over- of ondergewicht, slaap problemen, bijnier uitputting, PDS, nierstenen, CMV.

destructieve gedachtes, aanpassen, half in leven/ geaard

Oncontroleerbare angsten, over- en hooggevoeligheid, huidproblemen, voedingallergie.

verminderde zelfliefde, plaatsvervangende liefde, gemis

Relatieproblemen, verslaafd aan roken, drank, drugs of sex, geldproblemen, gedemotiveerd.

Het antwoord is liefde

Herken jij je in één van de problemen die hier boven zijn genoemd? Met een (onverwerkt) trauma in de familielijn is het verschrikkelijk lastig om eruit te komen. Sommige mensen komen hier nooit achter door overleden ouders of dat het een geheim is. Wellicht was jij je hier ook niet bewust van. Om hier inzicht in te kunnen krijgen, gebruik ik een prachtige effectieve tool, namelijk familieopstellingen. Met een opstelling, waar je tevens ook een relatie, werk maar ook ziektes op kunt stellen, krijg je inzicht in het verleden, antwoord op het heden en een oplossing voor de toekomst. Echt een parel waar ik graag mee werk. 

Het gaat altijd over liefde. Dat kan zijn in de vorm van gezien worden, gehoord worden, jouw plek innemen wat je geboorterecht is. Het gebeurd altijd uit liefde ook al heb je er ontzettend veel last van. En de liefde in jezelf ontwikkelen, is dan het antwoord. You matter. Jij bent uniek, authentiek en zult je nooit kunnen vergelijken met een ander. Maar van binnen ben je hetzelfde als ieder ander. 

Hoe komt het dan toch dat veel mensen zo verschillend zijn? Dat komt omdat heel veel mensen de verbinding zijn verloren tussen hoofd en hart. Zonder verbinding riskeer je dat je je lichaam niet voelt, daarmee vast komt te zitten in de bovenste kamer en je lichaam afsterft. Zo ontstaan er lichamelijke klachten maar ook het leven vanuit de ego kan zeer depressief zijn. 

Ik ga jou leren dat je nooit meer andere hulp nodig hebt, omdat ik weet hoe sterk jouw innerlijke kracht is. Ik help je om te herontdekken wie je werkelijk bent door terug te gaan naar jouw basis, waar liefde stroomt en dit nooit minder kan worden. Liefde is namelijk een bron die nooit uitput, dus als je daar mee weet om te gaan, zul je een heel ander leven aantrekken vol met mogelijkheden. 

Ik ben super trots dat ik alle kennis en modules erin heb weten te voegen en weet zeker dat het jou net zoveel gaat brengen als dat het mij heeft gebracht in mijn persoonlijke reis van bewustwording en onthechten. 

De reis van wie je dent te zijn naar wie je werkelijk bent, is de langste reis die je ooit zult hebben. Veel mensen maken die reis niet. Maar wij, kinderen van nu, staan op de schouders van onze ouders en zien veel meer dan ooit mogelijk was. Onthecten van alles wat je niet (meer) dient zoals patronen, overtuigingen, verhalen, rollen en gedachtes.
Ook bewegen we richting een nieuwe tijd dat de 5D dimensie heet. Een geweldige samengang met de overgang naar het astrologische nieuwe tijdperk van de Waterman. Alles komt samen en dan is het natuurlijk fantastisch als je al deze energieën weet in te zetten zodat jij er profijt van hebt. 

De duik in jouw gezin van herkomst, de patronen achterhalen waar jij je leven op hebt gebouwd en wat je kunt doen om blokkades te doorbreken, is volledig online. 

Het 3 maanden traject is wat ik het liefste doe. 

Samen de diepte in. 
180 graden verandering in hoe jij het leven bekijkt en beleefd.
Alleen hierdoor al zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. 
Je gaat een nieuw verhaal schrijven wat nu bij jou past. 
Je gaat volledig leven vanuit liefde, intuïtie, (zelf)vertrouwen en met een bult energie om te creëren en manifesteren. 

En dan, dan begint de reis pas echt!

Hieronder de keuzes. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur me gerust een email

Geheel online

* Uitleg over jouw gezin van herkomst en het herkennen van jouw overtuigingen, patronen en gedachtes. 
* Oefeningen om te begrijpen welke patronen je hebt aangenomen.  
* Vragen om inzichtelijk te maken welke stappen je nu mag gaan zetten om jouw leven anders in te kleuren. 

Online
+ 2 x Zoom call
+ 1-op-1 opstelling

Duur: 1 maand

* Uitleg over jouw gezin van herkomst en het herkennen van jouw overtuigingen, patronen en gedachtes. 
* Ondersteuning van 2 zoom calls.
* Oefeningen om te begrijpen welke patronen je hebt aangenomen.
* 1-op-1 opstelling doen om duidelijk te krijgen waarom je deze patronen hebt aangenomen.
* Vragen om inzichtelijk te maken welk stappen je nu mag gaan zetten om jouw  leven anders in te kleuren. 

Online
+ 3 x 2 live dagen
+ Persoonlijke coaching 
+ Facebookgroep met gelijkgestemden
+ Zoom bijeenkomsten
+ Wekelijkste Q&A

Max. 10 personen (min. 5)
Duur: 3 maanden

* Uitleg over jouw gezin van herkomst en het herkennen van jouw overtuigingen, patronen en gedachtes. 
* Ondersteuning van 2 zoom calls.
* Oefeningen om te begrijpen welke patronen je hebt aangenomen.
* 1-op-1 opstelling doen om duidelijk te krijgen waarom je deze patronen hebt aangenomen.
* Vragen om inzichtelijk te maken welk stappen je nu mag gaan zetten om jouw  leven anders in te kleuren.