Het hoofd voorbij

Online cursus

Bij de geboorte zijn we vaak direct al onze zielsconnectie kwijt en de kunst is om deze terug te vinden in een wereld waar iedereen vooral vanuit het hoofd leeft. Het is daarom mijn missie om jou te begeleiden in het ontvouwen van je opgedane lagen zoals patronen, gewoontes, overtuigingen en identificatie met van alles en opnieuw de verbinding te maken met wie je in essentie bent.

Ik help je in lijn te brengen met je hoofd, hart en ziel. Deze 3 zijn nodig om in balans te zijn en jezelf te kunnen uitdragen. Alleen onze persoonlijkheid gaat vaak een proces door die deze balans verstoord. Denk aan trauma’s, belemmerende overtuigingen, oordelen, negatieve gedachtes en gebeurtenissen zoals oorlog, verslaving en pesten.
 

Om balans te creëren en te gaan doen waar je zielsgelukkig van wordt, heb je wel mens te zijn. 2 benen op de aarde om kracht & licht te kunnen geven.
Alleen door het systeem waarin we opgroeien en het trauma van 75 jaar geleden dat de mensheid op slot heeft doen gaan, zijn we vast komen te zitten in het overlevingsmechanisme (Ego). Voelen is te pijnlijk en doet er niet toe.

Maar werkelijk is er niets anders dan jouw essentie, jouw Zelf, wat in je lichaam huist. Deze energie is jouw kracht. Voel je dat die kracht minder is, dan is dit doordat er blokkades op zitten. Blokkades in de vorm van emoties die onderdrukt zijn in je leven en onzuiverheid hebben gecreërd in je lichaam (waardoor ziektes ontstaan). We staan nog steeds in overlevingsstand.

Het is tijd om te gaan leven, daarom heb je te voelen.
Voelen = Leven.

Wil je herinneren wie je werkelijk bent? Start dan met het doorzien van jouw Ego.

Gebruik je Ego alleen als raadgever

Dit is voor jou als je..

  • het Ego wilt leren doorzien.
  • nog niet volledig het vertrouwen voelt in jezelf.
  • jezelf wilt onthechten van het Ego.
  • bewust wilt worden van wie jij werkelijk bent.
  • wil leren welke methodes werken om je gevoel te versterken.
  • meer rust en ruimte wilt ervaren.
  • graag nieuwe dingen wilt leren die direct impact hebben op je energie en gezondheid.
  • je relaties wilt versterken.

Minder denken meer doen

Weet je heel veel maar voel je niet goed je lichaam aan, dan overleef je.
Wil je iets anders maar doe je het niet, dan overleef je.

Het kan heel spannend zijn om jezelf aan te kijken. Om echt diep te gaan en te onderzoeken waarom je ergens door geraakt, overvallen, gekwetst of geïrriteerd wordt.

Ik heb altijd alles alleen gedaan en kwam erachter dat wanneer je samen dingen deelt, je veel sneller heelt. Ik koos er voor om mezelf aan te kijken en dat shifte m’n visie. Net alsof ik een nieuwe bril op had gezet. Samen sta je sterker. Dat was een diepgaand proces waarbij ik alle oude dingen een plek heb gegeven, de basis opnieuw heb gelegd en klaar was om opnieuw ‘geboren’ te worden. And here I am, ready to help you.

Pas als je gaat doen, kan de energie weer bij je terugkomen. Dán is er beweging. Dán is er leven.

We zijn allemaal spirituele wezens met een menselijke ervaring. Alleen we zijn vergeten wie we werkelijk zijn. De oplossing is dan ook het her-inneren van wie je werkelijk bent.

Voelen = Leven

MINI CURSUS

In deze online cursus “Voelen is leven” staan in 4 onderdelen uitgelegd hoe je zelf je leven kunt veranderen. Per module zijn de inzichten zo groot, dat je stap voor stap al verandert. Het is namelijk zo dat wanneer je iets weet van je hogere zelf, je niet meer terug kunt. Eenmaal kennis opgedaan van het leven dat je kunt hebben, dan blijf je die kant op gaan. 

Dacht je eerder van “nee, maar dat lukt me niet, want… ”.  Dat is weer je Ego die spreekt! Dat ben jij niet dus ga ervoor!

Ontcijfer je Ego en kies voor jezelf. Door het Ego heb je ook een frequentie die lager is dan jouw werkelijke zelf. Dit trekt gebeurtenissen aan van gelijke frequentie. Wil je een ander leven, dan heb je de frequentie te verhogen. 

Met het ontcijferen van je Ego, trek je laag voor laag eraf en stijg je in frequentie. Zo verander je zonder dat je het door hebt. Pas wanneer je echt bewust wordt van deze stappen, zijn ze al gebeurd. Je houdt hierdoor de Ego als het ware een beetje voor de gek. En dat is exact wat je nodig hebt om het hoofd voorbij te gaan en beslissingen te leren maken vanuit je hart.