Online Coaching

Persoonlijke aandacht

Snel aan de slag met jouw toekomst

Ik geloof dat we in de basis, de essentie, een rijk mens zijn alleen raken veel mensen hiermee de verbinding kwijt. Ik help je om je van oude patronen en belemmerende overtuigingen te ontdoen en je authenticiteit als potentie in te zetten voor succes. In welk levensgebied dan ook. Dat betekent ook dat je je eigen bedrijf kan vormen, want alles wat je nodig hebt, zit van binnen. Pure magie.

Gerichte coaching

Ik ben (startende) ZZPer, kun je mij dan wel helpen?

Juist voor mensen met een missie, ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen en beter hun boodschap naar hun doelgroep willen communiceren, kan ik helpen mij mijn specialiteit: het vertalen van processen en systemen naar een nieuwe manier van werken en leven. Uiteindelijk draait het allemaal om hoe jij je potentie inzet voor het beste voor jezelf en het verlengde ervan: je bedrijf.

Traject: 3 sessies

Maak de power in je wakker

Jij dacht dat jij jouw leven niet kon veranderen? Dat je je onvredige gevoel maar aan de kant moest zetten en je ongelukkigheid maar moest accepteren?

Zeker niet! Ik leerde niet alleen mijn gezondheid te versterkten maar ook bracht ik mijn potentie naar de oppervlakte waardoor ik mijn pad kon vervolgens van mijn dromen: ZZPer in what I do best! Hieruit heb ik het traject ontwikkeld met de naam: Maak de power in je wakker. 

Met het traject stap je uit je overlevingsmechanisme en laat je de rol los. Je energie wordt hiermee bevrijd en beschikbaar gemaakt voor het hier & nu. Ik noem dit ook wel de vloer onder het tapijt gladstrijken. Je leert wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Ook weet je beter je grenzen aan te geven, makkelijker keuzes te maken en ben je in balans met voelen en denken. Het is de basis die je nodig hebt om vervolgens jezelf authentiek te presenteren naar buiten toe.

authentieke communatie

Presenteer je potentie

Waar het Traject je leert hoe je een sterke basis creëert en deze gebruikt als springplank, helpt Autenthiek Presenteren je met het presenteren van jouw potentie naar anderen toe. Ideaal als je ondernemer wordt of bent. Het is een stappenplan die je uitlegt hoe je vanuit je gevoel jezelf uniek presenteert. Het is een manier dat je altijd kan toepassen. 

Heb je moeite met voelen, weet je niet wat jouw gevoel aangeeft of weet je niet goed wat bij jou past of wat je wilt? Dan raad ik aan om eerst het “Traject: Maak de power in je wakker” te volgen omdat je hiermee jezelf AAN zet. 

Blauwdruk van je leven

Stimuleer je potentieel

De blauwdruk van je leven is jouw handleiding voor succes. Het vertelt je hoe je terug gaat naar authenticiteit om van daaruit je potentieel te laten groeien en bloeien. Ik help je met het vertalen van je plus- en aandachtspunten dat zowel je leven makkelijker en fijner maakt, maar ook je bedrijf een stabiele en sterke basis biedt.

Met deze handleiding weet je:
* wie je bent als je jezelf bent
* waar je van nature goed in bent
* wat je natuurlijke gedrag is en hoe anderen jouw zien
* waar je naar verlangt
* waarom je gevoelig bent en hoe er beter mee om kunt gaan
* welke aandachtspunten je hebt
* welke blokkades er zijn (geweest)
* waar je naar op zoek bent
* wat jou gelukkig en je leven fijner maakt
* waar je aandacht aan moet besteden om te leven in overvloed

Elke vraag, groot of klein van het verleden of toekomst, is ermee op te zoeken. 

coach trajecten
sessies
familie- en organisatieopstellingen
projecten/opdrachten

Waarom ik ontwikkeling zo belangrijk vind?

Veel gevoelige mensen lopen tegen problemen op van verschillende gradaties. De oorzaak van een probleem begint meestal met een emotioneel trauma waarbij de problemen blijven komen net zolang tot het trauma wordt aangepakt. Oorlog is een emotioneel trauma, maar ook gebeurtenissen uit de jeugd. Door gevoel uit te schakelen, lijkt het veiliger. Alleen is er balans tussen gevoel en ratio nodig om gezond te blijven

Als we de oorzaak van trauma kunnen genezen, kunnen we verbinding maken met onze innerlijke kracht. Tegenwoordig leven we vanuit de ratio, overleving, omdat we bang zijn dat als we de controle loslaten het trauma wordt gewekt. Maar werkelijk.. als we de oorzaak van trauma genezen, is er geen angst meer, kunnen we de controle lostlaten, leven zonder stress en vertrouwen op onze innerlijke kracht

Als je je trauma geneest, komt je energie vrij. Een verhoogde frequentie betekent meer succes. Succes in werk, financiën, relaties en gezondheid.

Eigenlijk is elk probleem dat je hebt in je leven een signaal van een onderliggende oorzaak en dat is het trauma, van dit leven of van die ervoor. Het werkt door op zielsniveau. 

Als jij een persoon bent die veel draagt dan kan jij die gevoelige ziel zijn die alle zwaarte van de famlielijn bij je houdt. En deze ziel heeft de taak de ketting te breken en de patronen te genezen zodat niet alleen jij vrij bent en overvloed aantrekt van geld, gezondheid, liefde en wijsheid maar de hele familie in balans zal zijn. Ook kan deze ziel dan zijn licht verder verspreiden om mensen te helpen hetzelfde of een hoger doel te bereiken.

Investeer in jouw geluk

Het is tijd om voor jezelf te kiezen!​

Je wilt iets veranderen in je leven anders was je niet tot hier gekomen op mijn website. Waar wacht je nog op? Het zal niet vanzelf gaan. En als jij het niet doet, doet niemand het. Jij hebt het in je om je leven te verbeteren en ik help je daar graag bij. Zet jij de stap om je leven anders in te kleuren?

Neem vrijblijvend contact met mij op.