Naakt: mooiste outfit

Een paar weken geleden ben ik met de hooggevoeligheid “uit de kast gekomen” en dat was niet omdat ik er zelf voor koos. Ik – m’n geest – mocht mezelf niet langer in een hokje drukken. Voorheen zette ik een masker op en deed net of er niets aan de hand was maar nu trapte m’n lichaamconditie – m’n hart – op de rem. Over met de strijd, nu openbaar en ik hoef me niet langer te verschuilen, m’n kwetsbaarheid beschermen, maar een opluchtig is het niet. Menigeen legt uit dat ik niet meer pas in de verwachting die ze hadden, dat ik verandert ben ten negatieve van hen. Wauw wat een eye opener.

Ik hield de lieve vrede, wat me jaren er doorheen heeft geholpen. Nu is het juist zichtbaar hoe ik niet meer pas in het eerdere plaatje wat gemaakt was op basis van overleving skills, een harnas, een illusie. Ik ben wat er voort komt uit m’n hart en zie nu wat dat betekent voor m’n werk en vrienden. Mijn kwetsbaarheid is mijn levenskracht, dat is hoe ik 100% mezelf ben en anderen coach.

Ik ben niet anders, ik ben wakker geworden en laat m’n hart het draaiboek bepalen. Dit betekent dat ik een afslag heb genomen, een nieuw pad bewandel. Het pad dat me leidt naar het leven hoe het me gegund was toen ik geboren werd en me zal leren leven in dit nieuwe outfit.

Liefs Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *