"Zullen we samen de wereld gaan veroveren zodat we iedereen een liefdevolle plek kunnen geven"
Ik wil jou en nog heel veel meer mensen in laten zien dat het leven mooi is. Dat het anders kan zijn. Dat jij zelf degene bent die de kracht bezit om het anders te doen. Dat je vaak niet alleen jezelf tegenhoud maar ook je bedrijf of wat je wilt bereiken in je leven. Dat kan anders en ik weet hoe. Ik leer je anders te kijken, anders te denken en het anders te (durven) doen.
"In eerlijkheid schuild moed en in kwetsbaarheid schuilt kracht."

MISSIE

Mensen bewust maken van hun rol in het leven, hun eigenwaarde en wat ze zelf kunnen doen om hun leven te versterken en het maximale eruit te halen. Door uit de rol van toeschouwer te komen en zelf deelnemer te worden in hun leven, zullen mensen positief kunnen veranderen. Niet vanuit krampachtigheid en hard zijn, maar vanuit liefde en vertrouwen.

DOEL

Op te staan voor een betere wereld en mezelf open te stellen als kanaal voor energie door alles wat ik leer en ervaar, met mijn passie & gave, te delen wat zal leiden tot een ripple effect in meer liefde, vrede, zuiverheid, wijsheid en geluk.

 

VISIE

Het vergroten van het wereldwijde bewustzijn door verbinding met energie en balans tussen hoofd, hart & lichaam te stimuleren waardoor er minder mensen met een trauma of label zullen opgroeien en meer mensen vanuit liefde en vertrouwen leven met en door elkaar. Ego zal dan minder heersen waardoor de verdeling in de wereld minder wordt en mensen meer vanuit het hart leven. 

 

Meld je aan voor de inspiratiemail met inzichten & het laatste nieuws.

Je aanmelding is gelukt!