ONTDEK IN DEZE MASTERCLASS (30 MIN) HOE JIJ TOEGANG KRIJGT TOT JOUW VOLLEDIGE POTENTIEEL EN DEZE INTEGREERT IN JOUW LEVEN EN BEDRIJF.

Of..  als je nu geen tijd hebt om de masterclass te bekijken, dan kun je hem via de app Soundcloud aanzetten of via de webbrowser beluisteren.

In deze masterclass ontvang je:

  • met welke meest onderschatte tip jij moeiteloos jouw visie behaald, meer vrije tijd krijgt en de mogelijkheden voor het oprapen liggen.
  • welke vragen jou helpen om jouw volledige potentieel te ontdekken.
  • hoe je jezelf kunt bevrijden uit het eindeloze denken en tot actie overgaat.
  • welke 3 dingen je nodig hebt om deze stijl van ondernemerschap te implementeren.

Wil je gelijk in gesprek? 

Welke van deze inzichten inspireren jou?

“Stephanie voelt feilloos aan waar je blokkeert en wat er nodig is om de energie weer te laten stromen.”

5/5

Stephanie opent deuren, is to the point, liefdevol en ‘echt’. Heel mooi en bijzonder hoe ze intuned en geeft wat op het moment nodig is. Ze heeft mijn innerlijk proces inzichtelijk gemaakt en praktische tools gegeven om van m’n hoofd naar m’n hart te gaan leven en verder te komen met mijn bedrijf. Ik voel nu rust, ruimte en een liefdevol ‘mandje’ waarin ik mezelf mag ontvangen met alles wat is. 

Krista Zwetsloot

5/5
Ria WaelenCoaching
Lees verder
Stephanie is positief doordringend, ze geeft graag liefdevolle schopjes onder de kont (die had ik echt nodig) en samen kwamen we tot zeer mooie inzichten. Kortom ik ben haar heel dankbaar en ik raad ook iedereen aan om een gesprek met haar te voeren, zodat je hoofd weer samen met je lichaam komt, want dat is uiteindelijk wat jouw ziel wil.
5/5
Martine PostmaReading
Lees verder
Stephanie is een liefdevolle coach die je goed aanvoelt en je kan vertellen waar de energie niet stroomt. Ze kan je verder op weg helpen met haar tips en begeleiding. Zeker een aanrader!
5/5
Carla Oude ElberingReading
Lees verder
Een Reading van Stephanie is een echte aanrader. Zij heeft mijn ziel gelezen en er zijn zoveel raakvlakken, duidelijkheden en eyeopeners. Behoorlijk spannend als je ziel wordt gelezen en je te horen krijgt wat er diep in je om gaat. Voor mij zeer waardevol en van toegevoegde waarde op mijn levenspad ‘nu’. Dankbaar voor de wijsheid die zij liefdevol geeft. Bovenal heeft ze ontzettend veel kennis en is ze een warm persoon.

Ben je klaar om de wereld te tonen wat jouw meesterschap is?