Life changing process

Sinds maart 2018 heb ik een training aangeboden die al veel heeft mogen betekenen voor mensen die hem volgen. En ik zelf heb natuurlijk ook een mega life chaning proces doorlopen. Dit hele proces heb ik onderverdeeld in 12 vragen die wijsheid opdiepen, je laten nadenken over zaken, over jezelf, over wat je voelt en belangrijkste nog, wat je er mee gaat doen.

Het Traject: Maak de power in je wakker, wordt gevolgd door een aantal deelnemers die voelen dat ze het plaatje waar ze in vast zaten los laten, omvormen tot hoe ze het willen hebben en daarbij ook het gevoel hebben dat ze weer leven. Dat ze meer kunnen en nu zelf de keuzes kunnen maken hierin. Ik ben zo trots op ze. Successen als “een eigen leven leiden”, “helderheid en met mijn kracht zijn” en “een carriere switch” zijn dan ook mooie gevolgen.

De kracht zit in jezelf. Je leert er mee in verbinding te komen door het oplossen van blokkades, van trauma’s, oud zeer. Want veel mensen lopen tegen problemen op van verschillende gradaties. De oorzaak van een probleem begint meestal met een emotioneel trauma waarbij de problemen blijven komen net zolang tot het trauma wordt aangepakt.

Door de oorzaak te genezen kunnen we verbinding maken met onze innerlijke kracht. De stem, je intuïtie, je onvermoede wijsheid of hoe je het ook maar wilt noemen. Alleen tegenwoordig leven we vanuit ons hoofd, overleving, omdat we bang zijn dat als we de controle loslaten het trauma gewekt wordt. We leven dan in een afgesloten wereld. Zonder licht. Een vicieuze cirkel. Het blokkeert onze potentie, onze mogelijkheden, houdt ons klein en gevangen. Maar wat weet het denken, de ratio, daar nou van? Het is zo dat wanneer we de oorzaak genezen, er geen angst meer is. We kunnen dan de controle loslaten, leven zonder stress en vertrouwen op onze innerlijke kracht. Puur & zuiver.

En als jij je trauma geneest, wordt je energie hoger. Een verhoogde frequentie betekent meer succes. Succes in werk maar ook financiën, relaties en gezondheid. Elk probleem dat je hebt in je leven is een signaal, om je wakker te schudden, dat er iets anders aan de hand is. Dat er een onderliggende oorzaak is uit dit leven of van die ervoor.

Dit werkt door op zielsniveau. We kunnen er niet van weglopen, vluchten of het negeren. Als je een persoon bent die veel gewicht draagt dan kun jij de gevoelige ziel zijn die alle zwaarte van de familielijn draagt. En deze ziel heeft dan de taak de ketting te verbreken, de patronen te genezen zodat niet alleen jij vrij kan zijn maar de hele lijn vrij is en overvloed aantrekt van geld, gezondheid, liefde en wijsheid. Pure zuivering van energie.

Ben jij er klaar voor je verleden los te laten zodat je vrij kan zijn, liefde kan voelen, je veilig voelen in je leven en een magneet te zijn in succes voor elk gebied in je leven?

I surely was. And look where it got me now!

Liefs Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *