Je krijgt waar je klaar voor bent

Je krijgt waar je klaar voor bent. Dus zoek je ware liefde, wees dan je eigen ware liefde en trek het aan. Zo werkt aantrekkingskracht. Wat jij uitzendt (aan energie) komt terug. Dit gebeurt op jouw trillingsniveau. Dit klinkt vaag, maar zegt min of meer niets anders dan dat wat er gebeurt een spiegel is van hoe jij op dat moment in het leven staat. Voorzichtig zeg ik het altijd, maar ik zie nu steeds vaker in dat het een teken is en het je graag verder wil helpen bewust te worden. Ben jij in staat het te zien/ accepteren en er naar te handelen? Ik had daar duidelijk ook nog iets in te leren.

Ik heb een claim aan de broek gekregen. M’n eigen stomme schuld al was het een tactisch spel waardoor ik uit angst een verklaring heb getekent en daardoor een bedrag moet betalen waar ik niet onderuit kom. Echt verschrikkelijk om het zo maar te zeggen. Gut, wat was ik kwaad. Maar wie had ik kwalijk te nemen? Die advocaat? Nee, mezelf. Ten eerst vanwege het feit dat ik in overtreding zat en ten tweede omdat dat blijkbaar de situatie was die ik net aan kon. Nog net m’n hoofd boven het water. Oke, duidelijk nog verbetering mogelijk. Want mijn financiële situatie is niet altijd best geweest. Een oude pijn op eigenwaarde die ervoor zorgde dat geld, dat ook eigenlijk energie is, werd verspild. Ik werd me ervan bewust en ben sindsdien bezig om er anders mee om te gaan. Het universum helpt me een handje.

En zo ook met gezondheid. Vorig jaar dacht ik dat ik, nadat HPV voorgoed uit mijn lichaam was, wel gezond (bezig) was. Werk dat ik leuk vond, sporten, veel tijd doorbrengen met vrienden. En opeens zat ik weer bij huis. Een bore-out + Pfeifer. Jemig, net of 1 niet genoeg was. Nee, blijkbaar niet. Wat had ik nog te leren? Niets doen was het antwoord. De prikkels te verminderen. Ik vond een woning buiten de stad met veel ruimte en groen er omheen. En besloot werk te zoeken wat echt bij mij past wat vervolgens uitrolde in ZZP-er; op eigen(-)wijze manier te doen wat voor mij het beste werkt. En ja, soms moet ik echt nog wel worden aangespoord en ook daarin ondervind ik weer support dat ik eigenlijk niet zo wilde hebben.

Naast Financiën, Werk en Gezondheid is er nog Relaties. Toen ik begin dit jaar een deur sloot, wat niet zonder slag of stoot ging, kwam er ruimte voor nieuwe mensen. Nieuwe vrienden. Ben ik echt mijn eigen beste vriendin? Ja? Pas ik me niet aan? Ga ik niet over mijn eigen grenzen? Laat ik oude ervaringen niet meer mijn heden beinvloeden? En ook daar word ik weer op getest.

Dus wil jij iets heel graag, ben je ergens mee bezig, kijk dan naar wat je aangeboden krijgt en bedenk dan.. is er iets dat ik zelf anders kan doen?

Liefs Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *