"Als alles een keuze is, kies dan voor een geweldig leven!"

Er zijn als het ware 2 soorten perspectieven waaruit een mens zijn keuzes maakt: liefde of angst. Oftewel; overvloed of tekort. En deze stand wordt bepaald door je mindset waaruit gedachtes stromen. 60.000 per dag! Je gedachtes staan aan het begin van de vicieuze cirkel, waarna gevoel je gedrag bepaald en je gebeurtenissen aantrekt. Naast gedachtes (ratio) is ook gevoel (emoties) enorm belangrijk in dit proces omdat je met je lichaam voelt, niet met je hoofd.

Emoties geven je feedback om te bepalen wat je wilt en niet wilt in je leven. Zonder emoties, stroomt je energie minder waardoor je veel minder voelt. En wanneer je alleen nog maar in je hoofd zit, kan het lichaam in overlevingsstand gaan: kanker. Dit is te voorkomen en in zekere mate te genezen door jezelf bewust te worden wat er in jouw leven is gebeurd, wat je denkt en hoe je hiernaar handelt.

Hieronder leg ik uit wat ik belangrijk vind en waarom ik de juiste persoon voor jou ben om weer verder te komen in jeleven.

In balans

Van overleven naar leven

Balans is zo’n belangrijk woord, al weten veel mensen niet precies wat het lichamelijk inhoudt. Dit komt omdat het pas voelbaar is, als het mis is. Dan pas worden we onszelf bewust dat er iets gedaan moet worden om die rust en balans weer te hebben. We raken uit balans doordat we op slot gaan. Hiermee bedoel ik dat het gevoel onder het tapijt wordt geschoven en we ons een verhaal aannemen die wellicht niet eens de waarheid is. We praten onszelf moed in en leven dit verhaal vanuit ons hoofd. Emoties worden hiermee vermeden, genegeerd of verdrongen. Echter zullen emoties nooit helemaal weg gaan. Nee, het probleem hiermee is dat ze altijd terugkomen op momenten dat je het niet kunt gebruiken. En elke keer als je het weer weg drukt, komt het harder terug. 

Het enige dat emoties kan oplossen, is jouw besluit om er doorheen te gaan. Om ze te voelen en begrijpen waarom je ze voelt. Dit is een proces dat maar weinig mensen zelf kunnen, omdat het begrijpen ervan balans vergt tussen hoofd en hart (= een zekere mate van bewustzijn). Omdat emoties soms als heel heftig kunnen worden ervaren, is het belangrijk dat je dit samen met iemand doet. En hoe fijn is het dan dat er iemand is die je meteen helpt om deze emoties om te zetten in een kracht

Daar kom ik in zicht.

Ik weet als geen ander hoe sterk emoties als een blokkade kunnen dienen in je lichaam waardoor je zo uit balans kunt raken dat je langzaam aan het doodgaan bent. Je weet de weg niet meer. Je twijfelt aan alles. Je weet het gewoon niet meer. 

Ja, in die situatie zat ik en ik wist niet wat ik kon doen om eruit te komen. Ik werd er ziek van en moest nu veranderen. Ik kon het niet alleen dus ging ik op zoek naar informatie, naar kennis. Ik leerde van veel verschillende mensen en kwam er zo achter dat niemand precies wist hoe deze situatie te genezen is. Ik werd me bewust van mijn situatie en wat ik zelf hier aan kon veranderen, maar het “hoe” en het “waarom” miste ik. En dat is nou juist zo belangrijk in het leven, vooral als je wilt voorkomen dat het nog eens gebeurd.  

Door het toepassen van mijn methode reset & connect zal ik je door middel van vragen helpen oude onderliggende emoties te bevrijden en ze een plek te geven. Ik laat je dat op een veilige manier doen met een bepaalde techniek zodat de onvermoede wijsheid die in emoties zit – emoties is data – kunt gebruiken in je leven op dit moment. Dit creëert balans tussen hoofd en hart en geeft je een stabiele basis om verder te kunnen.

Ik kan je helpen bij:
– het leren omgaan met emoties en hoe deze om te zetten in positiviteit
– het overkomen van ziekte of er beter mee leren omgaan
– het overkomen van depressie of er beter mee leren omgaan
– het leren van moeilijk keuzes maken
– het stoppen met twijfelen
– meer zelfvertrouwen krijgen
– het overkomen van een scheiding en hoe je je leven weer oppakt
– het overkomen van overspannenheid of verveelheid
– meer rust en balans te vinden
– het leren omgaan met de wet van aantrekkingskracht

Reset-gesprek

Woon je in omgeving Zwolle of wil je ergens in de omstreek afspreken, dan kan dat natuurlijk ook.

1 x gesprek

Een open gesprek
Per Skype of ontmoeting in omgeving Zwolle
Vragen volgens mijn methode
Strippenkaart mogelijk

3 x gesprek

Strippenkaart 1 op 1 coaching
Persoonlijke aandacht
Per Skype of ontmoeting in omgeving Zwolle
Praktische tips & oefeningen per gesprek