"Als alles een keuze is, kies dan voor een geweldig leven!"

Er zijn als het ware 2 soorten perspectieven waaruit een mens zijn keuzes maakt: liefde of angst. Oftewel; overvloed of tekort. En deze stand wordt bepaald door je mindset waaruit gedachtes stromen. 60.000 per dag! Je gedachtes staan aan het begin van de vicieuze cirkel, waarna gevoel je gedrag bepaald en je gebeurtenissen aantrekt. Naast gedachtes (ratio) is ook gevoel (emoties) enorm belangrijk in dit proces omdat je met je lichaam voelt, niet met je hoofd.  


Emoties geven je feedback om te bepalen wat je wilt en niet wilt in je leven. Zonder emoties, stroomt je energie minder waardoor je veel minder voelt. En wanneer je alleen nog maar in je hoofd zit, kan het lichaam in overlevingsstand gaan: kanker. Dit is te voorkomen en in zekere mate te genezen door jezelf bewust te worden wat er in jouw leven is gebeurd, wat je denkt en hoe je hiernaar handelt.

Hieronder leg ik uit wat de onderdelen zijn en wat ze voor je kunnen betekenen.

In 3 stappen naar overvloed

Op mijn Facebook pagina deel ik regelmatig mijn shift zoals ik dat noem. Ik zette de knop om bewust te kiezen voor mijn geluk en ik trok hiermee aan wat ik al die tijd al wilde. Hiermee realiseerde ik dat dingen andersom gebeuren.

Daarom wil ik jou graag leren hoe je die mindset krijgt en deze in kunt zetten om in je leven te verbeteren, om aan te trekken wat je graag wilt en dit ook weet te behouden.

Met deze cursus “In 3 stappen naar overvloed” reset je jezelf als het ware. Ik zal je stap voor stap uitleggen per onderdeel wat het is en wat het voor je betekent. De 3 delen zijn los te volgen of als pakket. Net waar jij behoefte aan hebt.

In balans

Van overleven naar leven

Het 1e onderdeel

Dit is een module waarbij je je oude patronen doorbreekt en emoties verwerkt. Vaak gaan mensen maar door en door en nemen niet de tijd om hetgeen ze gevoeld hebben te verwerken. Dit omdat ze bang zijn om de pijn weer te voelen, alleen vergeten dat ze hiermee ook de kans krijgen het een plek te geven. Niet alleen blijven dan de problemen komen, maar verliezen ze ook de verbinding met zichzelf. Zonder gevoel, geen leven. Dan sta je als het ware in de overlevingsstand wat ten koste gaat van je geluk en gezondheid. 

Door het toepassen van mijn methode reset & connect zal ik je door middel van vragen helpen oude onderliggende emoties te bevrijden en ze een plek te geven. Ik laat je dat op een veilige manier doen met een bepaalde techniek zodat de onvermoede wijsheid die in emoties zit – emoties is data – kunt gebruiken in je leven op dit moment. 

Dit creëert balans tussen hoofd en hart en geeft je een stabiele basis om verder te kunnen. 

Positief bewustzijn

Positieve intentie & levensstijl

Het 2e onderdeel

Dit is een module waarbij je inzicht krijgt in je vicieuze cirkel, jouw eigen rad van succes. Alles staat met elkaar in verbinding. Mensen denken vaak dat iets ze “overkomt” terwijl dit slechts 10% is van hoe een gebeurtenis uitwerkt. Jouw reactie en gedrag daarna bepaalt 90% van hoe een gebeurtenis vat heeft op je leven. Het bepaalt jouw levensgeluk. Bewust worden van jezelf en je gedrag is dus enorm belangrijk om de volgende gebeurtenis anders te verwerken. Gedachtes en emoties spelen hierin een cruciale rol omdat ze je de kans geven om ervan te leren en het de volgende keer anders te doen. Deze bewustwording is dan ook de basis als het gaat om te weten wat je wel en niet wilt in je leven en wat je moet doen om jouw rad van succes soepel te laten draaien. 

Door informatie en tips geef ik je inzicht in de innerlijke processen van een mens en hoe jij hierin de vinger in de pap hebt en het dus ook naar je hand kunt zetten.

Het levert een nieuwe en positieve levensstijl op dat helpt bij het kunnen ontvangen van mogelijkheden en meer geluk.

Gezonde uitstraling

leven in overvloed

Het 3e onderdeel

Dit is de meest waardevolle module omdat het enorm krachtig werkt, mits je weet hoe dit toe te passen (en onderdeel 1 en 2 al onder de knie hebt). Wist je dat 1% van de bevolking meer dan 90% van de inkomsten bezit? Zij snappen hoe dit werkt: de wet van aantrekkingskracht. Jouw levensenergie stroomt door je lichaam en het wordt minder wanneer deze stroming wordt afgekapt doordat je alleen maar vanuit je hoofd leeft. Je voelt minder. Weet minder goed wat je wilt. Balans is nodig (onderdeel 1) en bewustzijn hoe je zelf hierin de kracht hebt het anders te doen (onderdeel 2). En bij het aandraaien van je eigen rad van succes zijn een paar cruciale punten die je keer op keer dient te gebruiken. Oefening baart kunst, in dit geval klopt dat exact! Een gezonde uitstraling is daarmee gelijk aan een succesvol leven.

Door oefeningen en tips help ik je hoe je deze mindset aanneemt en elke dag weer in kunt stellen op de dingen die jij graag wilt. 

Met deze mindset gaat er letterlijk een (nieuwe) wereld voor je open waardoor kansen aan je voeten liggen en de wereld dus ook.

Succesvol zijn in elk levensgebied? Dan raad ik je aan de gehele cursus te doen zodat je de basis en het bewustzijn hebt om de 3e en meest belangrijke stap te zetten en het succes aan te trekken.

Liever een gesprek?

Woon je in omgeving Zwolle of wil je ergens in de omstreek afspreken, dan kan dat natuurlijk ook.

1 x gesprek

Een open gesprek
Per Skype of ontmoeting in omgeving Zwolle
Vragen volgens mijn methode
Strippenkaart mogelijk

5 x gesprek

Strippenkaart 1 op 1 coaching
Persoonlijke aandacht
Per Skype of ontmoeting in omgeving Zwolle
Praktische tips & oefeningen per gesprek