Soul reading

Wat ik kan zien en voelen in jouw energie

Innerlijke Kracht

Energie is zoveel meer dan levenskracht. Het is er en ook al zie je het niet, dat betekent niet dat het niets voor je kan doen. Alles is energie en heeft een eigen vibratie, zoals een handtekening. 

De energie stroomt in golven wat een frequentie wordt genoemd. Dus je bent en zendt als mens op een bepaalde frequentie, zoals een radiostation.  

Dit is flexibel en dus aan te passen.

Gelukkig maar, want wat je zendt, ontvang je. Je trekt hiermee mensen en gebeurtenissen aan die op dezelfde golflengte zitten. Dit heet manifesteren. 

Als je je wereld wilt veranderen, dan heb je dus next level te gaan. 

Jij bent de creator van je leven en in staat je energie aan te sturen. Om dit te kunnen doen, zul je bewust moeten worden van je eigen frequentie. 

Is jouw energy zuiver, puur of is er iets dat is doorgegeven en je nu vast zet in het leven?

Ik kan jouw energie zien, jouw aura lezen, met mij ogen open. 

Ervaring van Anderen

Heel bijzonder en mooi hoe Stephanie je weet te raken en te lezen. Ik heb een reading van haar gehad waar ze precies de pijnpunten wist te benoemen waar ik mee aan de slag moet.

Dorien Willems

Stephanie is een liefdevolle coach die je goed aanvoelt en je kan vertellen waar de energie niet stroomt. Ze kan je verder op weg helpen met haar tips en begeleiding. Zeker een aanrader 😉❤️🙏🏻

Martine Postma

Stephanie voelt ontzettend goed in. Haar reading was spot on, inclusief lichamelijke invoeling van haar. Stephanie is een warm en wijs persoon.

Gerdien Niezink

Ik heb een reading mogen ontvangen en wauw wat kwam dit overeen met wat er momenteel speelt bij mij! Fijn om ook bevestiging van buiten mijzelf te mogen ontvangen met hetgene waar ik nu mee 'worstel'. Dank je wel ❤️

Denisa Žižková

Stephanie haar reading was zoo precies hetgeen waar ik mee bezig ben. Zelfs voordat ze de kaarten trok voelde ze precies waar mijn leerstuk zit. Heel bijzonder.

Eva Hoff

In-zicht

Wil jij weten wat jouw energie mij vertelt en welke boodschap jouw ziel heeft? Ook trek ik een engelenkaart. Klik op de knop om de reading te plannen. 

Ik bel jou op het opgegeven telefoonnummer.