Het is tijd voor jouw waarheid

‘One hell of a ride’ was het voor mij het afgelopen half jaar. Van stoppen met werken in mijn bekende vakgebied, naar mijn onderneming opbouwen vanuit waarheid. De enige waarheid waarom ik hier ben. Ik werd er bekend mee wat mijn zielsmissie is en waarom ik niet langer mezelf kan tegenwerken, maar in overgave had te gaan.

Misschien herken je het wel, dat je denkt dat jij je leven gewoon moet aanpassen en dat gevoel van ‘het klopt niet’ vanzelf wel weggaat.

Ik heb dat 4 jaar volgehouden. Totdat iemand tegen me zei ‘nu moet je echt stoppen Stephanie, er zit zo’n grote kracht in jou die wil eruit’. Het was tijd om mezelf aan te kijken.

Met hulp – want dit lukt niemand alleen door je slimme Ego en de maatschappij waar wij in leven – leerde ik de oude emoties te verwerken, patronen te doorbreken en mijn essentie te omarmen. Jeetje, hoe heb ik ooit kunnen denken dat dat er niet mocht zijn?!

In wat voor een wereld leven wij dat we niet onszelf mogen zijn? Van wie niet? Juist, van jou niet.

Het is je eigen gevoel – weer die Ego – die je tegenhoudt om iets te doen wat nieuw is, wat verandering brengt. Oh nee, je Ego vindt dat veelste spannend en denkt dan dat er een mogelijkheid is dat je dood gaat. Dus je Ego doet er alles aan – ja, echt alles – om je veilig te houden. Jouw comfortzone! Dan ken je deze quote ook toch: Life happens outside your comfort zone.

En dat is echt waar. Want in je comfortzone leven is niet meer dan overleven. We komen niet in actie, we blijven maar denken. Ook al ben je wel met persoonlijke ontwikkeling bezig, je Ego zal er alles aan doen om verdere acties tegen te gaan.

Daarom doe ik wat ik doe. Daarom ben ik mezelf. Want wat een rot proces was dit! Ik help je daar graag doorheen.

Wat doe ik nu precies: ik voel aan jouw energie of je in alignment leeft, of je in lijn leeft met jouw zielsenergie. Daarnaast voel ik ook de blokkades en wat je nodig hebt om daar doorheen te breken.

Had ik maar zo’n persoon gevonden 15 jaar geleden voordat ik aan een 10-jarig gezondheidsprobleem begon, nml voorstadium baarmoederhalskanker. Die had me verteld dat ik moest stoppen met iedereen te pleasen en mijn leven te gaan leven en de regie terug te pakken. Nu nam mijn lichaam het over want ik had te lang niet geluisterd. Te lang had ik het verdriet van mijn overleden tweelingbroer voor de geboorte onderdrukt. Emoties die mijn energie vastzette in het lichaam waardoor ik Astma kreeg, verschillende allergie├źn, lichamelijk klachten en uiteindelijk een gevecht tegen kanker. Nee, we waren nog niet ‘wakker’. Er volgenden nog 3 x een bore-out en CMV; zelfs m’n lever ging zich er mee bemoeien dat er wat op lag.

Zoals je leest is dit echt een langdurig proces geweest en met een beetje hulp kreeg ik de duidelijkheid waar ik al die jaren naar op zoek was (geweest).

Mijn dromen kwamen helder voor de geest met de wetenschap dat ik er van alles van kan denken, maar dat mijn gevoel de weg bepaald.

Ja, jij bent een spiritueel wezen met menselijke ervaringen die, net zoals ik, soms jaren onderweg is om kennis op te doen – hoe pijnlijk de ervaringen soms ook zijn – en maar niet tot de kern komt.

De kern, jouw ziel, daarvoor ben je hier. Daarvoor ben jij in dit lichaam en heb je dit pad gekozen. Het is tijd nu op te staan en jouw licht te schijnen.

Dus voel jij ergens ‘dit is het niet’, ‘dit klopt niet’, ‘ik wil heel graag wat anders met mijn leven maar ik weet niet hoe’, laat mij jou dan lezen. Dan komen we achter jouw waarheid, jouw zielspad en wat je hier te doen hebt.

Veel liefs,
Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *