Dé handleiding tot jouw

NIEUWE LEVEN

..................................................................................................................................

Goed dat je voor jezelf hebt gekozen!

....................

En dat ga je in deze cursus nog veel vaker doen. Dit betekent dat er een aantal dingen gaan veranderen. Jij zult veranderen in hoe je dingen ziet, hoe je erover denkt en vervolgens hoe je erop handelt. Dit kan voor reacties zorgen van je omgeving. Houdt voor jezelf duidelijk dat jij een nieuw pad gaat bewandelen om jouw gezondheid te helpen. Niemand anders kan jouw gezondheid helpen anders dan reguliere behandelingen. Er zullen mensen je steunen maar er zullen ook mensen zijn die er niets van snappen. Dat maakt allemaal niets uit, zolang jij maar voor jezelf helder houdt waarom je deze keuze hebt gemaakt en wat je er voor terug krijgt.

Make YOU a priority in health, love and life.

Trauma/ emotieverwerking

Van overleven naar leven

Jij hebt een belangrijke rol in je leven. Je zult jezelf moeten ont-wikkelen van je “oude” leven om in verbinding te komen met je innerlijke kracht. De basis moet gezuiverd worden om het nu anders te doen, om je gezondheid te versterken en alle oude pijn en emotie een plek te geven. 

Een nieuwe mindset

Positieve intentie & gezonde levensstijl

Met beide benen op de grond. Dit gaat over dit leven waarderen en apprecieren, jezelf en anderen vergeven, je gezondheid boven alles zetten en je gevoel en emoties te laten zien en horen. Zodat je ook kunt genieten zonder elke keer bang te zijn dat je gezondheid eronder lijd.

Zelfkennis en inzicht

In vertrouwen en liefde leven

Je leven weer oppakken. Een nieuwe kans. Dat je de liefde voor het leven weer vindt & voelt en kunt genieten zonder angst. Dit doe je door balans te vinden in je dagelijkse dingen en in jezelf; luisteren naar je hart & hoofd, je intuitie en vanuit een andere energie je leven aan te gaan.