Op welke manier help ik?​

Emoties hebben een bepaalde wijsheid die je kunt gebruiken om bewuster te worden van de mogelijkheden en hierdoor makkelijker keuzes kunt maken. Ook heb je al een wijsheid in je, alleen die wordt vaak niet aangesproken omdat je er niet zo bij kunt. 

We geloven dat er geen andere mogelijkheid is, omdat “dit is wie je bent”. Maar wie ben je dan? Je bent gevormd door de opvoeding, je ouders hun overtuigingen en de omgeving en mensen.
Je kunt leren begrijpen wat dat met je heeft gedaan en daar vervolgens doorheen prikt, om je eigen zelf te volgen wat voor jou goed voelt.  

Naast de online cursus bied ik jou ook coaching en een opstelling ter ondersteuning. Natuurlijk kun je deze ook los van elkaar boeken. 

Hieronder staat het uitgelegd wat ik doe en hoe ik dat doe. 

Coaching

Om de innerlijke wijsheid op te diepen, werk ik met mijn eigen ontwikkelde methode Reset & Connect. Je reset als het ware je programmering (conditionering) en connect met je innerlijke wijsheid. 

Dit brengt helderheid en richting waardoor gedachtes positiever en creatiever worden en je hierdoor andere keuzes kunt maken. 

Life changing! 

Ik werk met vragen

Door vragen te stellen, geef je ruimte aan de innerlijke wijsheid dat wordt versterkt en op den duur zomaar opeens naar boven komt >>> creativiteit is het gevolg. 

Veel mensen zijn al creatief en toch laten ze zich leiden door negatieve gedachtes. Deze gedachten liggen dan als een waas over die prachtige binnenkant besmeerd. Het een kan niet zonder het ander. Je zult dus wel door moeten vragen tot je bij je diepste kern uit komt van gevoel. Dit kan lastig zijn en natuurijk help ik je hier bij. 

In 4 stappen heel wat wijzer

Stapsgewijs zal je leren en bewust worden van jouw eigenwaarde en hoe dit invloed heeft op jouw leven en wat je wilt bereiken. Het gaat er namelijk niet om wat je wilt bereiken, maar HOE je daar komt en wat daarvoor nodig is van jou zodat je het KUNT bereiken.

  • Het is voor jou als je verandering wilt, maar niet weet waar te beginnen of hoe dit aan te pakken.
  • Het is voor jou als je jezelf en je potentieel wilt leren kennen en volledig in wilt zetten in je leven en/of voor jouw onderneming.  
  • Het is voor jou als je meer zelfvertrouwen wilt, minder wilt piekeren en/of twijfelen en meer in balans wilt leren zijn. 
  • Het is voor jou als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van je eigen kunnen en hoe je dit op een simpele manier vergroot.

Ik leg je uit welke informatie er al is en waar je nu al meer aan de slag kunt, hoe de wet van aantrekkingskracht werkt en hoe het niet werkt zodat je elke keer kunt bijsturen. Met deze cursus, waar je direct toegang tot krijgt, leer je in 4 stappen hoe je je leven verandert met eigen kracht. DOEN, met resultaat. 

Weet je zeker dat je dit wilt? 

Wanneer je dit eenmaal weet, wil je niets anders meer!

Opstelling

Het is al zo’n 20 jaar in Nederland, maar nog weinig coaches werken ermee. Ik begeleid mensen om middels een opstelling, zowel persoonlijk, zakelijk als ook gewoon voor een keuze maken, inzichtelijk te maken waar het nou eigenlijk mis gaat. Een verstrikking of dynamiek noemt men dit. Deze dynamiek heeft symptonen en vaak zijn mensen deze aan het bestrijden. Het kost niet alleen veel geld, deze gevolgbestrijding is van korte duur.

Het kan door middel van poppetjes, maar ik werk met mensen omdat ik het belangrijk vind dat gevoel wordt vertaald. De vraagsteller kiest dan personen uit die iemand van het systeem representeren. Keuze-opstellingen behandel ik met woord & papier.

Een opstelling laat jou waarnemen zonder oordeel, maakt je bewust van de mogelijkheden en welke voor jou de beste oplossing is die je naderhand zelf kunt integreren in je leven.

Waar wil jij inzicht in?

Een opstelling is een manier om persoonlijk inzicht te krijgen in onzichtbare gevoelens, verhalen, verstrikkingen, overtuigingen en onduidelijkheden. 

Voor een organisatie kan een opstelling ook inzicht bieden in waarom een samenwerking niet goed verloopt, er geen goede sfeer hangt, er verlies wordt geleden of je als werknemer lijdt onder een manager.

Een opstelling is naast het zichtbaar maken van een systeem ook een tool dat je kan inzetten bij het maken van keuzes, omdat een opstelling nooit met je hoofd wordt gedaan, maar vanuit gevoel.

Bewustwording is dé manier

7 generaties lang kan een trauma doorwerken en de oorlog was een groots trauma. Mensen hielden hun gevoel in en gingen op overlevingsstand. Mijn ouders zijn van net na de oorlog en ik ben dus pas de 2e generatie. 

Zoveel mensen zitten hier nog in gevangen. Welke vrijheid heb je dan als je niet kunt voelen hoe dat is?

Vaak komen mensen er pas achter dat ze al die tijd hun gevoel inhielden, doordat er iets naars gebeurt of iets dat als vervelend wordt beschouwd. Dán pas gaan mensen zich realiseren dat het anders moet. Ik wil je helpen dit voor te zijn. Wacht niet langer maar kom eens met mij in gesprek. 

Ik wil je laten ervaren dat dit nu al kan. Je kan met mij een gesprek aangaan voor:

  • het maken van keuzes die beter zijn voor jou en je mogelijkheden geven om je leven anders in te kleuren.
  • het helder krijgen wie je bent, wat je wilt en niet wilt en welke richting je op wilt in je leven.
  • bewust worden van je emoties en gedrag die impact hebben op je werk en relatie.
  •  het verkrijgen van meer zelfvertrouwen zodat je je eigenwaarde beter inschat en dit ook kan inzetten in andere gebieden van je leven zoals het vragen van loon of uurprijs in je onderneming.
  • het uitwerken van jouw ware ambitie, niet wat je geleerd hebt, maar waar je hart naar uitgaat en hoe daar te komen.
  • je ondernemerschap waarbij je wilt achterhalen wat je precies wilt gaan doen of waar je meer focus op wilt hebben.