ZET JEZELF AAN

......................................................................................................................................

Coaching in mindset, balans en authenticiteit

De magie tot leven wekken!

....................

Ik geloof dat we in de basis, de essentie, een rijk mens zijn alleen veel mensen weten dit niet. De vragen komen vaak pas op wanneer er iets naars gebeurt. Ik help je graag om daar achter te komen, in welke fase je van je leven ook bent. Hier heb ik een paar praktische manieren voor ontwikkelt waarmee ik je leer hoe je bij die rijkdom komt. Want wanneer je in jouw energie stapt, kun jij je weg vervolgen van de minste weerstand. Alles wat je nodig hebt, zit van binnen. Pure magie.

Veel mensen komen uit een moeilijke periode waarbij ze niet weten hoe ze verder moeten. Voor die mensen weet ik wat er nodig is om de helende kracht van je lichaam te versterken en wat jij nodig hebt om weer de liefde voor het leven te vinden zonder onzekerheid en spanning. Is dat wat je zoekt, kies dan voor het "Traject: Maak de power in je wakker" of "1 op 1 coaching".

Wanneer je al een stapje verder bent, je leven weer op de rit hebt maar je afvraagt waar voor jou het geluk ligt.. kies dan voor "Potential Principle" om je authentieke kracht te ontdekken of "Potential Power" om je innerlijke kracht in te zetten in een bedrijf of je eigen bedrijf op te zetten.

IMG_7329

TRAJECT: MAAK DE POWER IN JE WAKKER

Authentieke kracht is als je je kunt verbinden met de bron en snapt dat daar al je energie, creativiteit, vreugde en successen vandaan komen. Om te weten wat jouw authentieke kracht is, kun je dit aanvragen middels Potential Principle of je volledig profiel (authenticiteit als talent inzetten) met Potential Power.

En als je je dan afvraagt “oke, leuk die authenticiteit, maar hoe kom ik daar vervolgens dan?” Dan gaan we aan de slag met het traject om jezelf AAN te zetten. Dit leer ik je via je intuitïe, gevoel boven verstand, balans, luisteren naar je hart i.p.v. het overlevingsmechanisme (oude patronen en angst). Zodoende zul je steeds beter voelen wat goed is voor jou en jouw gezondheid.

Door mijn eigen ervaring hierin, leerde ik niet alleen mijn gezondheid te versterken maar ook hoe ik mijn talent naar de oppervlakte kon halen waardoor ik mijn droom werkelijkheid kon maken. 

IMG_7326

potential principle

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? En ook.. hoe gedraag ik mij en zien anderen mij en waar voel ik mij het beste bij?

Dit zijn vragen waar veel mensen geen antwoord op kunnen geven. Maar deze informatie is wel bekend. Het staat namelijk in de sterren geschreven. Toen jij geboren werd, vormde er een astrologische blauwdruk aan de hemel. Het zijn energieën die veel zeggen over jou. Hoe fijn is het dan dat jij dit ook weet en kunt gebruiken?  

* Persoonlijk, als houvast om jezelf te leren kennen, dichterbij jezelf te komen en in verbinding met je kern.
* Zakelijk, als representatie van wat je kunt, wiilt en zoekt. En dit kun je dan formuleren in je CV, sollicitatiegesprek of als introductie van jezelf op netwerkevents.
* Overal kun je het bij gebruiken – een tool – om te weten in welk team je het beste past, hoe je partner of familie beter met je om kunnen gaan of als representatie van jezelf naar buiten toe “dit hoort bij mij”. 

Knipsel28

potential power

Met de Potential Principle geef ik je een intro in wat ik allemaal kan zien in de sterren, wat je basis energieën zijn en wat dit voor jou betekent. En als je deze authentieke kracht gaat inzetten en zodoende leeft naar jouw talent, dan ligt succes aan jouw voeten. Jij staat dan in je kracht. En dat bereik je met de Potential Power.

Met deze astrologische blauwdruk waarin ik de overige planeten, huizen en tekens uitleg, is het dé handleiding tot een succesvol en gelukkig leven. Ik leg je authenticiteit uit, vertaal je plus- en aandachtspunten en geef aan hoe je je talent in je leven integreert wat mogelijkheden bied voor een fijner leven maar ook je toekomst een stabiele en sterke basis biedt.

Met deze handleiding weet je:
* wie je bent als je jezelf bent
* waar je van nature goed in bent
* wat je natuurlijke gedrag is en hoe anderen jouw zien
* waar je gezondheid naar verlangt
* waarom je gevoelig bent en hoe er beter mee om kunt gaan
* welke aandachtspunten je hebt
* welke blokkades er zijn (geweest)
* waar je naar op zoek bent
* wat jou gelukkig en je leven fijner maakt
* waar je aandacht aan moet besteden om te leven in overvloed

Elke vraag, groot of klein van het verleden of toekomst, is ermee op te zoeken. 

Of kies voor een gesprek

1 op 1 coaching

In deze coaching zal ik je mijn inzichten geven wat sturing geeft en ondersteuning biedt in jouw proces naar een fijner leven. Dit kan online via Messenger, maar ook middels afspreken op een leuke plek in de buurt van Zwolle. 

€90 inc BTW

1 op 1 coaching 5x

Kies voor dit traject wanneer je langere tijd gesprekken wilt aangaan en ondersteuning wilt krijgen bij het veranderen van jouw mindset en het creëren van de andere lifestijl die past bij jouw nieuwe leven. 

€399 inc BTW

Het is tijd om voor jezelf te kiezen!​

....................

Je wilt iets veranderen in je leven anders was je niet tot hier gekomen op mijn website. Waar wacht je nog op? Het zal niet vanzelf gaan. En als jij het niet doet, doet niemand het. Jij hebt het in je om je leven te verbeteren en ik help je daar graag bij. Zet jij de stap om je leven anders in te kleuren?

Neem vrijblijvend contact met mij op.