Intuïtieve coaching & begeleiding

Life changing methodes

Intuïtieve healing

Verbind je met jezelf en de kern zodat je het zelfhelendvermogen van je kunt lichaam versterken en vanuit deze kracht het leven kunt gaan vormgeven zoals jij dat wilt. 

Misschien herken je het wel dat je net uit de relatie komt, ontslagen bent van werk, je ziek raakt, een dierbaar iemand overlijd of dat je een ongeluk hebt gehad en het lijkt alsof het leven aan je voorbij strijkt.
Je bent zo gefocussed op de ander of op de omgevingsfactoren dat je steeds verder van jezelf verwijdert raakt. 
 
In persoonlijke ontwikkeling noemen we dit dé ziekte, en de enige ziekte die er is, namelijk dat je verwijderd bent geraakt van je lichaam, hart, gevoel, intuïtie, ziel en het grotere geheel. 
Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent
 
‘Hoe dan?’ hoor ik je zeggen. 
 
Deze healing gaat over zelfliefde en zelfvertrouwen. En dan bedoel ik niet de massages, sauna, elke keer uit eten of ik durf wel live te gaan op facebook, maar de moedige keuze om je leven te creëren waarbij je niet wegvlucht in verdovende middelen (sex, drugs, alcohol en eten), je continu verdedigt (ja maar..) of bewijst dat je zo’n leuk leven hebt en het echt wel goed gaat, maar zodra je alleen bent je eenzaam voelt of verdrietig bent.
Dit vraagt moed, geloof en de wil om de stappen te zetten. 
 
Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. 
 
 
Stel jezelf eens voor hoe het voelt om de persoon te zijn die zijn kwaliteit van leven kan beïnvloeden? Wie ben je dan en hoe voel je je dan?

Wat geloof jij dat je waard bent?

Bepaal jij je waarde op wat je hebt bereikt en houd je dit krampachtig in stand? Kijk je dan naar wat je hebt aan spullen of mensen om je heen, de baan die je hebt of het saldo op je bankrekening? Als dit zo is dan:
 •  voel je alleen voldoening wanneer je iets hebt of ontvangt
 • leef je niet je eigen leven en zullen mensen niet (meer) bij je willen zijn
 • hebt geen idee wat geld werkelijk inhoudt
 • vergelijk jij jezelf met anderen
 • geef je liefde aan spullen en mensen in plaats van jezelf
 • kies je voor mensen en spullen boven jezelf
 • twijfel je en kunt geen keuzes maken
 • ben je overmatig aan het compenseren met netflix, drugs, sex, suikerrijke voeding en alcohol
 • durf je de stap niet te nemen om jouw verlangen werkelijkheid te laten worden

Zo binnen zo buiten

Wanneer je de waarde van jezelf buiten jezelf neerlegt, zal er altijd een leegte blijven. Dit vertaald zich ook naar:
 • je niet goed genoeg voelen
 • lichamelijke of psychische klachten/ ziektes, miskraam, verwarring en vergeetachtig zijn 
 • verzuring in je lichaam door kramp, pijnlijke gewrichten, reuma, jicht
 • stress in je lichaam waardoor je geen rust en ontspannen gevoel meer hebt
 • je moelijk een orgasme kunt krijgen of geen sexlust meer hebt
 • moeheid, lusteloosheid of moeilijk in slaap komen
 • piekeren, hoofdpijn, migraine, pijnlijke nek
 • geen hongergevoel maar ook geen sensatie meer voelen
 • emotionele buien en stemmingswisselingen
Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze het niet verwacht hadden of dat ze dachten dat het hen niet zou gebeuren. Dat is een indicatie dat het onbewuste leven het bewuste leven overschaduwt. Steeds wanneer je jezelf overslaat, zet je een stap verder van jezelf af. Je zegt JA tegen een ander en NEE tegen jezelf. Je geeft je waarde weg, je kracht, legt naast schuld ook het leven buiten jezelf neer. Dat is niet gek in de maatschappij waarin we opgroeien, maar dat betekent niet dat de ander het voor je kan oplossen. Alleen jij kunt dit. Een betere wereld – jouw wereld – begint bij jezelf.
 

Nog een stapje verder..

Ook al heb je geen enkele klacht, maar wel ergens het gevoel dat er iets niet klopt, dan probeert je gevoel je ‘wakker’ te maken. “Jouw gevoel leidt je de weg. Heb het vertrouwen dit te volgen.” Dit is je levensenergie die af en toe je geest voorbij gaat en je probeert te laten voelen. 
 
Niets van dit alles is overigens nodig. Als jij het zo prima vindt, dan is dat ook goed. Voor mij hoef je het niet te doen. Maar ik raad je aan als je ergens in jezelf voelt, dat dit niet is wat je wilt, dat je een ander leven wilt, dat je oud wilt worden en geen duizenden euro’s wilt besteden aan medicijnen, de huisarts of ziekenhuizen, dan raad ik je aan om verder te lezen. 
 
Ik weet namelijk dat wanneer je je gevoel volgt, er geen weg meer terug is. Dit is ‘een sparkle of life’ dat rechtstreeks uit jouw sexuele energie – ook wel bron, kern of centrum genoemd – komt dat staat voor LEVEN. Jouw innerlijke wijsheid stroomt hieruit en kan voor jou enorm veel doen. In welke mate dit eruit voortvloeit heeft te maken met jouw (energetische huis-)houding.

Innerlijke wijsheid

Wanneer we durven bouwen en vertrouwen op onze innerlijke wijsheid dan is de verbinding oersterk en zul je deze energie kunnen inzetten voor creatie en manifestatie. Dat klinkt inmens groot, maar er kan nog een schepje bovenop. Uit deze energie ontstaat de mens. De sexuele kracht dat vanuit jouw sacrale centrum komt, is waar vanuit jouw levensenergie stroomt. 
 
Daar heb je altijd verbinding mee (anders was je dood) en creëert en manifesteert altijd je omgeving (onbewust en bewust). En hierin zijn 2 aspecten cruciaal:
1. in welke mate is er verbinding; ben je bewust van jezelf en anderen
2. wat is jouw houding hierin; hoe sta je in het leven

Intuïtieve healing

Dit is voor jou als je:
 • je bewust wilt worden van je onbewuste houding
 • JA wil zeggen tegen deze superpower
 • JA wil zeggen tegen het leven 
 • blokkades wilt opruimen
 • oude patronen, belemmerende overtuigingen en negatieve gedachtes wilt ombuigen in mest voor de toekomst
 • je wilt onthechten van het verleden en dit een plek wilt geven
 • wilt leren om te gaan met de creatie en manifestatie kracht
 • wilt leren hoe je je eigenwaarde versterkt en uit de slachtoffer/pleaser rol stapt
 • rust en ontspanning wilt vinden
 • je passie of kracht in wilt zetten als eigen bedrijf
 • keuzes wilt leren maken vanuit gevoel 
 • de verbinding met jezelf en anderen wilt versterken
 • je zelfgenezendvermogen van het lichaam wilt ondersteunen
 • je zelfredzaamheid wilt vergroten

Zoom of Messnger

1-op-1 Sessie

wandel coaching

Praktisch

Deze intuïtieve healing kan al met 1 sessie impact op je hebben, maar ik raad je aan om het minimaal 6 keer met mij samen te zijn. Mijn energie zal je verrijken en samen bouwen we de brug naar jouw hogere zelf. 

Ik geloof dat je in 6 weken een ander persoon kunt zijn, maar dit vereist wel commitment. Je houding is zeer belangrijk in onze sessies maar ook in jouw leven. Jij bent de creator van jouw leven en niemand anders. 

Met wandelcoaching, een Zoom of Messenger gesprek of 1-op-1 sessie zal ik elke keer weer coachen vanuit het ‘lege midden’ zoals Buddha dat noemt. Ik voel aan waar het over mag gaan. 

Daarnaast is er een tool dat ik graag inzet tijdens de 1-op-1 sessie maar ook om jou te leren voelen: een opstelling. Dat is een prachtige nog vrij onbekende methode waarbij representanten in de energie stappen van wie of wat ze zullen representeren en verwoorden dan het gevoel wat er opkomt. Dit geeft niet alleen heel veel inzichten, maar ook vaak de andere kant van het verhaal wat voor velen vaak onbekend is gebleven. Vooral voor vragen en thema’s gerelateerd aan de kindertijd is dit een zeer effectieve tool. Met begeleiding van mij als Begeleider Opstellingen, weet ik precies wat wel en niet kan. Ook kan ik deze opstelling geven wanneer we met z’n 2-en zijn. 

Wat een opstelling is en mijn eigen ervaringen ermee, staat hier uitgelegd. 

Wat krijg je van mij

Per email of telefoon komen we tot een coach-vorm die je van te voren betaald. Je mag ook onderstaand boekingssysteem gebruiken om jouw coach-vorm in te boeken en dan stuur ik je apart een factuur. Ook zal ik je wat spelregels geven, zodat je het maximale uit 1 sessie haalt. Ik doe wat ik doe voor jou, dus help ik je graag tot in alle puntjes het geregeld te hebben. 

De coaching sessies zullen allemaal intuïtief zijn, wat betekent dat ik niets van te voren instudeer en alles besproken wordt wat op dat moment zich aandient in jouw energie. Zo weet ik zeker dat we de lagen (van energie en onderwerpen) op de juiste volgorde afwerken en we steeds dichter bij de kern komen. Ik zie dit als de meest effectieve weg om jou te helpen next level te gaan in jouw leven. 

Je kan je eigen coach-vorm inboeken via onderstaande knop. 

Kies een datum en welke vorm je coaching wilt ontvangen.
Op deze manier boek je jouw plek in.
Deze komt in de agenda van mijn zakelijke Facebook pagina te staan. 

Let op: zorg dat je de juiste datum kiest. Je krijgt van mij een bevestiging.

Zoom of Messenger

1-op-1 Sessie

wandel coaching

Blog

Online programma

Volg mij @ Facebook