Mijn werkplek

Opstellingen gericht op de familie verhoudingen – wat de meest bekende is – maar ook inzicht opstellingen zoals alleengeboren tweelingen of meerlingen, binding- en verlatingsangst, ziekte icm organen, werkverhoudingen, maar ook astrologie geef ik op een mooie locatie in Stadshagen te Zwolle: LotusZen aan de Belvederelaan 25 te ZwolleEen prachtige plek met een fijn team. Daarmee is het adres aan de Bloemendalstraat 7 komen te vervallen. 

Samen met mijn coach Janny van ’t Zand geven we opstellingen in Domusica aan de Radewijnstraat te Zwolle. De opstellingsmogelijkheden staan in de agenda hieronder.

Ook werk ik vanuit huis online waarbij mensen mij benaderen om te worden gecoacht zodat zij de deur niet uit hoeven.
En per begin 2020 zal ik een online programma aanbieden waarin ik al mijn kennis heb gezet hoe je zelf leert om terugkerende situaties, belemmerende patronen en emoties en het gevoel vast te zitten doorbreekt en omzet naar mogelijkheden zonder naar de huisarts te moeten of andere hulp. Het verhogen van jouw zelfredzaamheid

Familie en inzicht opstellingen

LotusZen Belvederelaan 25

Zondag 12 januari 13:00-15:30 uur
Vrijdag 31 januari 13:00-17:00 uur
Zaterdag 22 februari 13:00-17:00 uur

Domusica Radewijnstraat 10

Zaterdag 11 januari  10:00-15:30 uur
Vrijdag 7 februari 13:00-17:00 uur
Zaterdag 21 maart 10:00-15:30 uur
Zaterdag 18 april 10:00-15:30 uur
Zaerdag 27 juni 10:00-15:30 uur

Je kan je eigen opstelling inboeken via onderstaande knop. Kies een datum van één van de locaties en boek deze in de agenda van mijn zakelijke Facebook pagina. Let op: zorg dat je de juiste datum kiest. Je krijgt van mij een bevestiging.

Janny ondersteunt me met haar 27 jaar kennis en ervaring wanneer iemand een vraag heeft die mogelijk verder rijkt dan alleen het gezin van herkomst. Dit doe ik in overleg met jou nadat je je vraag hebt ingeboekt.

Reserveer je plek zo snel mogelijk via onderstaande knop.

Alleengeboren tweelingen workshop

Datum onder voorbehoud: 15 februari 2020

Zelf ben ik er onlangs achtergekomen dat ik een alleengeboren tweeling ben en heel veel dingen vallen op de plaats. Niemand wist dit, ook mijn moeder niet. 

Ik weet dus als geen ander hoe fijn het is daar inzicht in te hebben. Dit doen we aan de hand van een kinderlijn-opstelling, uitleg en oefeningen.

Tarieven

Opstelling (familie, inzicht of keuzeopstelling)
112 euro

Online coaching via Messenger/ email per
15 minuten >>> 15 euro (van te voren betalen)

Persoonlijke coaching 
1,5 uur >>> 75 euro

Strippenkaart coaching
5 x 1,5 uur >>> 350 euro
10 x 1,5 uur >>> 650 euro

Online cursus deel 1 van Systemisch ondernemen >>> 97 euro (twv 400 euro)

Online cursus deel 1 & 2 van Systemisch ondernemen >>> 397 euro (twv 1000 euro)

Systemisch ondernemen deel 1, 2 & 3
>>> 997 euro (twv 4500 euro)

Deze diensten zijn exclusief BTW a 21%

Opmerkingen

Graag uiterlijk 2 dagen van te voren afzeggen. Dit ivm huur van de ruimte en het indelen van de coachees.

Wordt er binnen 2 dagen van te voren afgezegd, dan wordt de sessie wel in rekening gebracht.

Mocht je thuis willen worden gecoacht, neem dan telefonisch contact op.

Heb je vragen, opmerkingen of weet je niet of coaching iets voor jou is.. neem dan gerust contact op.

Tips en inzichten ontvangen? Dat kan! Klik hieronder op de knop. Ook wordt je op de hoogte gehouden van wanneer er weer opstellingen zijn en de ervaringen die ik opdoe en deel.

Bezoekadres

Heb je een vraag en wil je hier inzicht in krijgen door middel van een opstelling, dan ontmoet ik je graag bij LotusZen. Vergeet niet om je afspraak in te boeken in de agenda van mijn Facebook pagina. Mocht je eerst willen sparren of heb je een vraag hierover, stuur mij dan een email.