"Zeg wat je voelt en denkt, zodat de ander erop kan anticiperen."

Details & info over Opstellingen

Eerstvolgende opstelling. Zaterdag 21 september van 10:00 – 15:00 uur is er nog 1 plekje vrij om een opstelling te doen. 

Kun je dan niet, maar wil je wel op een andere datum, dan heb ik de volgende data voor je:

5 oktober van 13:00 – 17:00 uur – 2 plekken vrij voor een opstelling
30 november van 10:00 – 15:00 uur – 2 plekken vrij voor een opstelling
20 december van 13:00 – 17:00 uur – 2 plekken vrij voor een opstelling

Reserveer je plek zo snel mogelijk via onderstaande knop.

Tweelingen middag. Naast de opstellingen zijn Janny en ik aan het plannen voor een middag over tweelingen, zowel geboren als alleengeboren tweelingen (AT).

Zelf ben ik er onlangs achtergekomen dat ik een AT ben en heel veel dingen vallen op de plaats. Als een puzzel die opeens klopt. Ik weet dus als geen ander hoe fijn het is daar inzicht in te hebben. Dit doen we aan de hand van een kinderlijn-opstelling.

Details volgen zsm via mijn mailing. Via de knop hieronder kun je je daarvoor inschrijven.

Ook zoek ik voor elke opstelling representanten. Dit zijn mensen die een familielid, element, gevoel, facet of wat anders representeren in een systemische opstelling. 

IEDEREEN KAN REPRESENTANT ZIJN 

Representant zijn, doe je vrijwillig maar je krijgt er heel veel voor terug. Als begeleider zorg ik dat er drinken en suiker (voor het terugkomen in je eigen energie) aanwezig is in de vorm van koek en snoep en ook wordt er gezorgd voor een kopje soep op zaterdag. Als je dan nog meer nodig hebt, mag je dit zelf mee te nemen.

DIT KRIJG JE ERVOOR TERUG

>>> Inzichten is er één van, door een opstelling van een ander omdat het altijd wel iets in jezelf raakt.

>>> Een thema helen is de tweede, waarbij deze gelijk is aan de ander maar anders wordt ervaren en er dus heling kan plaatvinden zonder coaching.

>>> Gratis advies voor het verbreden van je horizon, is de derde. Je hoort facetten waar je nog nooit stil bij hebt gestaan en ervaart dingen die je dacht dat niet voor mogelijk was. Je wordt er knap wijzer van. Vandaar dat m’n bedrijf ook WIJS heet 😉 

>>>  Balans is de 4e. Omdat je wijzer wordt van je eigen gevoel en gedachtes, kom je meer in balans. Hierdoor help je niet alleen de ander wat enorm veel dankbaarheid oplevert, maar ook jezelf. 

Voel jij dat je inzicht wilt in jouw systeem en/of wil je representant zijn bij de volgende opstellingen, neem dan contact met mij op.

Bizar en bijzonder

details van een opstelling

Vanaf december 2014 ben ik representant bij familie- en organisatieopstellingen die door mijn coach begeleid worden. Nu begeleid ik ook zelf opstellingen; familie, organisatie en consultatie. Ik heb zelf een aantal maal een familieopstelling gedaan en ondanks dat me dat zoveel inzicht bracht, bleef ik representant zijn voor anderen. Het is magisch werk en ik help er niet alleen een ander mee maar ook mezelf. 

Vorige keer nam ik mijn schoonzus mee om er bekend mee te raken. Ze werd de eerste opstelling al gevraagd om iemand te representeren en het gevoel kwam direct los. Wat magisch zei ze. Ja, dat is het zei ik.  Het mooie van dit werk is dat je er met de kop niet bij kunt. Dit is puur werken vanuit het hart, vanuit gevoel. Wellicht onwennig in het begin, maar daarna bijzonder. Ik hou ervan!

Voordat een opstelling zal plaatsvinden, zal de vraagsteller de vraag uitspreken en mensen vragen voor de familieleden. Het gaat er niet om of er iemand op lijkt. Man of vrouw maakt ook niet uit omdat ieder beide energieën heeft. Er worden mensen gevraagd iemand te representeren en je mag ook ‘nee’ zeggen.

Mijn schoonzus zei ook eerst nee, want ik weet niet hoe het moet. Dat is juist het mooie; je hoeft het niet van te voren te bedenken. Je gaat staan waar je voelt dat je moet staan of denkt dat je plek is en verwoordt als je wordt gevraagd wat er op dat moment naar voren komt. Meer is het niet. Dát maakt het bizar en bijzonder.

Vaak krijgen we terug dat er dingen worden gezegd die een familielid ook altijd zei. Of dat iemand op een bepaalde manier staat of doet precies zoals dat familielid ook deed. Niemand kent de familie, en al kent iemand ze wel, dan is het beter dat degene niet iemand representeert. Iedereen gaat er blanco in en verwoord wat die voelt.

Dat betekent ook dat alle representanten niets hoeven te weten van de verhalen, situaties of de problemen. De vraag moet duidelijk zijn en dan zal het systeem de gaten laten zien middels de representanten. Energiewerk is het, waarbij iedereen een vertrouwensband heeft om de inzichten mee naar huis te nemen maar de verhalen blijven in de ruimte.
Niemand wordt beoordeeld.
Niemand wordt raar aangekeken.
Niemand wordt iets gevonden anders dan moedig.
Iedereen heelt iets in zichzelf en is daarvoor de vraagsteller dankbaar. Dat maakt het dankbaar werk en tevens een gratis therapie sessie voor jezelf.