Ben jij eerlijk in een relatie?

Hoe vaak zeggen we iets niet of juist wel? Hoe vaak denken we dat de ander het wel weet? Hoe vaak vinden we dat die ander het had moeten weten? Hoe vaak willen we iets of juist niet horen? Luisteren we niet? (meer…)

The road ahead is empty

Haha sorry dit is echt te toevallig. Ik sta op het punt een blog te schrijven over mijn toekomstplan voor het komende jaar en welk nummer komt naar boven zetten "The Road Ahead" van City to City. The road ahead is empty It's paved with miles of the unknown Whatever seems to be your destination Take life the way it comes, take life the way it is Want wat ga ik doen? Het is te raden.. (meer…)

T-splitsing

Oh nee! Oh nee! Dat kan toch niet... Denk ik nu. Voel ik nu. Want wat gebeurt er... hetgeen waar ik met liefde mee bezig ben, wil zich ontpoppen. Ja, de volle maan van 9 juni was heftig. Een dikke week lang had ik er last van. Last in de zin van dat al mijn energie even weg was. Ik kreeg een time-out, een moment van bezinning. En ja, dat kan je in je hoofd doen, maar natuurlijk was het...................LEES VERDER