Ben jij eerlijk in een relatie?

Hoe vaak zeggen we iets niet of juist wel? Hoe vaak denken we dat de ander het wel weet? Hoe vaak vinden we dat die ander het had moeten weten? Hoe vaak willen we iets of juist niet horen? Luisteren we niet? (meer…)

Zelfliefde, de sleutel tot een fijn leven

Ik zat in de auto van werk terug naar huis en realiseerde me dat ik met 3 aspecten mijn leven op orde heb gekregen, zover dat mogelijk was. Deze punten zijn nu als een soort van basis in mijn leven. Deze heb ik aangenomen toen ik niet lekker in mijn vel zat zodat ik iets had om gericht aan te werken. Ik denk ook dat hooggevoeligen dit als speerpunten kunnen gebruiken om wat structuur te creëren in de zoektocht naar henzelf. Waar...................LEES VERDER
Verstand & gevoel: Het een kan niet zonder het ander

Verstand & gevoel: Het een kan niet zonder het ander

Voor de gevoelsmens die het soms even niet meer voelt. Soms...dan moeten we wel. Soms...dan is het even niet makkelijk. Soms...moeten we een afslag nemen die we niet willen. Soms...moeten we weer even met beide benen op de grond komen te staan. Soms moeten we ons verstand gebruiken om ons gevoel te beschermen. Luister dan maar heel even. (meer…)