Van hooggevoelig naar hoogbewust

Een onderwerp wat naadloos aansluit bij het omarmen van hooggevoeligheid is zelfacceptatie. Alleen wanneer je 100% jezelf bent, kent en voelt, ben je in staat het bewustzijnsniveau te verhogen. Als jij jezelf hebt geaccepteerd vanuit liefde voor jezelf en weet wat wel en niet goed voelt, dan zorgt dit voor een goede fundatie om het bewustzijnsniveau verder op te bouwen en tot een hoger bewustzijn te komen. Dit zijn beide 2 onderwerpen waar ik ook in coach naast hooggevoeligheid omdat ze onlosmakelijk met elkaar...................LEES VERDER

Hooggevoeligheid: de ontwikkeling naar een bewust persoon

Ik ben in mijn vorige bericht met de billen bloot gegaan..of eigenlijk met mijn hart. Het is nog steeds lastig voor mij om dit te doen. Ik ben namelijk niet zomaar hier terecht gekomen om dit te durven. Daar is bij elkaar geteld wel zo'n 25 jaar overheen gegaan. (meer…)

Hooggevoeligheid: mijn beleving

Iemand vroeg mij laatst om eens wat vaker over mijn hooggevoeligheid te bloggen. Het is een mooie gave, een sterke kracht maar ik dacht..oeff dat is dus met de billen bloot. Waar het eerder een enge ziekte was, is men nu nieuwsgierig. Want "hoog"gevoelig..Hoe anders is dat van gevoelig zijn? (meer…)