Create The Life You Want

Het leven beleven zoals jij dat wilt door het volgen van mijn programma "Feel to Heal" die jouw leven 180 graden zal draaien omdat het je bewust maakt van jouw innerlijke wijsheid, jouw vuur en dat je hiermee de kracht hebt jouw leven te creëren dat jij wilt. Voor iedereen is een fijn leven weggelegd alleen hoe kom je daar als je niet weet waar je moet beginnen? Ik stelde in 2012 dezelfde vraag en kreeg geen antwoord. Ik moest het alleen doen. Nu kan ik jou wel het antwoord geven omdat ik als ervaringsdeskunde exact weet welke stappen je doorloopt om ook op het moment te komen dat je voelt.. ik ben zo gelukkig!

Ik heb dat behaald en ik gun jou dat ook!

Deze module geeft jou een postieve mindset en het inzicht dat jij je leven zelf kunt creëren en dit blijft voor altijd in je systeem.

Jij hebt het recht je fijnste leven te leven. Begin vandaag nog hiermee.

Alles is energie

Alles is energie. Iets waar veel mensen bij denken dat het niet kan. Dat je omgeving zich niet kan vormen naar wat jij als energie uitzendt. Oke, laten we het dan anders noemen: frequentie. Mensen haken aan of haken af. Hoe wordt je je hier bewust van? Door bewust te worden van jezelf, wat je denkt, wat je voelt en hoe je dit inzet. Daar haken we verder op in in deze curus. 

In dit leven wat je hebt, ga je nooit jezelf volledig kennen. We weten zo weinig van de geest en de mogelijkheden dat zelfs Ghandi of Buddha er niet volledig achter zijn gekomen. Alleen wel veel. Veel meer dan jij nu weet. 

Ik weet ook het een en ander. Geleerd door ervaringen en van de vele mensen die mij hebben geholpen. Ik heb zelfs door het leren kennen van mijn lichaam mezelf genezen van kanker. In 10 jaar tijd en ook al was het niet altijd even makkelijk, ik ging door. 

Ik weet wat gevoel doet als het niet wordt gehoord.
Ik weet wat gedachten doen als je er teveel naar luistert.
Een combinatie van kennis en ervaring, maakt dat ik deze wijsheid door wil geven. Jou wil leren hoe je bij jouw wijsheid komt zonder dat er iets naars moet gebeuren om de noodzaak er te laten zijn. Of dat er wel iets is gebeurd maar het nog niet te laat is om in actie te komen. NU heb je de kans tot verandering.

Zodra je deze manier kent, kun je niet meer terug.
Wees gerust, zodra je deze manier kent, wil je niet meer terug.
Deze module gaat je inzicht geven in je denkpatronen waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Volg de vragen en opdrachten per onderdeel op. De onderdelen zijn:

 • Bewust worden van jezelf
 • Laat jezelf zien en horen
 • Ik geloof in mezelf
 • Ik maak keuzes die voor mij goed zijn
Elke opdracht staat in de paarse balk uitgelegd.  

How to be you

Je hoort het enorm veel: jezelf zijn. Maar hoe doe je dat nou? Het antwoord is: jezelf leren kennen. Daar zijn 2 mogelijkheden voor:

1) door een nare gebeurtenis waarbij je de kans krijgt het leven anders aan te pakken. Een ongewild kadootje die veel mensen niet uitpakken en dus doorgaan op de manier zoals je altijd leefde.

2) door persoonlijke ontwikkeling. Een cursus zoals deze. 

Gefeliciteerd! Je hebt voor het 2e gekozen. Misschien wel met als reden het 1e dat je voor het 2e hebt gekozen. Ook daarmee ben ik blij.  

Ik weet dat je er enorm veel aan zult hebben!

Pak een pen en papier of typ het in op je mobiel.. zet deze info ergens neer zodat je het meerdere malen kunt lezen.
Door veel herhaling, maak je een nieuw patroon dat hierdoor makkelijker kan worden geïntegreerd in je leven.

Bewust worden van jezelf

Wie ben jij?

Congruent

Je gebruikt situaties als mest voor de toekomst.

Het leven dat ben jij en jij geniet hier ten volste van.

Jij weet dat je invloed hebt op jouw leven en weet dit ook in te zetten.

Je volgt je dromen omdat jij weet dat je ze kunt behalen.

Discongruent

Je bent vaak ziek en hebt lichamelijke klachten.

Je bent bekend met een burn-out of bore-out.

Je bent al jaren single of hebt nog nooit een relatie gehad.

Je weet niet wat je wilt, keuzes maken is moeilijk.

Welke zinnen passen bij jou? Weet dan dat je niet alles uit het linker rijtje hoeft te kennen, laat staan, weten hoe je dat doet. Je bent hier om te leren en ik ga je leren hoe je congruent met jezelf kunt zijn en wat daarvoor nodig is.

Beantwoordt daarna de volgende vragen.

Het universum –  of God, toeval, de bron, het oneindige, wat voor jou goed voelt – test je geregeld. 

Ben jij bereid te veranderen? 
Wat wil je van je leven maken? 
Waarin ben jij nog aan het overleven?
Wat is je droom?
Wat wil je bereiken?
Wat denk je en hoe voel je je daarbij?
Hoe reageer je op de dingen die je gebeuren?
Wat doet het met je om jezelf in de ogen aan te kijken?
Waarom ben je zo hard naar jezelf?
Waarom ben je zo snel geirriteerd?
Hoe komt het dat keuzes maken zo moeilijk is?

Schrijf de antwoorden zo uitgebreid mogelijk op. Het helpt je nadenken over jezelf en soms kom je erachter dat je dit nog helemaal nooit had bedacht. Dat is jouw wijsheid die je wel hebt, maar te weinig gebruikt.

Ga daarna aan de slag met onderstaande opdrachten en vragen. Schrijf situaties op en bedenk dan hoe je volgens de uitleg het anders kunt gaan doen.

Liefde versus angst

Opdracht: Kies voor de beslissing uit liefde

Gebeurt er iets waardoor je van slag raakt? Bedank dan het moment, voel de emotie en kies wederom voor zelfliefde. Deze emoties is oke, ik voel het en uit het. Dan gaat het voorbij. Wanneer je deze emotie onderdrukt, kies je voor angst en zal de emotie op een later moment – vaak wanneer je het niet kunt gebruiken en veel heftiger – weer terugkomen.  

Jouw angst ben je niet

Vraag: Welke angst heb je overgenomen van je ouders/ geloof jij?

Ik ben het niet waard om van te houden.
Ik kan niets.
Ik moet mezelf bewijzen. 
Ik ben niet goed genoeg. 

Op een moment in je leven ben je dit gaan geloven en sindsdien leef jij er naar. Het patroon is ter overleving en belemmert je om te leven. Geloof in jezelf en dat je het waard bent, dan hef je deze angst op.

Tijd doet er niet toe, nu is alles wat er is

Vraag: Waar kies jij voor?  

Wanneer je nog steeds met het verleden bezig bent met alles wat er is gebeurd dan sta je met de rug naar de toekomst. Je kiest dan voor een lagere frequentie dan wanneer je vol goede moed naar de toekomst kijkt. Wanneer je je realiseert dat nu alles is wat je werkelijk hebt, is je trillingsniveau nog hoger. Zo haken mensen ook bij je aan die op gelijk niveau leven. 

Bewust leven is een mindset

Opdracht: Je omgeving vormt zich naar jouw bewustzijn

Voel je emoties en handel er naar. Het enige dat het doet, is je bewust maken van wat je op dat moment gevoelsmatig denkt. In emotie zit ook wijsheid. Zie emoties als data dat je bewust kan maken. Wanneer je het onderdrukt, wordt het opgeslagen in je lichaam en kan er een fysieke belemmering ontstaan. 

Hieronder staan nog een aantal oefeningen. Vooral om jou te laten omdenken.

De volgende keer als er weer een situatie voortkomt, dan zul je merken dat je 2 mogelijkheden hebt: reageer ik zoals ik altijd deed of kies ik voor een manier die beter is voor mij.

Vragen

Vraag: Welke beslissingen heb jij vanuit angst gemaakt?

Denk aan werk, relatie, vriendschappen, woonsituatie, geld, eetpatroon, hoe je over jezelf denkt, wat je doet. Zet ze voor jezelf op een rijtje en wordt je bewust van waarom je doet wat je doet. Misschien weet je het niet. Daar komen we later op terug. 

Vraag: Welke eigenschap heb jij van je ouders overgenomen?

Mijn ouders kiezen altijd voor zekerheid en veiligheid. Ik heb dat overgenomen, maar is niet mijn angst.

Kijk naar welk gedrag, gedachten, gevoel en welke gebeurtenissen soortgelijk zijn aan die van je ouders. Realiseer je dan dat dit een overgenomen patroon is en niet van jou is. Jij kan een nieuw patroon aannemen dat voor jou goed voelt. 

Opdrachten

Opdracht: Wordt je bewust van jezelf en hoe je op je omgeving reageert in plaats van bewust te zijn van je omgeving. Draai de rollen om. Let op je eigen gedrag wanneer je een ruimte in loopt of als je een winkel binnenstapt. Voel wat er bij je gebeurt wanneer je bij iemand bent en kijk dan naar hoe je handelt. 

Dit is een heel belangrijk aspect omdat mensen vaak afgesteld staan op de omgeving en hierdoor zich automatisch aanpassen. Hierdoor ben je niet bewust van jezelf maar is de focus gericht op je buitenwereld. Hoe zou het voor jezelf zijn als je de focus richt op jezelf?

Opdracht: Wordt je bewust van het leven en hoe wij mensen het leven afkaderen. We stellen regels op, brengen lijntjes aan en niemand mag er buiten kleuren, want dan ben je vreemd en krijg je een label (autisme, overgevoelig, faalangst, ADHD, concentratiestoornis, etc). 

Hoe zit dat bij jou? Heb jij het gevoel dat je anders bent? Heb jij een label gekregen? Hoe kijk jij naar mensen die een label hebben? Zet jij jezelf af bij deze mensen of voel jij je juist gezien? Wat heb of kun jij dat anderen niet hebben? Alles wat apart en vreemd is, is juist de weg naar vrijheid. 

Opmerkingen

Opmerking: Emoties hebben een frequentie wat een energie is dat leidt tot het aantrekken van dingen, gebeurtenissen en mensen. 

Emotie is de fysieke status van gedachten. Dit laat je zien naar buiten toe. Voelen doe je met je intuïtie (ingeving zonder nadenken) en met je lijf. Dit voel je van binnen. Deze 2 zijn onmisbaar bij het leren gebruiken van jouw energie.

De balans tussen deze 2 facetten is nodig bij het bepalen van jouw frequentie. 

Opmerking: De tijd is bedacht zodat iedereen zich eraan kan houden. Maar de tijd heb je niet, het is slechts een indicatie van een moment.

Doe wat je wilt doen en voel wat je voelt. Nu is alles wat telt. Meer heb je niet. Nu kun je creëren. Nu kun je vertrouwen. Nu kun je plezier hebben. Nu kun je lachen. Nu kun je huilen. Nu kun je helen. Nu kun je mooie herinneringen maken. Dat is alles wat er is, de rest zijn gedachtes en zijn vluchtig, ongegrond en veelal negatief. Daarom, leer jezelf terug te komen in het moment. Dan valt ook twijfel, angt en het continu zoeken van je schouders af. 

Laat jezelf zien en horen

Stap 1

Vind jouw authenticiteit en laat het zien.
Schaam je er niet voor maar geloof erin dat dit bij je hoort. 
Kijk naar de dingen die je hebt en dat je blij maakt. 
Ga doen waar jij uitmuntend in bent.

Stap 2

Tune in op de frequentie dat jij wilt.
Stop met het vergelijken van jezelf. 
Zie je iemand die jou inspireert, ga jezelf niet kopieren maar handel vanuit jouw innerlijke stem. 
Jouw gevoel leid je de weg. 
Denk aan wie je wilt zijn en wat je daarbij zou voelen. 

Stap 3

Emoties helpen je om te komen waar je heen wilt.
Emoties geven je inzicht in wat je denkt en hierbij voelt. 
Zijn het hele heftige gevoelens, zoek dan hulp.
Deze emoties liggen vaak vast in het lichaam en vormen ziektes of andere ongemakkelijkheden.
Het geeft je een kans te werken aan waar jij wellicht al jaren mee in gevecht was.
Het geeft je de mogelijkheid bewust te worden wat jij hebt gedaan die situatie te overleven.
Geef jezelf tijd om te helen van oude emoties.

Stap 4

Creëer jouw leven voor jezelf en niet voor anderen. 
Je hebt 1 leven gekregen, gebruik hem om je dromen te vervullen.
Iemand anders voelt niet wat jij voelt en denkt niet wat jij denkt.
Een ander weet jouw pad niet.
Niemand is hetzelfde als jij.
Jij bent niet hetzelfde als iemand anders.
Gun een ander zijn lot.

Stap 5

Spreek jouw waarheid vanuit het hart. 
Lieg niet over wat je denkt of voelt. 
Kies voor eerlijkheid en zuiverheid.
Durf jezelf open en zichtbaar op te stellen.
Je hoeft niet alles te weten.
Breng jouw waarheid aan het licht.

Ik geloof in mijzelf

Ik denk iets dat ik niet mag denken.
Ik doe iets dat ik niet mag doen.
Ik voel niets maar ik wil voelen.
Ik beland ergens waar ik niet hoor. 
Hoe kom ik hier zo telkens terecht?
Wat is er mis met mij dat dit me gebeurt?
Waarom heb ik geen vat op mijn leven?
Waar kan ik terecht om dit om te gooien?
Ik weet dat ik dit niet alleen kan.
Maar hulp zoeken vind ik eng.
Ik ben bang voor wat anderen zeggen.
En bang dat ik het niet kan.
Dus ga ik door met mijn leven.
Zeg ik niets wat er in me omgaat.
Doe ik net of er niets aan de hand is.
En hoop ik dat iedereen me met rust laat.

Je bent niet de enige alleen jij kunt jezelf veranderen

Twijfel verstoort je energie

Als je iets wilt maar ook twijfelt, gebeurt het tegenovergestelde.
Twijfels komen vanuit je verlden en blokkeren creatie en aantrekkingskracht.
Wordt bewust van wat je wilt en schrijf dat op of zeg het als een mantra.

Voorbeelden zijn:

Ik wil wakker worden wanneer mijn lichaam eraan toe is.

Ik wil starten met werken wanneer ik er klaar voor ben.

Ik wil mijn vrije tijd spenderen met de mensen van wie ik houd.

Ik wil wonen in een huis en mijn leven delen met mijn geliefde.

Ik wil een huis aan het water met grote ramen.


Schrijf deze zinnen ergens op en hang ze neer waar je ze regelmatig ziet.
Ook kan dit een mooie oefening zijn om te doen bij het opstaan als een zegening van de dag.

Als dit is wat ik echt wil, wat denk ik dan onbewust?

Schrijf ook deze zinnen op.

Kies ervoor te geloven wat jij wilt geloven.

Geloof in jezelf dat jij jouw leven positief kunt veranderen.

Geloof dat jij kunt bereiken wat je wilt bereiken.

Geloof!

Geloven in jezelf is ook religie

*Ergens in geloven is zo’n krachtige energie. Je ziet het bij geloven in verschillende religies. Geloven in jezelf is net zo belangrijk.

Hiermee geef je de controle niet uit handen en sta je wel open voor andere religies. Het gaat er namelijk niet om om anderen te overtuigen van jouw religie. Geloven in jezelf heeft geen nadelige invloed op geloven in God, het universum, of als het gaat om de kracht van een ander, een verhaal of dat het leven ook goed is voor jou. Geloven = kracht. 

Verlangens zijn als de zenders van jouw radio

*Verlangens hebben is heel normaal. Het geeft je richting en een doel in je leven. Wat zijn deze voor jou?

Belangrijk is dat het verlangen wordt gevoed door jouw geloofsysteem en niet door jouw angsten. Jouw angst is vaak niet van jou, doorgegeven door je ouders  of zelfs nog verder terug en dient als overlevingsmechanisme. Angst gaat ook nooit weg. Het enige dat je hoeft te doen, is te (h)erkennen dat de angst er is en je er niet langer door te laten tegenhouden. 

Geloof dat het mogelijk is te veranderen en om dingen anders te leren zien.

FLOW

Als je in ‘flow’ bent, dan zeil je op je frequentie. Dan gaat alles voor de wind. Dan heb je goed bereik en kun je lekker jouw verlangens ontvangen. Alleen wat betekent dit nou? Wat is in de ‘flow’ zijn. Hieronder leg ik het uit.

Focus

 • Verandering heeft al je aandacht nodig; hoofd en hart.
 • Door je richting te bepalen, blijft al het andere buiten schot. Je maakt als het ware energetisch de weg vrij. 
 • Houdt je gedachten bij 1 mogelijkheid per keer. Wil je iets nieuws of veranderen of op onderzoek uit? Kies dan voor 1 ding tegelijk. Anders ga je iets voor 50% doen en dat heeft nooit tot succes geleid.

Spreek

 • Vraag wat je wilt. ‘Nee’ heb je, ‘Ja’ kun je krijgen.
 • Deel met mensen wat er in je omgaat, maar doe dit zonder de ander voor het blok te zetten of pijn te doen. Wees liefdevol.
 • Spreek je mantra’s uit iedere dag zodat de energie de wereld in wordt gezonden. 

Voel

 • Emoties betekenen niets als je ze niet voelt.
 • Emoties zijn data die je helpen bewust te worden van jouw patronen en gedrag.
 •  Laat zien als iets je raakt. Je bent mens, geen robot.

Creëer

 • Creëer jouw droomleven hoe jij dit wilt.
 • Maak een moodboard en plak hierop alles waar jij naar verlangt. 
 • Visualiseer hoe jij wil dat iets is: hoe je woont, werkt, geniet, hoe vriendschappen zijn, je partner is, je je bedrijf runt. Leef alsof je het al hebt gerealiseerd. 

Verduur

 • Haastige spoed is zelden goed.
 • Wanneer je op de juiste frequentie zit, heeft het ook tijd nodig om dingen tot je te laten komen. Niet alles gebeurt in een handomdraai. Good things take time.
 • Wanneer je in negatieve energie schiet, blokkeert het de flow en zak je in je frequentie. Schakel an zo snel mogelijk weer over omdat je anders dingen aantrekt die je niet wilt. 

Ik maak keuzes die voor mij goed zijn

Kies voor jouw waarheid

 • Kies voor waar jij in gelooft.
 • Spreek het uit naar iedereen.
 • Ondersteun het met liefde vanuit je hart.
 • Vorm je leven er naar.

Vorm jouw leven

 • Vorm het leven waar jij je goed bij voelt.
 • Kijk de wereld in met een open onderzoekende blik.
 • Wees nieuwsgierig en geïnteresseerd naar andere mensen. 
 • Leef vanuit dit moment.

Leef vanuit de energie op dit moment

 • Verspil het niet aan mensen, dingen en bezigheden die er niet toe doen.
 • Voel wat je op dit moment wilt doen. 
 • Laat je humeur niet beïnvloeden door tegenslagen,  (h)erken de emotie en laat hem dan weer aan je voorbij gaan.

Maak je hoofd leeg

 • Schrijf de gedachten van je af om weer in de flow te komen. 
 • Verfris jezelf door een wandeling, zoutbad, douchen, beautybehandeling, etc.
 • Breng structuur aan in je leven, maar zorg wel dat je nog van jezelf buiten de lijntjes mag kleuren.
 • Sport of beweeg om negatieve energie kwijt te raken en je spieren los te maken.
 • Zing, dans of ren om de energie te laten stromen.
 • Handel uit liefde door iemand te helpen.

Creëer wat jij wilt

 • Gebruik je mantra’s om het verlangen op je frequentie de wereld in te zenden. 
 • Deze zinnen zorgen voor positieve gedachtes die je frequentie hoog houden.
 • Bij regelmatig gebruik, zul je aantrekken wat je uitzendt. 

Dit is de basis voor jouw nieuwe leven. Een positieve mindset helpt je daarbij. Kies er elke dag bewust voor en je zult zien je steeds meer kansen gaat zien.

De volgende stap is emoties zien als data en gebruiken in je leven als kompas.

Dit zijn de 4 stappen die mijn leven hebben verandert. Het is moeilijke materie als er veel gebeurd is in je leven. Ik was 10 jaar ziek geweest en zat voor mijn gevoel helemaal vast. Ik ben altijd een gevoelsmens geweest en een positieve mindset ging me daar ontzettend bij helpen, alleen er was meer nodig. Daarom nam ik coaching erbij naast en kwam in aanraking met familieopstellingen

Niet eerder had ik coaching gehad, maar ook niet eerder had ik zoiets meegemaakt als het opstellen van een familie door representanten. 

Hoe kon het dat ik door 1 opstelling zoveel meer wist en voelde wat ik al die jaren had onderdrukt en ik de oplossing nu direct kon integreren in mijn leven?

Dit was bizar en bijzonder tegelijk!

Nu kan ik als Systemisch Coach ook jou deze vorm van coaching aanbieden als module 2 “Voelen is Leven” van mijn programma “Feel to Heal”. Emoties & gevoel zijn de voorbode van gedragspatronen en dan is het belangrijk dat je weet waarom je doet wat je doet en waar dit vandaan komt. Ook geeft het helderheid waarom je nu tegen dingen aanloopt waar je geen weet van hebt en waar het vandaan komt. Hieronder staat module 2 uitgelegd plus module 3 en 4. 

Jouw fantastische leven hoeft geen sprookje te zijn. Je kan dat mooie kasteel bouwen op de basis die je nu gelegd hebt door voor mijn totale programma te gaan “Feel to Heal”.
Het draait je leven 180 graden doordat jij zelf de stenen legt en jouw wijsheid inzet op basis van jouw normen en waarden waardoor je kan bereiken wat je wilt. Jij vormt jouw leven en niemand anders! Een kasteel samen met je gezin, een fijne baan of misschien wel je eigen bedrijf. Jouw fantastische leven hoeft geen sprookje te zijn. Nee, het is geen fantasie. Ook voor jou is dit leven weggelegd!

Module 2: Voelen is leven

Samenwerkdagen: we gaan offline met elkaar aan de slag. Dit zal in de eerste 6 weken 2 keer per week zijn zodat iedereen een opstelling kan doen. Jij bent dan representant voor de vraagsteller wanneer je niet de opstelling ondergaat. Dit is belangrijk omdat je hier ook zo ontzettend veel van leert. 

In deze module haken we in op (oude) emoties en welk verhaal jij momenteel (be)leeft. Alleen al het bewust worden hiervan brengt zoveel helderheid. We gaan dit doen aan de hand van een familieopstelling. Deze methode is al zo’n 20 jaar in Nederland, maar nog weinig coaches werken ermee. Ik begeleid mensen om middels een opstelling, zowel persoonlijk, zakelijk als ook gewoon voor een keuze, inzichtelijk te maken waar het nou eigenlijk vast raakt. Een verstrikking of dynamiek noemt men dit. Deze dynamiek heeft symptonen en vaak zijn mensen deze aan het bestrijden. Het kost niet alleen veel geld, deze gevolgbestrijding is van korte duur.

Hoe werkt het?

 • Jij (bent de vraagsteller en) formuleert een vraag om inzicht te krijgen in een verstrikking dan wel dynamiek die ontstaan is in jouw systeem. Vaak weten mensen niet eens dat dit het geval is maar hebben wel last van symptonen zoals herhaaldelijke vervelende situaties, angst, verdrietig, woede-aanvallen, eenzaam, op zoek naar iets, gevoelig, etc. 
 • Een opstelling wordt opgesteld met mensen die elk worden gekozen om één of meerdere van de onderdelen van het systeem te representeren. Dit kan een familielid zijn maar ook ‘cultuur’ of ‘oorlog’. 
 • De vraagsteller stelt zelf de representanten op omdat hiermee het beeld inzichtelijke wordt gemaakt. De begeleider zal dan om de beurt aan de representanten vragen wat ze voelen en waarom ze een bepaalde houding aannemen of iets doen. 
 • Er wordt inzichtelijke gemaakt hoe de gaten in het systeem werden gedicht en wat er voor nodig is deze balans te herstellen. Dit voeren we dan ook uit. 
 • Een opstelling laat jou waarnemen zonder oordeel, maakt je bewust van de situaties die zijn ontstaan en waarom mensen deden wat ze deden. Ook worden mogelijkheden zichtbaar en welke voor jou de beste oplossing is die je naderhand zelf kunt integreren in je leven.

Enkele recensies staan hieronder (zonder naam omdat het gaat over gevoelige informatie en men hier niet openlijk voor uit wil komen). 

Recensie

Ik was positief verbaasd dat de reprsentant van mijn vader, die mijn familie niet kent en geen weet had van de situatie, exact hetzelfde kon zeggen als hem en ook nog hetzelfde stond. Bij mij werd direct duidelijk dat ik het gat in het systeem had gedicht en mijn plek als kind had verruild. Na jaren therapie is dit nog nooit naar voren gekomen en nu in 1 keer helder. Ik voel me bevrijd!

Recensie

Het contact met mijn moeder was moeizaam. Onze band liep niet lekker en het zat me al jaren dwars. Ik ging een opstelling doen waarom ik niet gezien werd door mijn moeder. Na de opstelling ontving ik een berichtje van haar: “ik houd van je lieve dochter.” Nog nooit had ze zoiets gedaan! Ik merkte meteen hoe krachtig de energie was waarmee we werkten en hoe deze doorwerkte ook nog na die tijd. De band met m’n moeder is enorm verbeterd omdat ik door de opstellingen had gezien en daardoor kon begrijpen waar het mis was gegaan.

Recensie

Ik ben een opstelling gaan doen omdat ik hele heftige emoties had en er op bepaalde momenten niet mee overweg kon. Hiervoor had ik ook therapie gehad en dat hielp voor een tijdje. Alleen het kwam weer terug en ik begreep er niets van. We hadden toch de oorzaak aangepakt? Nee. Daar kwam ik achter door het doen van een opstelling waarbij ik en mijn emoties werden opgesteld. De oorzaak was nooit ter sprake gebracht en nu werd het opeens helder. Ik vond het heel bijzonder dat iemand die geen weet had van de situatie het zo helder kon laten zien. Ik ben werkelijk versteld van deze manier van coachen. 

Module 3: I want to break free

Module 3 en 4 nemen samen 6 weken in beslag. 

In deze module stel ik je vragen die zo diep gaan dat je wel moet nadenken en zo je wijsheid naar boven haalt. Deze wijsheid zit er altijd al, maar gebruik je slechts beperkt. Met vragen komt dit naar boven en daarom zijn vragen zo ontzettend belangrijk voor persoonlijke groei. 

Hoe werkt het?

 • Ik heb een vragenlijst gemaakt die jij elk beantwoordt.
 • Je mag 1 vraag met jouw antwoord naar mij toe mailen. Deze vraag behandel ik in een live coach sessie in de Facebookgroep “Feel to Heal”. 
 • Jij gaat actief deelnemen aan deze sessies om zo je kennis te vergroten en zo jouw wijsheid te delen. 
 • Groepscoaching is zeer krachtig, omdat je bewust wordt – net zoals de rol van representant – van thema’s in jezelf terwijl iemand anders de vraag had gesteld. 
 • Elke week hebben we een live sessie obv een vraag en daarnaast zijn er nog 2 sessies per week voor vraag en antwoord. Praten met elkaar over wat je denkt en voelt, vind ik erg belangrijk dus deel wat je wit delen.
 • Daarnaast plaats ik per week een bericht een weekopdracht die je kunt beantwoorden onder het bericht. Zo blijf je gemotiveert en inspireer en stimuleer je ook anderen.

Module 4: Dit is mijn fantastische leven

In deze laatste module gaat het om het testen van jouw bewustzijn en hoe jij dit in je leven integreert. Ook een kasteel valt als niemand het beschermd. Elke keer zul je dus weer voor jezelf moeten kiezen. En ik leer je hoe je de wet van aantrekkingkracht inzet. 

Hoe werkt het?

 • In mijn programma zitten 3 coachgesprekken. Jij mag zelf bepalen hoe je deze inzet: persoonlijk, per skype of per telefoon. Ook mag je zelf bepalen wanneer je deze in zet, maar zorg dat het voor het einde van de 12 weken is. 
 • Per coachgesprek geef ik je een opdracht mee om te doen. Hiermee test je jouw voortgang. 
 • In deze module krijg jij een training wat “de wet van aantrekkingskracht” is en hoe je deze in kunt zetten. 
 • Als last, but not least ga jij je eigen sprookjesverhaal schrijven helemaal vanuit de energie dat dit werkelijkheid wordt. 
 • Met tips & tricks in de Facebookgroep zorg ik dat je blijft geprikkeld en stap voor stap dichterbij jouw fijnste leven komt 

De baan krijgen die jij leuk vindt.
Voor jouw waarde gaan staan. Je lekker in je vel voelen.
Eindelijk afstappen op die leuke vent/vrouw.
Weten wat je wilt met jouw bedrijf.
Je gelukkig voelen.
Er is een goede balans tussen geven en nemen zowel in energie als in geld.
Je bent zichtbaar voor anderen.
Je partner maakt tijd voor je omdat je hem aansteekt met jouw positieve energie.
Mensen komen graag met jou in contact.
Je slaapt beter en kunt je beter concentreren.
Je trekt je minder aan van wat anderen vinden.
Minder last dragen van de omgeving.
Een toekomst zien waar jij voor wilt gaan.

Het is allemaal mogelijk als jij vandaag nog je de stappen zet om jouw leven 180 graden te draaien met mijn programma Feel to Heal.