Mijn gave
scherp inzicht in dingen weten zonder verklaring, dingen voelen zonder voorkennis en dingen zien omdat ik ze doorzie. 

"Ik ben ondernemend, positief, intuïtief, daadkrachtig, sensitief en gedreven om het allerbeste uit jou en je bedrijf te halen."

Mijn verhaal

In de tijd dat ik geboren was, hadden we het misschien over geesten, heksen en duivelaanbidders dat een beetje buitensporig was. Toen hadden we het nog niet openlijk over het universum, helderzienden en dat het leven niet was ontstaan door Adam en Eva. Het nuchtere aardse leven was toen van toepassing; de 2e generatie na de oorlog. Ik werd gedwongen me aan te passen ondanks dat mijn wereld er heel anders uit zag. 

Ik paste me aan en kroop in m'n schulp. Gaande jaren was ik een stil kind, paste me uitstekend aan ook al werd ik gepest. Ik ging door pieken en dalen en volgde stilletjes mijn weg. Mensen kwamen op mijn pad die me misbruikten, gebruikten, vernederden, maar ook waren er mensen die me steunden en me leerden hoe mooi het leven kan zijn.

En toen werd ik ziek. Hoezo gebeurde me dit? Na 2 keer toe klaar te zijn met leven, greep het me. Ik had een gevoel dat er meer was dan ik op dat moment kon weten. Verschrikkelijk eng vond ik het dus deed ik er niets mee.
Na de relatiebreuk met mijn toenmalige vriend besloot ik voor een nieuwe start te gaan. Ik werkte toen in Zwolle, dus kwam ik daar terecht. Het voelde als thuiskomen. Waarom wist ik toen nog niet.

Inzicht & bewustwording

In de zomer van 2012 ontmoette ik Sam, die het zijn missie had gemaakt hooggevoelige mensen wakker (= bewust) te maken. Ik leerde van hem en zijn kracht en ontdekte dat ik zelf deze eigenschap ook heb. Hij bracht het naar de oppervlakte en toen realiseerde ik me dat het er altijd al heeft gezeten. M'n energie was 23 jaar lang onderdrukt geweest. Geen wonder dat ik van de regen in de drup belandde. Ik wist het niet, maar had het wel toegelaten. 

"Ik leerde communiceren vanuit deze kracht en de mogelijkheden die ik hiermee had gekregen."

Zodoende weet ik dat we zelf heel veel in de hand hebben, en dat de mate van bewustzijn bepaald in hoeverre je iets onbewust toelaat. Ik accepteerde mijn verhaal en besloot er een andere draai aan te geven.  

Een nieuw leven

Ik weet niet hoe vaak ik ziek ben geweest - het was een signaal van het lichaam dat het niet kon omgaan met de niet stromende energie - maar het koste heel wat middeltjes en nu kan ik er niet meer tegen (allergie). En dat herhaalde zich nogmaals in een serieuze vorm en een burn-out voordat ik me pas realiseerde dat ik hier zelf iets aan kon doen.

Ik leerde anders te kijken naar mijn rol in mijn leven, anders te denken over situaties en gebeurtenissen, ook uit het verleden, en leerde van daaruit anders te handelen. Hierdoor gaf ik mezelf een 2e kans en besloot om mijn kennis door te geven aan de mensen die op mijn pad kwamen als coach. 

In 5 jaar ging ik van verward, ongelukkig, ongezond en onzeker naar levensgenieter, gezond, zelfverzekerd en ultiem gelukkig. Mijn verhaal gebruik ik als voorbeeld, een leidraad om je het vertrouwen te geven dat ook voor jou er licht is aan het einde van de tunnel, zelfs als je er niet in gelooft. Je hoeft je niet bezig te houden met de buitenwereld, alles wat je nodig hebt zit in jezelf. 

"We zijn veel meer dan we denken en we denken veel meer dan nodig is."

Want wanneer je in staat bent, bewust (wakker) bent, om te zien dat je zelf heel veel in de hand hebt en niet volgens de verwachting van de ander hoeft te leven, kun je elk moment kiezen anders is het leven te staan, niet door hard & afstandelijk te zijn, maar te gaan staan voor jouw waarde vanuit liefde en vertrouwen.

Zo besloot ik in mei 2015 alle angst aan de kant te schuiven en alleen naar Amerika te gaan (zie foto's). Ik ben met een collega uit Chicago met de backpack van San Diego naar Milwaukee gegaan via de Grand Canyon, Flagstaff en Sedona. Daar heb ik afgesproken dat ik niet langer voor de leraar van angst kies maar ga doen waar mijn hart een sprongetje van maakt. Zodoende ben ik in vrij snel tempo gegroeid naar manager en coach waar ik elke dag mensen help naar een hoger bewustzijn & eigenwaarde en meer uit het leven te halen dan ze dachten dat er in zat. 

"Van hard werken werd nooit iemand ziek, totdat de geest het overnam. Nu is hart werken de oplossing voor iedereen."

En wat me het meest bij is gebleven in die 5 jaar is dat het onderbuikgevoel meer zegt dan de geest. Als je de laatste leert gebruiken als raadgever en voor de rest zeilt op intuïtie, brengt dit je veel verder in je leven dan je ooit had kunnen denken.  

En omdat ik zelf deze ervaring heb, wil ik jou leren ook deze goede ervaring te krijgen. Zodat jij je waarde beleeft zonder dat het gek is of arrogant. En je dit zonder schaamte uitdraagt waardoor je positief in het leven, in je bedrijf, gezin, en financiën komt te staan.

Mag jij deze stap nemen van jezelf? Of heb je een duwtje in de rug nodig?

Ik ben er voor jou!

Volg mij op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Ik zou het leuk vinden om een berichtje van jou te krijgen.

En als je het ook leuk vindt om van mij een berichtje om de week te krijgen, vul dan je naam en emailadres in.