ZET JEZELF AAN

......................................................................................................................................

Coaching in trauma/ emotieverwerking, mindset en balans

Je lichaam is pure magie!

....................

Ik geloof dat we in de basis, de essentie, een rijk mens zijn alleen veel mensen weten dit niet. Het lichaam heeft een kracht om zichzelf te genezen. Daar komen we vaak pas achter als er iets gebeurd is. Alleen dit gaat verder dan een schram of een blindedarmoperatie. Dit gaat over de levensenergie die we hebben gekregen waar veel mensen niets mee doen, anders dan een kloppend hart en af en toe naar de sportschool. Energie dat meer is dan alleen je fitheid. Energie dat een kracht heeft om je sneller te genezen maar ook om je beter te voelen, je gezondheid te versterken en positief in het leven te staan. Hier heb ik een paar praktische manieren voor ontwikkelt waarmee ik je leer hoe je die rijkdom kunt gebruiken. Want wanneer je in jouw energie stapt, kun jij je weg vervolgen van de minste weerstand. Alles wat je nodig hebt, zit van binnen. Pure magie.

De kracht zit van binnen

Kom jij uit een moeilijke periode waarbij je niet weet hoe je verder moet? Door mijn eigen ervaring en de mensen die ik in de afgelopen 6 jaar heb mogen coachen naar een fijner leven, weet ik wat er nodig is om je leven weer op te pakken. En dan op de manier dat je je helende kracht van je lichaam versterkt, de liefde voor het leven vindt & voelt en zonder onzekerheid en spanning door het leven gaat. Je zult je leven anders inkleuren. Fijner. Gelukkiger.
Mijn aanbod is een online cursus van 3 onderdelen of van 1 onderdeel of 1-op-1 coaching.
De uitleg vindt je hieronder.

Jij hebt de kracht jouw gezondheid te helpen!

Trauma/ emotieverwerking

Van overleven naar leven

Een nieuwe mindset

Positieve intentie & gezonde levensstijl

Zelfkennis en inzicht

In vertrouwen en liefde leven

Jouw rol is cruciaal

Ben jij een toeschouwer of deelnemer in je leven?
Durf je niets te ondernemen?
Ben je bang voor afwijzing?  
Strookt het leven aan je voorbij?
Klungel je nog steeds met je gezondheid?
Blijf je nog in het verleden hangen?
Heb je angst dat je je weerhoudt van het leven lief te hebben? 

Allemaal begrijpelijke situaties omdat een ziekte vat heeft op je gevoel. Durf jij nog wel de regie te pakken van jouw leven? Ik bied je graag de hulp die je naast reguliere behandelingen of na het overwinnen van ziekte niet krijgt. Ik laat je weer voelen hoe het is om volop te genieten van het leven.

Dit is een online cursus met 3 onderdelen. Alle informatie die hierin verwerkt is, heb ik uit eigen ervaring samengesteld. Per onderdeel zijn er een aantal vragen, uitleg en oefeningen. Ik heb kanker overleefd door mezelf binnenstebuiten te keren, mezelf de belangrijkste persoon te maken en van daaruit leven. Iemand anders kan jouw gezondheid niet verbeteren, dat moet je zelf doen. Maar als ik het kan, kan jij het ook!

Via reguliere behandelingen krijg je een nieuwe basis om van daaruit het leven opnieuw op te pakken. De handvatten hoe dit te doen, geef ik jou. Ook tijdens een behandeling kan je hier al mee starten. Omdat deze cursus online beschikbaar is, kun je dit doen waar en wanneer jij dat wilt. Vanuit je luie stoel bijvoorbeeld of samen met je partner. Zonder tijdsdruk. Alle ruimte. Met deze stappen leer je hoe jij jezelf versterkt en deze 2e kans met beide handen aanpakt.

Wat leer je dan precies? Middels emotieverwerking help ik jou je “oude” leven een plek te geven zodat je open staat voor het nieuwe. En met een nieuwe mindset versterk je niet alleen je gezondheid maar ook de verbinding met je eigen innerlijke kracht dat helpt om weer vertrouwen & het leven lief te kunnen hebben. Ik maak je bewust van de mogelijkheden die er zijn en die je zelf kunt creëren.  

Dé handleiding tot een nieuw leven

De online cursus is blijvend toegankelijk waardoor jij niet alleen het er elke keer bij kunt pakken, maar ook de tips, inzichten en oefeningen voorhanden hebt die je keer op keer opnieuw kunt doen. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Ik ben bereikbaar via een telefoongesprek, email of Messenger. Ik ben er voor jou en hoop dat je er net zoveel uit haalt als dat ik heb gedaan. Voor vragen over deze cursus mag je me ook altijd contacten.

Jij bent belangrijk in jouw leven. Gezondheid is goud waard dus zorg goed voor jezelf. Haal er meer uit. Haal het beste uit jezelf en jouw leven. Creëer mogelijkheden die je eerder dacht dat niet mogelijk was. Je kunt meer dan je denkt. Dat weet ik omdat ik dat zelf ook heb ervaren. Mijn nieuwe leven is heerlijk en dat gun ik jou ook. 

3 losse onderdelen

Trauma/ emotieverwerking

Van overleven naar leven

Je ondergaat een behandeling, zit in een voorstadium van kanker of hebt een ziekte overwonnen en je weet dat er meer nodig is om je gezondheid te versterken. Jij hebt hier een belangrijke rol in. Je zult jezelf moeten ont-wikkelen van je “oude” leven om in verbinding te komen met je innerlijke kracht. De basis moet gezuiverd worden om het nu anders te doen, om je gezondheid te versterken en alle oude pijn en emotie een plek te geven. 

Een nieuwe mindset

Positieve intentie & gezonde levensstijl

Met beide benen op de grond. In dit ‘nieuwe leven’. Hoe daar nu mee om te gaan, leer je middels een andere levensstijl aan te nemen. Dit gaat over dit leven waarderen en apprecieren, jezelf en anderen vergeven, je gezondheid boven alles zetten en je gevoel en emoties te laten zien en horen. Eerlijkheid boven alles zodat je ook kunt genieten zonder elke keer bang te zijn dat je gezondheid eronder lijd.

Zelfkennis en inzicht

In vertrouwen en liefde leven

Je leven weer oppakken. Een nieuwe kans. Maar hoe zet je jezelf nou echt AAN? Dat je de liefde voor het leven weer vindt & voelt en kunt genieten zonder angst. Dit doe je door balans te vinden in je dagelijkse dingen en in jezelf; luisteren naar je hart & hoofd, je intuitie en vanuit een andere energie je leven aan te gaan. Vorm het leven dat 5 sterren waard is en pak deze kans met beide handen aan om er het beste uit te halen.

Of kies voor een gesprek

1 op 1 coaching

In deze coaching zal ik je mijn inzichten geven wat sturing geeft en ondersteuning biedt in jouw proces naar een fijner leven. Dit kan online via Messenger, maar ook middels afspreken op een leuke plek in de buurt van Zwolle. 

€90 inc BTW

1 op 1 coaching 5x

Kies voor dit traject wanneer je langere tijd gesprekken wilt aangaan en ondersteuning wilt krijgen bij het veranderen van jouw mindset en het creëren van de andere lifestijl die past bij jouw nieuwe leven. 

€399 inc BTW

Pak de regie over je leven terug!

....................

Je wilt iets veranderen in je leven anders was je niet tot hier gekomen op mijn website. Waar wacht je nog op? Het zal niet vanzelf gaan. En als jij het niet doet, doet niemand het. Jij hebt het in je om je leven te verbeteren en ik help je daar graag bij. Zet jij de stap om je nieuwe leven anders in te kleuren?

Neem vrijblijvend contact met mij op.