"Mogelijkheden zien en kansen pakken is geen specialiteit maar een actie."

Sinds 2008 werk ik in de Logistiek nadat ik in 2007 was afgestudeerd. Met MBO Marketing & Communicatie op zak en HBO Bachelor of Commerce, was Logistiek niet iets waar ik mezelf in terecht zag komen. Gelukkig had ik vrienden bij Randstad en die brachten me al gauw ermee in verbinding met de insteek "dat kun je prima Stephanie, jij bent van alle markten thuis".

Ze hadden geen ongelijk. Na Grolsch, Abbott & AbbVie, zag ik de kans schoon; ik kan nog veel meer! Door mijn kennis en ervaring weet ik wat er nodig is voor het willen veranderen en het kunnen groeien.
En naast dat ik sinds 2012 Coaching aan had genomen als hobby (en dit steeds meer uit de hand liep), heb ik het beste van beide werelden bij elkaar gebracht in mijn onderneming Tuinte Coaching & Consultancy waarin ik me richt op het omzetten van waarde naar meerwaarde; er meer uit halen wat erin zit, structureren en draagvlak creëren voor groei.

BUSINESS COACHING

Veranderen, verder gaan, verbeteren, versterken, professionaliseren, groeien, zijn allemaal doelen wat bijdraagt aan de visie van het bedrijf. En soms lijkt het niet mogelijk een doel te behalen ondanks de inzet van de werknemers.
Door inzichtelijk te maken:
- waarom het in de huidige status niet lukt,
- wat er nodig is om dit op te lossen en
- hoe je dit kunt doen
help ik bij het omzetten van wat is naar wat het kan zijn. 

Ik kan je helpen met onderwerpen zoals:

> managen van bedrijf
> coachen van werknemers
> jaarlijkse vooruitgang

> persoonlijke ontwikkeling
> bedrijfsontwikkelingen
> groeien met het bedrijf
> begeleiden van veranderingen

ZAKELIJKE NIEUWSBRIEF

Ik heb een mailingslijst opgezet waarin ik mijn expertise deel. Of het nou persoonlijke of zakelijke ontwikkeling is, het maakt niet uit. Het gaat om verder te kunnen komen waar je gebleven was.

In deze mailing, die ik om de week stuur, deel ik tips & tricks met je hoe je door het in balans brengen van hoofd & lichaam meer denkcapaciteit krijgt en minder geestelijke en lichamelijke klachten zult hebben.  Doe er je voordeel mee en zet wat je geleerd hebt direct in. Zo doe je niet alleen jezelf een plezier maar ook mij(n missie).

Meld je aan voor de inspiratiemail met inzichten & het laatste nieuws.

Je aanmelding is gelukt!