Jouw gave heeft een doel en ik help jou graag deze te bereiken

Wat doe ik & hoe werk ik

Ik werk als coach onder het tapijt. Dat wil zeggen dat ik de oorzaak aanpak dat niet direct zichtbaar is. Dan gaat het niet over een pleister op de wond doen, maar het zuiveren van de wond. Ik richt me op hoogbegaafde of hoogsensitieve mensen om hun gave dat ze ervaren als last een kracht te maken. 

Ik werk op zo’n manier dat ik wel kan zeggen dat het uniek is. Dat komt omdat traditionele hulpverleners, psychologen en therapeuten, de gevolgen bestrijden. Ze helpen je patronen te doorbreken zoals onzekerheid, naïviteit en piekeren en bewust te worden wat helpt, maar als er dan weer een situatie gebeurt, mag je er weer naartoe. En ik weet dat het vaak niet bij 1 keer blijft. Daarom ga ik terug naar de oorzaak en leer jou je potentie te ontwikkelen en hoe je de power in jezelf wakker maakt en inzet.

Door eigen ervaring en de oplossing die ik ervoor vond, heb ik een eigen coaching strategie ontwikkeld waaruit het Traject is voortgekomen.

Een goede basis om groei te kunnen dragen

Naast persoonlijke ontwikkeling & mindset, richt ik me op hoogbegaafde of hoogsensitieve mensen die iets met hun gave willen doen en het in willen zetten. 

Dit doe ik door het organisatorisch en strategisch uitwerken van het Build-your-business 7-stappenplan om blinde vlekken op te lossen waarbij de rode draad en gekoppelde lijnen opnieuw worden afgestemd. Dit zorgt voor nieuwe perspectieven, structuur en een goede basis om groei te kunnen dragen.

Tijdens het opstarten van mijn bedrijf had ik veel ZZP-ers om me heen die niets wilden zeggen over hoe ze de eerste stappen hadden gezet. Het was worstelen, ook een paar maanden verder. Draagvlak creëren voor groei is niet moeilijk maar wel als je niet weet waar je op moet letten en hoe dit te doen. Met mijn 10 jaar kennis en ervaring leer ik je hoe je jouw kennen & kunnen inzet en dit proces strctuur geeft waarop je kunt groeien en bloeien.

Ontdek de mogelijkheden

Quick Scan

Weten wat je startpunt is, is heel belangrijk. Ook is het handig om te weten waar je nog aandacht aan mag besteden en hoe je dat kunt doen. Ik help je graag een handje door je te “lezen”. Benieuwd? 

Stuur een foto van jezelf via “bericht versturen” na op onderstaande knop te hebben geklikt.

Build-your-business

Draagvlak creëren voor groei is niet moeilijk maar wel als je niet weet waar je op moet letten en hoe dit te doen. Met mijn 10 jaar kennis en ervaring leer ik je hoe je jouw kennen & kunnen inzet en dit proces strctuur geeft waarop je kunt groeien en bloeien.

Ik help je mbv vragen en een training om organisatorisch en strategisch je plan uit te werken om blinde vlekken op te lossen waarbij de rode draad en gekoppelde lijnen opnieuw worden afgestemd. Dit zorgt voor nieuwe perspectieven, structuur en een goede basis om groei te kunnen dragen.

Ook leer ik je graag je eigen website te maken, teksten te schrijven, visitekaartjes te maken, etc. Alles wat nodig is om jezelf sterk en onderscheidend te presenteren. 

ZOOMIN op je leven

Door je bewust te worden van de mogelijkheden, je perceptie en je rol in het leven, leer je deze in te zetten ten positieve van jezelf. Ook diept het je onvermoede wijsheid op die je al die jaren al hebt, maar nooit hebt geweten.

Of je nu een simpele vraag kiest of een magische life changing vraag, ZOOMIN helpt je hoe dan ook vooruit. Dé manier om snel een verandering te kunnen bewerkstelligen en je zelfredzaamheid te verhogen met duidelijke uitleg zonder google te hoeven uitpluizen naar een antwoord. Altijd en overal beschikbaar wanneer jij dat wilt.

Volg het traject

Je potentie volledig ontwikkelt, je gave als kracht en dit inzetten voor jezelf en/of anderen? Het kan! Met het traject doe je 3 sessies die je helpen oude patronen te doorbreken, om te vormen en opnieuw in te zetten, jezelf sterk neer te zetten en je gave in te zetten in je leven.

Deze lifestyle heeft mij geholpen om niet alleen een goede gezondheid te krijgen, maar ook mezelf te versterken en vervolgens mijn gave als kracht in te ztten. Zodoende kan ik jullie helpen. Het traject is anders dan ZOOMIN omdat ik bij het Traject specifieke inzichten geef via wat ik voel en doorkrijg op dat moment.

+ Zo krijg je extra informatie èn hoef je het niet zelf uit te zoeken.
+ Per vraag geef ik je inzicht in jouw verhaal, perceptie, rollen, aandachtspunten en mogelijkheden.
+ Elke reading plannen we met 4 weken ertussen zodat je de tijd en ruimte krijgt om het stappenplan te volgen voor de gedragsveranderingen.
+ En ik ben & blijf bereikbaar via Messenger voor vragen en opmerkingen.

Life-changing sessie

Het traject bestaat uit 3 sessies en de 1e sessie is de meest belangrijke sessie die er bestaat. Hierin leer je de vloer onder het tapijt glad te strijken. Dit wil zeggen: oude patronen te doorbreken, emoties te verwerken en jezelf zuiver in het leven te zetten. Ja! In verbinding zijn met je energie voor zelfvertrouwen, goede gezondheid en geluk kun je leren. Zet vandaag nog de stap door het verleden af te hechten en het een plek te geven zodat jij door kunt. 

Per sessie krijg je mijn inzichten en een stappenplan om snel een verandering te bewerkstelligen en je zelfredzaamheid te verhogen zonder een bezoek aan de psycholoog of een coach. 

Ik ken jouw pijnen
Ik ken jouw angsten
Ik ken jouw dromen
Ik ken jouw verlangens

Ik kan jou transformeren naar de persoon die je werkelijk bent.

Volg het traject of doe de life-changing sessie

Ik help je een handje door jou inzichten te geven vanuit vraag en antwoord. Je krijgt mijn inzichten en een stappenplan om snel een verandering te bewerkstelligen en je zelfredzaamheid te verhogen zonder een bezoek aan de psycholoog of een coach. 

Er zijn 2 mogelijkheden:

 • Deep Dive
  Sluit vrede met het verhaal van je verleden
 • Traject (3 sessies)
  Maak de power in je wakker

Wat houdt het traject in

Deep Dive

Dit is de 1e fase. Het is de basis als het gaat om een verandering te realiseren. Ieder mens heeft de kracht in zich te veranderen alleen moet hij zichzelf leren afhechten van het verleden dat hij denkt te hebben (je hebt geen verleden, je bent je verleden).

Het helpt je de 1e laag af te pellen dat staat voor je opvoeding. Het leert je hierin

 • vrede te sluiten met je verhaal waarmee je je afhecht en het een plek geeft
 • blokkades aan te pakken
 • emoties te verwerken

Je energie zal hierdoor vrij worden gemaakt zodat het in het hier & nu kan zijn. Dit is het fundament dat je nodig hebt om je potentie verder te kunnen ontwikkelen.

Inside Out

Dit is de 2e fase dat je helpt bij de versterking van jezelf om meer bewust te worden van jouw rol en mogelijkheden. Hier gaat het om jezelf energetisch neer te zetten in jouw leven.

Het helpt je de 2e laag af te pellen dat staat voor je bewustzijn. Het leert je 

 • je rol te (h)erkennen 
 • makkelijker een (andere en betere) keuze te maken
 • zelfvertrouwen eigen te maken
 • meer in balans te komen met het denken en voelen

Authentic Power

Dit is de 3e fase dat je helpt bij de verdieping te pakken die je nodig hebt om alles eruit te halen wat er in jou zit. Hier gaat het om jezelf energetisch in te zetten in jouw leven. 

Het helpt je de 3e laag af te pellen dat staat voor je persoonlijkheid. Het leert je 

 • authentiek te zijn 
 • in je kracht te komen 
 • zichtbaar uitstraling te geven aan jezelf en wat je doet
 • jezelf verder te ontwikkelen wat ideaal is voor mensen die hun eigen bedrijf (verder) willen opzetten

Traject van 3 sessies

Tezamen zijn de 3 sessies een lifestyle die ik mezelf heb aangemeten en ik zodoende mijn gezondheid verbeterde, mezelf versterkte en mijn kracht ontdekte dat ik nu inzet als middel. 

Om het jou nog makkelijker te maken heb ik 12 levensvragen gevormd die je helpen kleine stapjes vooruit te zetten. Bij elkaar is het een grote sprong voorwaarts.

Het traject is anders dan de bestelling per vraag omdat ik hiervoor specifieke inzichten geef via wat ik voel en doorkrijg op dat moment.

+ Zo krijg je extra informatie èn hoef je het niet zelf uit te zoeken. 
+ Per vraag geef ik je inzicht in jouw verhaal, perceptie, rollen, aandachtspunten en mogelijkheden. 
+ Elke reading plannen we met 4 weken ertussen zodat je de tijd en ruimte krijgt om het stappenplan te volgen voor de gedragsveranderingen.   
+ En ik ben & blijf bereikbaar via Messenger voor vragen en opmerkingen.

Waar helpt dit traject je bij

Klachten/problemen zoals: 

 • neerslachtige en negatieve gedachtes over jezelf en anderen
 • hevige en belastende emoties (van vroeger)
 • nauwelijks/slecht slapen
 • angst van het niet goed genoeg zijn/doen
 • vluchtgedrag. bang voor afwijzing
 • verwachtingen die niet waar kunnen worden gemaakt
 • lichamelijke klachten zoals eczeem, uitslag, nek & schouderpijn, reflux, hoofdpijn
 • langdurige ziektes zoals PDS, depressie, migraine, voorstadium van kanker
 • het niet kunnen kiezen of veel twijfelen aan jezelf of over dingen zoals werk, levensdoel, studie, kledingkeuze, etc.
 • overspannendheid, burn-out, concentratieproblemen
 • gebroken relaties (scheiding, rouwverwerking)
 • familie problemen (ouder-ouder, ouder-kind, kind-kind)
 • de vloer onder het tapijt glad te strijken zodat het je een sterke basis geeft
 

Wat levert het je op

Het bereiken van (proces):

 • bevrijding van de (levens)energie dat nodig is om je potentie te ontwikkelen
 • versterking van de helende kracht van je lichaam
 • balans tussen geest en lichaam waardoor je beter leert voelen
 • minder/oplossing van geestelijke en lichamelijke klachten
 • wie je bent, wat je kunt en wilt doordat je gedrag verandert
 • een goed gevoel doordat je in verbinding bent met jezelf en hierdoor gemakkelijker keuzes kunt maken
 • verbetering in gezondheid, maar ook in de andere levensgebieden zoals relaties en werk
 • vrijheid doordat je je grenzen beter kunt aangeven
 • geluk door jezelf te zijn en je gevoel te kunnen verwoorden
 • volledige staat van vrede en liefde zonder dat je iets nodig hebt van een ander
 • mooie momenten en plezier doordat je met positieve energie mensen aantrekt die graag bij je in de buurt willen zijn
 • groei en bloei in je leven en jouw bedrijf

Hoe gaat het in z'n werk

 • Dit traject heeft 3 sessies dat elk voor een fase staat* 
 • Na aankoop zijn de details & vragen beschikbaar middels een download. 
 • Per sessie krijg je van mij per vraag mijn inzichten dat ik voel en doorkrijg. Het is een soort van channeling. Ook krijg je mbv lifecoaching een stappenplan. 
 • Een gedragsverandering dat je met mijn stappenplan inzet, kost minimaal 18 dagen dus ik plan het versturen van de details van de volgende fase over 4 weken in.
 • Tussentijds ben ik bereikbaar voor vragen via de chat op mijn zakelijke Facebookpagina.
 • Het verslag en het stappenplan krijg je per email. Ik archiveer het niet dus bewaar hem goed!

*Mocht er begeleiding nodig zijn dan zal ik dit aangeven in het verslag.